Dragons War Forum
11 Level olan bazı arkadaşlara - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: 11 Level olan bazı arkadaşlara (/showthread.php?tid=8882)

11 Level olan bazı arkadaşlara - RÆnch - 09-06-2018

Öncelikle sözümün bütün 11 level arkadaşlara olmadığını belirterek konuya girmek istiyorum.Bu konuyu açma sebebim olan  https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=23825420&stat=1&server_id=1    savaştaki 11level arkadaşın günlük yaşamındaki ego sorunlarını kendi dengi rakiplerle değilde kendinden 5-6seviye düşük arkadaşlara büyü ile tek atarak gidermeye çalışmasına maruz kalmış bulunmaktayım.
 Anlam veremediğim nokta küredeyim+level farkımız bile benim seviyemden yüksek gece bu saatlerde gelip önünüze gelen 3-4-5 civarı seviyedeki herkesi kesip onlara en az 20-25 saat travma atıp oyunu zehir etmek sizi nasıl mutlu edebiliyor ben anlam veremiyorum.Denginiz değiliz küre kırmışım vaktimi boşa harcıyorsun keza diğer insanlara travma atıp 1-2gün oyun dışı edip onları ne meslek ne instance girmelerine müsade etmemiş oluyorsunuz..Hiçbir anlamı olmadan gelip 1büyü ile bizi kesmenizin hiçbir anlamı yok olmayacakta.
 Kalkıp düşman ırksın senin gelişmene izin verecek değiliz diyecek olan varsa kusura bakmayın arkadaşlar ama bu oyuna yeni başlayan düşük seviye de gelişmeye çalışan bizlere bu şekilde davranmaya devam ederek elde edebileceğiniz maalesef birşey yok.Zira bizim oyunu bırakmamız,soğumamız ileride  koca serverde çok çok düşük aktif oyuncu sayısının olmasına ve sizin kendi başınıza boş boş takılmanıza sebep olacaktır.
Oyun kuralları içinde yasak olmaması etik olmayan bu davranışınızı meşrulaştırmaz sevgili yüksek levelli arkadaşlar.Bunun bir oyun olduğunu her şahsın keyif almak boş vaktini değerlendirmek için burada olduğunu unutmadan ırkınız ne olursa olsun saygılı ve karakterli bi şekilde oyun oynamamızın gerektiğinin farkına varın  lütfen.Sevgili oyun yönetimimizin de bu konuda düşük levelli arkadaşların yanında olan birkaç adım atması hem bizler hemde oyunun devamlılığı için hoş bir adım olacaktır şahsi görüşüm.Bu durum başına gelen eminim benim gibi her ırktan bir sürü arkadaş vardır oyunu bize zehir etmeniz size bir yarar sağlamıyor ama bize emin olun o travmalar veya engel olduğunuz küreler zarar veriyor.

Lütfen oyuna girerken karakterinizi kişiliğinizi dışarıda bırakarak girmeyiniz zira sizi bir yerlere getirecek olan oyun içindeki karakterinizden çok dışarıdaki karakteriniz kişiliğinizdir Vesselam.

Cvp: 11 Level olan bazı arkadaşlara gelen karaktersizlik efekti - Scorpion - 09-06-2018

(09-06-2018, Saat: 06:18)RÆnch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle sözümün bütün 11 level arkadaşlara olmadığını belirterek konuya girmek istiyorum.Bu konuyu açma sebebim olan  https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=23825420&stat=1&server_id=1    savaştaki 11level arkadaşın günlük yaşamındaki ego sorunlarını kendi dengi rakiplerle değilde kendinden 5-6seviye düşük arkadaşlara büyü ile tek atarak gidermeye çalışmasına maruz kalmış bulunmaktayım.
 Anlam veremediğim nokta küredeyim+level farkımız bile benim seviyemden yüksek gece bu saatlerde gelip önünüze gelen 3-4-5 civarı seviyedeki herkesi kesip onlara en az 20-25 saat travma atıp oyunu zehir etmek sizi nasıl mutlu edebiliyor ben anlam veremiyorum.Denginiz değiliz küre kırmışım vaktimi boşa harcıyorsun keza diğer insanlara travma atıp 1-2gün oyun dışı edip onları ne meslek ne instance girmelerine müsade etmemiş oluyorsunuz.Bu davranışı hangi ırktan olursa olsun kim yapıyor olursa olsun ağır karaktersizlik olduğunu kendi adıma söylemek istiyorum.Hiçbir anlamı olmadan gelip 1büyü ile bizi kesmenizin hiçbir anlamı yok olmayacakta.
 Kalkıp düşman ırksın senin gelişmene izin verecek değiliz diyecek olan varsa kusura bakmayın arkadaşlar ama bu oyuna yeni başlayan düşük seviye de gelişmeye çalışan bizlere bu şekilde davranmaya devam ederek elde edebileceğiniz maalesef birşey yok.Zira bizim oyunu bırakmamız,soğumamız ileride  koca serverde çok çok düşük aktif oyuncu sayısının olmasına ve sizin kendi başınıza boş boş takılmanıza sebep olacaktır.
Oyun kuralları içinde yasak olmaması etik olmayan bu davranışınızı meşrulaştırmaz sevgili yüksek levelli arkadaşlar.Bunun bir oyun olduğunu her şahsın keyif almak boş vaktini değerlendirmek için burada olduğunu unutmadan ırkınız ne olursa olsun saygılı ve karakterli bi şekilde oyun oynamamızın gerektiğinin farkına varın  lütfen.Sevgili oyun yönetimimizin de bu konuda düşük levelli arkadaşların yanında olan birkaç adım atması hem bizler hemde oyunun devamlılığı için hoş bir adım olacaktır şahsi görüşüm.Bu durum başına gelen eminim benim gibi her ırktan bir sürü arkadaş vardır oyunu bize zehir etmeniz size bir yarar sağlamıyor ama bize emin olun o travmalar veya engel olduğunuz küreler zarar veriyor.

Lütfen oyuna girerken karakterinizi kişiliğinizi dışarıda bırakarak girmeyiniz zira sizi bir yerlere getirecek olan oyun içindeki karakterinizden çok dışarıdaki karakteriniz kişiliğinizdir Vesselam.

okadar haklısın ki benim elimdede kırmızı baltam varken ucak adlı arkadaş gelip kesti beni hala kin güderim yani amac nedir anlamıyorum

Cvp: 11 Level olan bazı arkadaşlara gelen karaktersizlik efekti - MUKACE - 09-06-2018

Bu durum düşük  seviyeler açısından iğrenç bir hal aldı. Her iki ırk da bunu karşılıklı olarak yapıyor.

Yönetime önerim oyuncuların kendi seviyesinin 2 veya 3 seviyenin daha altına saldırmasının yasaklanması. Bu ingiliz sunucusunda da var. Kesim sınırını getiriyorsunuz bunu da getirin Smile

Cvp: 11 Level olan bazı arkadaşlara gelen karaktersizlik efekti - E X C O - 09-06-2018

(09-06-2018, Saat: 06:25)Scorpion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: okadar haklısın ki benim elimdede kırmızı baltam varken ucak adlı arkadaş gelip kesti beni hala kin güderim yani amac nedir anlamıyorum

avp ve bigbang hanlığı harici hiçbir kücük lvle hair kıtasında dalmıyorum. Seninle sorunum bigbangte olman Evet

Cvp: 11 Level olan bazı arkadaşlara gelen karaktersizlik efekti - JohnnyDick - 09-06-2018

aynısını bende yaşadım hatta yayından çözmeyede çalıştım ama çözüm istemedikleri her hallerinden belliydi..
6-7 level farkı var arada ancak yokmuş gibi davranıyorlar çooook yanlış Üzgünüm

Cvp: 11 Level olan bazı arkadaşlara gelen karaktersizlik efekti - --Berxwedan-- - 09-06-2018

(09-06-2018, Saat: 06:18)RÆnch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle sözümün bütün 11 level arkadaşlara olmadığını belirterek konuya girmek istiyorum.Bu konuyu açma sebebim olan  https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=23825420&stat=1&server_id=1    savaştaki 11level arkadaşın günlük yaşamındaki ego sorunlarını kendi dengi rakiplerle değilde kendinden 5-6seviye düşük arkadaşlara büyü ile tek atarak gidermeye çalışmasına maruz kalmış bulunmaktayım.
 Anlam veremediğim nokta küredeyim+level farkımız bile benim seviyemden yüksek gece bu saatlerde gelip önünüze gelen 3-4-5 civarı seviyedeki herkesi kesip onlara en az 20-25 saat travma atıp oyunu zehir etmek sizi nasıl mutlu edebiliyor ben anlam veremiyorum.Denginiz değiliz küre kırmışım vaktimi boşa harcıyorsun keza diğer insanlara travma atıp 1-2gün oyun dışı edip onları ne meslek ne instance girmelerine müsade etmemiş oluyorsunuz.Bu davranışı hangi ırktan olursa olsun kim yapıyor olursa olsun ağır karaktersizlik olduğunu kendi adıma söylemek istiyorum.Hiçbir anlamı olmadan gelip 1büyü ile bizi kesmenizin hiçbir anlamı yok olmayacakta.

çok güzel bir yazı olmuş eline sağlık. sonra serverda oyuncu kalmadı diye yakınacaklar, yakınacağız.  En azından gelişme aşamasında olan düşük seviyeli arkadaşlara rahat verilmesi lazım. bu konuda oyuncuların özen göstermesi yeterli olmayacaktır, yönetimin bu konuya bir el atması lazım.

Cvp: 11 Level olan bazı arkadaşlara gelen karaktersizlik efekti - Themis - 09-06-2018

Sizlerden gelen yoğun istekler üzerine önümüzdeki günlerde bu konu hakkında çalışmalar yapılacaktır. Hakaret söylemleri içermesi ve tartışmaya sebebiyet vermemesi nedeniyle konuyu kilitliyorum. Her türlü konuda istek, öneri ve şikayetlerinizi bize destek sistemi üzerinden bildirebilirsiniz. Keyifli Oyunlar.  Çiçeğim