Dragons War Forum
Düzen ile ilgili - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Çöplük (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=62)
+--- Konu Başlığı: Düzen ile ilgili (/showthread.php?tid=9413)

Düzen ile ilgili - BAR0N - 29-07-2018

İyi günler birazdan yazacaklarım bütün oyuncuları ilgilendiren konular;

Ben sw acıldıktan yaklasık 1 hafta sonra oyuna baslamıs bir oyuncuyum.(bundan oncede 7-8 senelik bir geçmişim var oyun ile ilgili)Oyun hakkında bilgi sahibiyim.

Server acıldı herkes mutlu oldu bi yandan oyunun türkce olması nedeniyle diger yandan oyundaki eski sıcak ortamın tekrar gelmesi umuduyla.İlk başlarda böyleydi cidden oyuncuların ilgisini cekmek icin [u]OYUNCUYA YÖNELİK[/u] etkinlikler yapılırdı.Şöyle diyeyim sadece 2 ay boyunca degnek kullanmaya girsen oyuna 4 level yeşil set yapardın,veya günlük etkinliklerde badduh kupası atardı sana.Ticket'ların,isteklerin olumlu yonde cevaplandırılır ileriye bırakılmazdı.Bununla birlikte muhafız-mentorlar sayıları az da olsa ilgililerdi.

Bu düzen bir süre devam etti sonra oyuncu sayısı coğaldı haliyle,etkinlikler günlük hediyeler vs herşey zamanla degişti.Bu değişme olağan bir değişmeydi çünkü herşey böyle gidemezdi.Serverde kasılmak kolay olurdu emek diye birsey kalmazdı.Bir süre de böyle devam etti derken olaylar bugüne geldi.

Server başında oyuncuların lehine olan hersey bugüne dogru geldikce aleyhine dogru dönüştü, atılan ticketler her zaman ileri tarihe ertelendi(ilgilnilecek,yonetime bildirildi,not alındı vs)mentorlar-muhafızlar eskisi gibi ilgilenmiyorlar.Cevap alabilmek icin 5 mentor acıksa 5 ine birden özelden mesaj atıyorum en fazla 1 i dönüyor veya hiçbirin dönmüyor durum böyle oldu.Etkinliklere gelicek olursak cok pahalı kaynak karsılıgı bize ucuz mal takası oneriliyor kac zamandır.Simdi 'e hersey ucuz olsunda server pvp ye mi dönsün' diyenler olabilir ama gezgin etkinliginde en küçük örnek 1 yıkım iksiri 10 adet jeton istiyordu 100 adet mor kaynakgın 3 altından oldugunu varsayarsak ve 100 mor kaynagında 4 adet jeton ettigini düşünürsek buna ne diyeceksiniz?Ben yıkım iksirine muhtaç degilim bu arada bu en küçük örnek , ama etkinlik durumunu muhafız-mentorlara ilettigimde sizin memnun olmamanız baskasının memnun olmadıgı anlamına gelmez diyor bana aranızda bir yıkım iksirine 8 altın para vermekten hoslanan varmı ? Bu örnek üzerinden gittigim için linç yiyebilirim fakat bu bile serverin son zamanlardaki durumunun genel bi özeti aslında.

Muhafız-mentora sordum ki sonraki ay çarşı acılacak mı,bilgisinin olmadıgını kırmızı itemlerin süresine göre carsı zamanlarının ayarlanmadıgını soyledi bana ki ben server acıldıgından beri [u]BİR KEZ KIRMIZI İTEM KULLANMADIM,[/u]
sonra tamamen bu konudan bagımsız olarak dedim ki yonetime ticket atıyorum hiçbiri yerine getirilmiyor ,hepsi daha sonraki bir tarihe atılıyor hep geçiştiriliyor.Buna karsılık bana dedi ki kırmızı item kullanmak için çarşı gelmesini yönetime  ısrar eden birini hiç görmedim ben dedi.Halbuki benim attıgım ticket gungl do ve efect süreleri ile alakalıydı.Ticket icerigini dahi bilmeden çarşı-kırmızı item üzerinden kendini haklı cıkarmaya calıştı.

Temennim bu düzenin değişmesi

Cvp: Düzen ile ilgili - burber - 29-07-2018

Öncelikle yazın çok güzel dostum. Paragraflar noktalama işaretleri vurgu yaptığın yerlerin altını çizmek olsun tebrik ederim bunlardan ötürü sonunda okunabilecek bir yazı :).

Benim fikirlerim şu şekilde günlük ödül sistemi şuan bence (2 yakut hariç) gayet güzel sen de bu konuda benle aynı fikirdesin çünkü aksi durumda sürekli ayna yiyorduk :)

Etkinlik konusuna gelirsek gezgini boşver oradan bir hayır yok ama goblin etkinliğinden beklentim çok büyüktü bilmiyorum değişmesi normal olabilir ama bu denli bir değişiklik olması beni çok fazla üzdü. İnsanlar bana burber 1 senedir gelsin gelsin dediğin etkinlik bu muydu diye tepki bile gösterdiler.

Bu gelen jeton etkinliği ile ilgili pek bir bilgim yok açıkçası bir yorum yazamayacağım ama mağazayı beğendim gayet güzel yalnız aklıma takılan bir şey var oyunda mağazada mavi yaylar varken neden instancesi açılmıyor inatla? neden biz alamıyoruz o yayları instanceden bu elf barınağı geleceği söyleneli 1 sene olmak üzere :P  umarım en yakın zamanda bu instance açılır ve mavi yaylarımıza kavuşuruz :)

Bu saatten sonra biraz da tüm oyuncuları oyuna bağlayacak hırslandıracak (balıkçıların birbirinin oltasını kestiği,  jeologların kazmalarını birbirinin kafasına vurduğu, bitkicilerin orakları birbirinin neyse :D ) hırslandıracak etkinlikler gelmesi tek dileğimiz iyi oyunlar bol onur ve altınlar :)

Cvp: Düzen ile ilgili - HELLBISTAN - 29-07-2018

Geçen sene bu aylarda serverde dövüş alanı etkinlikleri yapılmıştı.  Ortalık 4 lewel şampiyon kaynıyordu ( hatırlarsınız )  6-7 ay öncede sürekli kırılmazlık geliyordu 6 lewelde rütbesi olmayıp 7 lewelde komutan olan  bir lewelde 2 rütbe alanlar da vardı. 5 lewelde sırf göz kasarak iyiliği 2k-3k yapanlar vardı. ( daha sonra tpler arttırıldı ve göz oranı düşürüldü.) Şuan dövüş alanlarına iyi bir etkinlik hiç gelmiyor. 4 lewelde itibarlı olan lewel alıyor. Göz kasmak işkence haline geldi. Denge yok, zamanında kasan kastı sefasını sürdü, cefasını biz çekiyoruz

Cvp: Düzen ile ilgili - DarkeyeS - 29-07-2018

server hala kasıyor taşınacak denildi ama hala bekliyoruz vurduğumuzu göremez olduk baysak kasmasında dolayı vuramıyoruz

magilerin vuruş oranları abartılı nerdeyse her vurdukları kritik vede her muazzam kanda ayı vuruşunda bayıyolar bu kadar bayma haksızlık olmuş bizlere

Cvp: Düzen ile ilgili - BAR0N - 02-07-2019

Bu konuyu acalı 11 ay olmuş.11 ay onceden boyle devam ederse aktif oyuncu sayısının azalacagını,oyunun bu hale gelecegini anlamıs olacagım ki sona temennim bu düzenin degismesi olarak eklemişim.(Ki bu konuyu acmadan yaklasık 7-8 ay once bu dedigim olaylar,oyunun durumu,etkinlik azlıgı başgöstermeye baslamıstı.Yani yaklasık 1.5 senedir devam ediyor.

Ama adminler bu konuyu bu foruma fazla gormüş olacakki bu konuyu çöplük kısmına eklemişler(Çöplük kısmının acılmasının nedeni de bu konudur.)Şuan oyunun halini de görüyorsunuz.İhalede 5 sayfa lot var,günlük aktif oyuncu sayısı zaten belli.Ya 10 dur ya 20 dir.Onceden 4-5 saat online olan ben küremi kırar,istancemi yapar,taalara girer oyundan cıkardım.Bu son 7-8 aydır istance+taalar şeklinde devam etti.Artık son 2 haftadır 2 sinide yapmıyorum.Çünkü artık tamamen zaman kaybına dönüştü.

Elinize saglık

Cvp: Düzen ile ilgili - AVCIBEY - 08-11-2019

Her şey kötüye gittiği gibi bu oyunda kötüye gidiyor göz oranları lanet derecede düşük 1 saat kesim yap 0 göz çok iyi de olmasa gerek.