Dragons War Forum
10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: 10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) (/showthread.php?tid=9513)

Sayfalar: 1 2

10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) - Zarathustra - 09-08-2018

Feo sakinleri, dostlarım, romalılar...

Napabilirim daha fazla bilmiyorum, 8 de talaar dönmedi 8-9 u pas geçip su altında 10 oldum. 10 olduğumdan beridir gerek kendi ırkımdaki gerekse karşı ırktaki 10 levelları talaara çağırmaktan ciğerim soldu. Son 3 haftada tek bir talaar bile DÖNMEDİ. Tamam sunucu taşınmasıydı bakımdı vs. anlıyorum ama kırılmazlık varken ve talaar kapalı değilken bile beleş onur almaya gelen olmadı -7 ler seri dönüyordu o arada-.

Oyun bi şekilde normale döndü diyebiliriz artık ara ara kasmalar sıkıntılar oluyor ama kabul edilebilir bi durumda. Ben 10 kişiyi aynı konuşmaya alıp talaara çağırmaktan bıktım, o yetmedi karşı taraftan hesap açtım karşı ırktakileri de aldım ama yok yok arkadaş yüze yakın 10 leveldan 10 kişi çıkmıyor sorsan hepsi de rütbe kasmak istiyordur ee nerde kasıcaksın bu rütbeyi kristal mağarasında mı? Girmeyecekseniz açık açık söyleyin 11 olalım rütbesiz halimizle, rütbeme 70k kaldı 1 aydır kasamadım pvp desen o da yok ölelim mi napalım?

Gelin mor yayınızla süperimi silin razıyım,

Gelin her vuruşunuzda bayıltın beni ooh vur arslanım vur diyerek izlicem bak ona da razıyım

Doymadınız mı? 2 vuruşumu pas geçicem diğer ayınızı da çakın bak valla müsaade edicem siz yeter ki gelin.

Cvp: 10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) - Harley Quinn - 09-08-2018

İnsan ırkında onur kasmak isteyen 10. seviye sayısı çok az. Toplam 39 tane 10. seviye oyuncu var ama toplasan onur kasmak isteyen 10-11 kişi aktif oluyordur. 
Onlarda sıraya girmiyorlar tek tek sıraya girermisiniz demekten yorulduğumdan bende girmiyorum artık Smile

(Onur kasmak isteyipte her sıraya girin dediğimde işi olan MuKaCe ve Boyo'yu buradan kınıyorum.)

Saat 20:12 anlık 10. seviye insan oyuncu sayısı 5 (ben dahil). Yani iş biraz size kalıyor Smile

Cvp: 10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) - BLADE61 - 09-08-2018

10 levellerden talar gelebilecekler  + bıraksında talarcılar belli olsun

Cvp: 10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) - --KARADUL-- - 09-08-2018

(09-08-2018, Saat: 20:18)Zarathustra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Feo sakinleri, dostlarım, romalılar...

Napabilirim daha fazla bilmiyorum, 8 de talaar dönmedi 8-9 u pas geçip su altında 10 oldum. 10 olduğumdan beridir gerek kendi ırkımdaki gerekse karşı ırktaki 10 levelları talaara çağırmaktan ciğerim soldu. Son 3 haftada tek bir talaar bile DÖNMEDİ. Tamam sunucu taşınmasıydı bakımdı vs. anlıyorum ama kırılmazlık varken ve talaar kapalı değilken bile beleş onur almaya gelen olmadı -7 ler seri dönüyordu o arada-.

Oyun bi şekilde normale döndü diyebiliriz artık ara ara kasmalar sıkıntılar oluyor ama kabul edilebilir bi durumda. Ben 10 kişiyi aynı konuşmaya alıp talaara çağırmaktan bıktım, o yetmedi karşı taraftan hesap açtım karşı ırktakileri de aldım ama yok yok arkadaş yüze yakın 10 leveldan 10 kişi çıkmıyor sorsan hepsi de rütbe kasmak istiyordur ee nerde kasıcaksın bu rütbeyi kristal mağarasında mı? Girmeyecekseniz açık açık söyleyin 11 olalım rütbesiz halimizle, rütbeme 70k kaldı 1 aydır kasamadım pvp desen o da yok ölelim mi napalım?

Gelin mor yayınızla süperimi silin razıyım,

Gelin her vuruşunuzda bayıltın beni ooh vur arslanım vur diyerek izlicem bak ona da razıyım

Doymadınız mı? 2 vuruşumu pas geçicem diğer ayınızı da çakın bak valla müsaade edicem siz yeter ki gelin.

imkanım olsa 10 levele döner girerdim talaara aynı durum 11 dede var sayı çokluğu değil sorun onur alanlarına girmek için sadece etkinliği bekler olduk gibime geliyor yaa hadi neyse ben sıradayım buyrun girek talaara

Cvp: 10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) - Zarathustra - 09-08-2018

Bizim tarafta sözde en az 10 kişi onur kasıyor ama ne etkinlikte ne kırılmazlıkta sıraya giren yok. Sorsan yakınıyorlar dönmüyor diye adamı sıra 7 veya 8 ken çağırıyorum kesimdeyim diyip kestirip atıyor Smile . Zaten ayda yılda bir döndürür hale geldik bi zahmet bırak kesimi de gel ama yok, 11 olayım bari diyordum ama durum aynıymış karadul un dediği kadarıyla.

(09-08-2018, Saat: 22:03)Zarathustra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim tarafta sözde en az 10 kişi onur kasıyor ama ne etkinlikte ne kırılmazlıkta sıraya giren yok. Sorsan yakınıyorlar dönmüyor diye adamı sıra 7 veya 8 ken çağırıyorum kesimdeyim diyip kestirip atıyor Smile . Zaten ayda yılda bir döndürür hale geldik bi zahmet bırak kesimi de gel ama yok, 11 olayım bari diyordum ama durum aynıymış karadul un dediği kadarıyla.

yook yook ben demedim gelsen 11 levele talaara 2. olursun hiç olmazsa.

Cvp: 10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) - Zarathustra - 09-08-2018

Big Grin  durum o kadar vahim diyosun yani hocam Smile

yani kırılmazlık gelince heyecanlanmadım değil çünkü hem ayranım dökülmesin hem... modunda çok kişi var en azından girerler diyordum ama tık yok baya şaşırdım artık umut kalmadı...

(09-08-2018, Saat: 22:20)Zarathustra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Big Grin  durum o kadar vahim diyosun yani hocam Smile

yani kırılmazlık gelince heyecanlanmadım değil çünkü hem ayranım dökülmesin hem... modunda çok kişi var en azından girerler diyordum ama tık yok baya şaşırdım artık umut kalmadı...

umut her zaman var yoksa aç kalırdık

Cvp: 10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) - Maxwell - 10-08-2018

Ağlamış birisi yine.. sen yine savaş ustası oldun ben glad kaldım la.. Sinirliyim

Cvp: 10 Levellara Çağrı (AĞLIYORUM) - Axe-Man - 10-08-2018

7 Lvlde bile günde 3-4 kere dönüyor bazı günler dönmüyor bile. Zaten dönsede bazı arkadaşlar sağolsun 1.300 vurup yatmak yerine dövüşleri uzattıkca uzatıyorlar bu sefer milletin tadı kalmıyor sıradan çıkıyorlar. Yönetim sürekli etkinlikmi yapmalı talaar dönmesi için Şaşkınım  Her seviyede talaara bekliyoruz tüm oyuncuları..  Evet