![]() |
Oyun Yönetimi ve Oyuncuların Hataları - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Oyun Yönetimi ve Oyuncuların Hataları (/showthread.php?tid=9508) |
Oyun Yönetimi ve Oyuncuların Hataları - - SaDoCaN - - 08-08-2018 bazı oyuncular ben surda oynadım ben burda oynadım bu böyle bu şöyle orjinal değil gibi forum da gereksiz konular acıp insalarda soru işareti bıraktırıyor... 1. Kaos kemeri ilk orjinal hali 10/10 olup rus serverinde kaos kasan herkes alıyor bunda zor bişey yok kaos olayları ve ileri düzey gelince sizde alacaksınız sağlamlığı 10/10 olan kemer daha sonra ki güncelleme de kırılmaz item oldu burada ise 20/20 lik verdiler çünkü ileride burada da kırılmaz halini alıcak suanlık 20/20 veya kırılmaz olması önemli değil kimsede 3k onur yok alamaz : ![]() 2. Korr vuruşları güçlendi önce 40-60 arası vuruyordu hataylıydı şimdi ise 75-100 arası vuruyor orjinal haline döndü 3.Sürgünler kalesinde hataylı suan açılmaz çünkü orda orb olmadan 1 cep geçilmez. Geçilirde masraf dibine vurursun tek başına 4. Göz oranları hep sabittir yalnız 1 saatte 15 göz düşünce 1 saat 2 göz düşünce 5 level için konusuyorum hemen drop düştü hemen şöyle oldu filan konuşlar gereksiz 5.Eksik instananceleri, Günlük olayları ve Bazı bölgeleri artık açmaları gerek oyun bize farklı şeyler sunarsa daha zevkli olacaktır, 6.Görevler çok eksik ve tp ler yuksek hal böyle olunca bir tıkanıyor insan ne ara 11 veya 10 olduk diye düşünüyoruz 7.Çoğu hayran görevler kapalı... 8. Bodurun sağlamlığı düşük yeşil 11 10 9 7 6 level yüzükleri nerde ? 9.Kale halen acılmadı her pzartesi alıyoruz ama yararı 0 10.11 level zehirli zorb yok ve 10 level saldırı zorbların özel güçleri aktif değil 11. Geceleyin Sızlayan büyücü madalyonuz ve civalı aynalar yok 4.4 ve 5k alınan sehir onuru ile alınan moroklar yok... Cvp: Oyun Yönetimi ve Oyuncuların Hataları - NoPRobLm - 08-08-2018 bence onlar gereksiz konu açtıysa sende burda 10 kat gereksizini açmışsın soruna yönelik değilde çözüme yönelik davranışlarda bulunman daha mantıklı olur Cvp: Oyun Yönetimi ve Oyuncuların Hataları - IV MURAT_kullanılmayan - 08-08-2018 tp konusuna katılıyorum burda göz acıp kapayana kadar herkes 11 oluyor normalde 2 3 tane akrep kesince 0.01 felan tp anca geliyordu eski servarda tp oranlarında ciddi sıkıntı var düzeltilse iyi olur bi anlamı olur ugraşın. Cvp: Oyun Yönetimi ve Oyuncuların Hataları - kral20 - 08-08-2018 (08-08-2018, Saat: 14:18)Sadocan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bazı oyuncular ben surda oynadım ben burda oynadım bu böyle bu şöyle orjinal değil gibi forum da gereksiz konular acıp insalarda soru işareti bıraktırıyor... Eksikler konusuna katılıyorum. Ancak orjinal hale dönmesi konusunda katılmıyorum ingiliz serverinde 12 levele kadar oynadım bende 10 senelikte oyun geçmişim var. Misal 1 saatte 2 göz düşünce 5 levellerin konu açması gereksiz demişsin.Droplar orjinalden de az sen 11 olmuşsun sıkıntı yok senin için ben 1 saatte 15 göz düşme taraftarı da değilim ama en azından 5 levelde 180 yaratıkta 8-9 ortalama göz atması gerekiyor 6 levelde de 6/7 ortalama ile. Burada oyuncuların sıkıntıları eminim ki orjinallik değil 2 senelik bir server olduk. Yeni Oyuncuların derdi 2 sene diğer oyuncuların orjinal olmayan şekilde gelişmeleri kesim yapmaları vs. yaptıktan sonra değişmesinden şikayetçi haksızlıktan dolayı şikayetçi bana göre.İnşallah zamanla herşey düzelecektir sabırlı olmak gerekiyor. Cvp: Oyun Yönetimi ve Oyuncuların Hataları - vitaedi obcento - 08-08-2018 (08-08-2018, Saat: 14:18)Sadocan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bazı oyuncular ben surda oynadım ben burda oynadım bu böyle bu şöyle orjinal değil gibi forum da gereksiz konular acıp insalarda soru işareti bıraktırıyor... 1,4,7,11 maddelerini en çok ben dile getirdim. Forumda olsun , oyun içerisinde olsun. Bana yapılan bütün yorumları iyi kötü farketmeksizin saygı çerçevesinde cevapladım. Kötü yorumlara da teşekkür ettim iyi yorumlarada. Ancak burada gereksiz gereksiz diye hiç kimsenin kalbini kırmadım. Kaos kemeri konusunu açmamın sebebi kritik yenilikler yapıldığı zaman bu yeniliklerin forum üzerinde bize anket tarzında veya oyun içerisinde posta ile iletilmesini istememdi. Lütfen gözünüzle okuyun. Yoruldum artık aynı şeyleri yazmaktan. Göz oranları sabittir doğru hatta ben hesaplayabildim 5. seviyede %3,464182754 lük bir oran var. Bunu da kendi kestiğim sayıya göre hesapladım ancak sence bu iyi bir düzey mi ![]() İllaki unbreakable özelliği getirilecek. Şimdi getirilmesi ve kaosun 2. ayağı ile birlikte getirilmesi oyunu daha zevkli ve rekabetli en azından 1 adet aylık muazzam savaşta garanti haline geliyor. Bunun dışında kapalı olan hayran görevleri hakkında şunu söyleyebilirim; krofdorlar,eldivler,trasure hunter,shadow catcher gibi onlarca eksik reputation var. Bunların eklenmemiş haline bile 11 level geldi diyen bir muhafız oldu diğer konumuzda. Bu eksiklere katılıyorum. Güzel demişsin. Ancak kendinle çelişiyorsun. Ben güya oyuncuların kafasında soru işareti bırakıyormuşum? Benim böyle bir amacım olmadı hatta konunun gidişatından endişe duyup en son yorumumda özür diledim! Lütfen okuyun! Kendiniz hala bunu devam ettirerek daha karmaşık bir ortam sağlamaya çalışıyorsunuz. Çözüm üretin çözüm. Ben burada fikirlerimi dile getirdim. 11. Maddeye gelecek olursak. Yönetim kemerin dengesizlik getireceğini söyledi ![]() |