![]() |
mayıs ayı etkinliği 3. aşama - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: mayıs ayı etkinliği 3. aşama (/showthread.php?tid=8648) |
mayıs ayı etkinliği 3. aşama - Hephaistos - 24-05-2018 artık biri bu kır çiceklerini nasıl buket yapacağımızı söyleyebilir mi. adminlere sordum geri dönmediler mentorlara sordum geri dönmediler oyunda konuştuğum herkese sordum kimse bilmiyor. ama etkinliğin zamanı gidiyor görevleri de aldık Cvp: mayıs ayı etkinliği 3. aşama - Hephaistos - 24-05-2018 (24-05-2018, Saat: 17:44)malta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: artık biri bu kır çiceklerini nasıl buket yapacağımızı söyleyebilir mi. adminlere sordum geri dönmediler mentorlara sordum geri dönmediler oyunda konuştuğum herkese sordum kimse bilmiyor. ama etkinliğin zamanı gidiyor görevleri de aldık şimdide buket yapıyoruz ama görevlerin hiçbirine veremiyoruz ![]() Cvp: mayıs ayı etkinliği 3. aşama - InFeRNaL_kullanılmayan - 24-05-2018 Kır çiçeği 7 adet topladıktan sonra << Kullan >> diyoruz ve 1 adet Kır Çiçeği Buketi elde ediyoruz. Buketleri Kütüphanede bulunan konuda yazan Karakterlere (NPC) teslim ederek Oyma Alev Jetonu elde ediyoruz. Cvp: mayıs ayı etkinliği 3. aşama - Hephaistos - 24-05-2018 (24-05-2018, Saat: 20:37)InFeRNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kır çiçeği 7 adet topladıktan sonra << Kullan >> diyoruz ve 1 adet Kır Çiçeği Buketi elde ediyoruz. Buketleri Kütüphanede bulunan konuda yazan Karakterlere (NPC) teslim ederek Oyma Alev Jetonu elde ediyoruz. evet ama npc ler kabul etmiyor , bitkicide de görev yok hala Cvp: mayıs ayı etkinliği 3. aşama - InFeRNaL_kullanılmayan - 24-05-2018 (24-05-2018, Saat: 20:42)malta Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(24-05-2018, Saat: 20:37)InFeRNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kır çiçeği 7 adet topladıktan sonra << Kullan >> diyoruz ve 1 adet Kır Çiçeği Buketi elde ediyoruz. Buketleri Kütüphanede bulunan konuda yazan Karakterlere (NPC) teslim ederek Oyma Alev Jetonu elde ediyoruz. Tekrar deneyebilirmisin. Düzelttiler sanırım Cvp: mayıs ayı etkinliği 3. aşama - Hephaistos - 24-05-2018 (24-05-2018, Saat: 20:49)InFeRNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(24-05-2018, Saat: 20:42)malta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet ama npc ler kabul etmiyor , bitkicide de görev yok hala infected admin şuan uğraşıyor teşekkür ederim ![]() Cvp: mayıs ayı etkinliği 3. aşama - Zarathustra - 24-05-2018 Şans eseri gördüm görevi bende, tavernadaki kadında görev var -Lemya- bu olayla alakalı bir tane onda da buket istiyor verebilirsiniz ![]() Cvp: mayıs ayı etkinliği 3. aşama - InFeRNaL_kullanılmayan - 24-05-2018 (24-05-2018, Saat: 21:22)Zarathustra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şans eseri gördüm görevi bende, tavernadaki kadında görev var -Lemya- bu olayla alakalı bir tane onda da buket istiyor verebilirsiniz Görev : Bitkici Gavrel için alışılmadık bir buket Karakerler : +++++++ Bitkici Gavrel [Magron NPC] +++++++ Bitkici Fabi [İnsan NPC] Görev : Amatör Bir Çiçekçi için Sıradışı Bir Buket Karakerler : +++++++ Bodur Slava [Magron NPC] +++++++ Peri Leanna [İnsan NPC] Görev : Kafa Karıştırıcı Alışılmadık Bir Buket Karakerler : +++++++ Lemya [Magron NPC] +++++++ Alecia [İnsan NPC] Not : Görevleri sırasıyla yapmalısınız, örn. Amatör Bir Çiçekçi için Sıradışı Bir Buket görevini yapmak için Bitkici Gavrel için alışılmadık bir buket görevini tamamlamış olmalısınız. |