Dragons War Forum
Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi (/showthread.php?tid=9545)

Sayfalar: 1 2

Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - iman - 13-08-2018

12:51  KaTRoX player_info.gif » GioTiN player_info.gifneden anlaşmalı kelle kasıyorsun güzel kardeşim?
12:52  KaTRoX player_info.gif » GioTiN player_info.gifben 70 kelle yapıcam diye bi tarafımı yırttım zamanında hoş mu bu yaptığın
12:52  GioTiN player_info.gif » KaTRoX player_info.gifAnlaşmali Degil Birbirimizin Görevlerini Yapiyoruz
12:52  GioTiN player_info.gif » KaTRoX player_info.gifBu Gayet Nolmal
12:53  KaTRoX player_info.gif » GioTiN player_info.gifhe tamam o zaman sorun yok iyi günler

Z3zXXa.png

zMpjGY.png

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - - VorteX - - 13-08-2018

Beyler kusura bakmayın da birşey dicem  Big Grin

Baba ben vurdalya bölgesinde 1 kelle için muhafızlarla güreşirken ayıp birazcıkın sanki.

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - Axe-Man - 13-08-2018

Big Grin Big Grin  Olaydan çok bigrevenge'nin yazdıklarına güldüm Smile

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - iman - 13-08-2018

(13-08-2018, Saat: 15:34)4Qwyke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Big Grin Big Grin  Olaydan çok bigrevenge'nin yazdıklarına güldüm Smile

nasıl gördün onları ya sansürledim :d düzenleme geçmişini felan görebiliyor musun yoksa ben düzenlemeden önce mi gördün

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - Axe-Man - 13-08-2018

(13-08-2018, Saat: 15:36)KaTRoX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-08-2018, Saat: 15:34)4Qwyke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Big Grin Big Grin  Olaydan çok bigrevenge'nin yazdıklarına güldüm Smile

nasıl gördün onları ya sansürledim :d düzenleme geçmişini felan görebiliyor musun yoksa ben düzenlemeden önce mi gördün

Düzenlemeden önce yakalamıştım  Evet

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - GioTiN - 13-08-2018

İnsanlardaki ile Mağmarlardaki Hesaplar Anlaşmali Kelle Kasacakti 

Bunu Yapan ilk Defami Görüyorsun 70 kelle görevi icin

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - K1R1K-S - 13-08-2018

yardımlaşmak bazen kötüdür adlı çalışma  Smile

(13-08-2018, Saat: 15:56)GioTiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnsanlardaki ile Mağmarlardaki Hesaplar Anlaşmali Kelle Kasacakti 

Bunu Yapan ilk Defami Görüyorsun 70 kelle görevi icin

Cidden böyle düşünecek kadar saf mısın yoksa bizi saf yerine koyup kandırmaya mı çalışıyorsun? Agudarları ve onur oyunculuğunu bildiğine göre bizi saf yerine koyduğunu farzediyorum bu yüzden sert konuşacağım artık kusura bakmayacaksın. Ben 70 kelle kasıcam diye rahat 1000 bozgun aldım, kaç yüz kere karşıya geçip adam kesmeye çalıştım. Kaç kere müfreze morokları içimden geçip travma attı. Şimdi gelmiş benim 1 ayda kastığım kelleyi 1 günde kasıp bir de pişkin pişkin salağa yatıyorsun.

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - GioTiN - 13-08-2018

War of Dragons ' da aynisini yaptim Bu salaklik veya aptallik Değil Kardeşim Her Oyunun Kendisine Göre Taktiselligi Vardir Kendinde Yapsaydin Şifaci kastirmak  mesela Uygun Fiyata Şifaci Kasiyorlar Kim yapmadiki Bu Serverde SENDE 1000 KEZ ÖLCEGİNE SENDE YAPAYDİN

(13-08-2018, Saat: 16:05)GioTiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: War of Dragons ' da aynisini yaptim Bu salaklik veya aptallik Değil Kardeşim Her Oyunun Kendisine Göre Taktiselligi Vardir Kendinde Yapsaydin Şifaci kastirmak  mesela Uygun Fiyata Şifaci Kasiyorlar Kim yapmadiki Bu Serverde SENDE 1000 KEZ ÖLCEGİNE SENDE YAPAYDİN

Senin taktik saydığın şey oyun kurallarına aykırı. Okursan öğrenirsin.