Dragons War Forum
Kırmızı Silah hakkında sorum - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Kılavuz (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+---- Konu Başlığı: Kırmızı Silah hakkında sorum (/showthread.php?tid=9569)

Kırmızı Silah hakkında sorum - Batsu - 15-08-2018

Bu 6 parçayı 16a gibi bir paraya almadan önce şu soruları cevaplamanızı istiyorum Mentorlar pek yardımcı olamadı

- Bu parçaları birleştirmek için kaç altın istiyor

- Bu çıkan item süreli mi süresiz mi

- Ve son olarak kaç level oluyor

Şimdiden teşekkürler

Cvp: Kırmızı Silah hakkında sorum - Flagellum Dei - 15-08-2018

(15-08-2018, Saat: 22:25)Batsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu 6 parçayı 16a gibi bir paraya almadan önce şu soruları cevaplamanızı istiyorum Mentorlar pek yardımcı olamadı

Şimdiden teşekkürler

30 altın gibi bir ücreti var yanılmıyorsam demirciden birleştiriliyor olması lazım . süresiz olmakla birlikte lvlin kaç oldugu hakkında bir bilgim yok ama 7 lvl olduğunu düşünüyorum .

Cvp: Kırmızı Silah hakkında sorum - Asu - 15-08-2018

(15-08-2018, Saat: 22:25)Batsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu 6 parçayı 16a gibi bir paraya almadan önce şu soruları cevaplamanızı istiyorum Mentorlar pek yardımcı olamadı

Şimdiden teşekkürler

Yardımcı olamadı derken? Daha önce bu soruyu bana sorduğunuzu hatırlamıyorum. Ayrıca sorup dönüş alamamış olsanız bile o an için müsait olmadığımızı göz önünde bulundurarak biraz bekleyerek daha sonra tekrar yazmayı deneyebilirsiniz.
Sorunuza gelince; Levelinize göre hangi baltayı alacağınızı seçiyorsunuz. 3 level balta için 35 altın, 7 level balta için 75 altın isteniyor ve süresiz 6/1 şeklinde oluyor.

Cvp: Kırmızı Silah hakkında sorum - Batsu - 16-08-2018

(15-08-2018, Saat: 23:22)Asu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Şimdiden teşekkürler

Yardımcı olamadı derken? Daha önce bu soruyu bana sorduğunuzu hatırlamıyorum. Ayrıca sorup dönüş alamamış olsanız bile o an için müsait olmadığımızı göz önünde bulundurarak biraz bekleyerek daha sonra tekrar yazmayı deneyebilirsiniz.
Sorunuza gelince; Levelinize göre hangi baltayı alacağınızı seçiyorsunuz. 3 level balta için 35 altın, 7 level balta için 75 altın isteniyor ve süresiz 6/1 şeklinde oluyor.

Cevabınız için teşekkür ediyorum, ayrıca Soruyu sordum cevap gelmedi 10 dakka sonra bakar mısınız yazdım yine gelmedi belki çok meşguldünüz o yüzden dolayı görmemiş olabilirsiniz buna birşey diyemem
İyi oyunlar, kolay gelsin

Cvp: Kırmızı Silah hakkında sorum - iman - 16-08-2018

(15-08-2018, Saat: 23:22)Asu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Şimdiden teşekkürler

6 parça + 35 altınla 2 tane manevracı baltası da oluyor değil mi?

Cvp: Kırmızı Silah hakkında sorum - Asu - 16-08-2018

(16-08-2018, Saat: 03:25)KaTRoX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-08-2018, Saat: 23:22)Asu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yardımcı olamadı derken? Daha önce bu soruyu bana sorduğunuzu hatırlamıyorum. Ayrıca sorup dönüş alamamış olsanız bile o an için müsait olmadığımızı göz önünde bulundurarak biraz bekleyerek daha sonra tekrar yazmayı deneyebilirsiniz.

6 parça + 35 altınla 2 tane manevracı baltası da oluyor değil mi?

Evet

Cvp: Kırmızı Silah hakkında sorum - - VorteX - - 16-08-2018

(16-08-2018, Saat: 03:29)Asu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-08-2018, Saat: 03:25)KaTRoX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 6 parça + 35 altınla 2 tane manevracı baltası da oluyor değil mi?

Evet

Ben şimdi 6 parça alıp demirciye gitsem bana balta yapabilir mi ? 3 level kemikkıran baltası

Cvp: Kırmızı Silah hakkında sorum - Axe-Man - 16-08-2018

(16-08-2018, Saat: 14:54)BerkUyarYouTube Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-08-2018, Saat: 03:29)Asu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet

Ben şimdi 6 parça alıp demirciye gitsem bana balta yapabilir mi ? 3 level kemikkıran baltası

Bi anda 6 parça alamazsın. Her çarşı 1 parça olmak üzere 6 parçayı tamamlarsan demirciye gittiğinde 3 / 7 lvl bir balta alabilirsin

Cvp: Kırmızı Silah hakkında sorum - - VorteX - - 16-08-2018

(16-08-2018, Saat: 15:01)4Qwyke Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-08-2018, Saat: 14:54)BerkUyarYouTube Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben şimdi 6 parça alıp demirciye gitsem bana balta yapabilir mi ? 3 level kemikkıran baltası

Bi anda 6 parça alamazsın. Her çarşı 1 parça olmak üzere 6 parçayı tamamlarsan demirciye gittiğinde 3 / 7 lvl bir balta alabilirsin

Tamamdır teşekkür ederim