![]()  | 
| 
 Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) (/showthread.php?tid=9562)  | 
Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - vitaedi obcento - 15-08-2018 Merhabalar, oyunda yeni arkadaşlarımızın en çok zorlandığı oyunun temel fonksiyonlarını bu videoda sesli bir biçimde ele aldım. Video çok uzun matrajlı oldu kusura bakmayın acemilikler oluyor. Daha kısa ve öz videolar yüklemeye devam edeceğim. Hepinize güzel çarşambalar dilerim ![]() Cvp: Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - BASIMINTACI - 15-08-2018 Süper olmuş kardeşim eline sağlık  
Cvp: Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - Karimanos - 15-08-2018 Oyun yönetimi olarak her zaman yayıncıların yanındayız. Emeklerin için teşekkür ederiz. Umarım en kısa sürede emeklerinin karşılığını almaya başlarsın. Başarılar.  
Cvp: Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - vitaedi obcento - 15-08-2018 (15-08-2018, Saat: 23:00)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyun yönetimi olarak her zaman yayıncıların yanındayız. Ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim  
Cvp: Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - Axe-Man - 15-08-2018 Eline emeğine sağlık güzel bir video olmuş. Lakin bizim insanımız 44 dakikayı izleyeceğini sanmam bidaki videoları parça parça yüklersen yeni başlayan arkadaşlarımız için daha iyi olabilir   .
Cvp: Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - vitaedi obcento - 15-08-2018 (15-08-2018, Saat: 23:08)4Qwyke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline emeğine sağlık güzel bir video olmuş. Lakin bizim insanımız 44 dakikayı izleyeceğini sanmam bidaki videoları parça parça yüklersen yeni başlayan arkadaşlarımız için daha iyi olabilir Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Renderde acı bir tecrübe yaşadım   Bir daha 1 dakika bile geçirmem   
Cvp: Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - Axe-Man - 15-08-2018 (15-08-2018, Saat: 23:11)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(15-08-2018, Saat: 23:08)4Qwyke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline emeğine sağlık güzel bir video olmuş. Lakin bizim insanımız 44 dakikayı izleyeceğini sanmam bidaki videoları parça parça yüklersen yeni başlayan arkadaşlarımız için daha iyi olabilir İnternet hızın iyi değilse yüklemeside baya sürmüştür baya emek vermişsin. Benimde elimde 2 saatlik mağara videosu var boşluk bulup uğraşamadım. Bu tarz videoların devamını bekliyoruz. Cvp: Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - vitaedi obcento - 15-08-2018 (15-08-2018, Saat: 23:13)4Qwyke Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elimden geldiğince yükleyeceğim. Oyunun geri kalan fonksiyonlarını açıklayan 2-3 video yaptıktan sonra onur nedir nasıl kazanılır , juggernaut onuru, eski nesne onuru, malikane, şans avcısı onuru yapacağız. Buna ek olarak kutu ve bodur taşları toplamaya başladım biriktiği zaman toplu açacağım. Beklemede kalın(15-08-2018, Saat: 23:11)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Renderde acı bir tecrübe yaşadım  
Cvp: Dwar temel oyun fonksiyonları (YouTube) - Harley Quinn - 16-08-2018 Video biraz uzun olmuş onun yerine part part atsaydın daha ilgi çekici olabilirdi. Eline sağlık  |