Dragons War Forum
SAVAŞÇI GÜNÜ ETKİNLİĞİ - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: SAVAŞÇI GÜNÜ ETKİNLİĞİ (/showthread.php?tid=8485)

SAVAŞÇI GÜNÜ ETKİNLİĞİ - pinardi - 11-05-2018

12 saatlik arenanın zaten 8 saati gecenin körüne denk geliyor ne yapacak millet gece uymayıp arena sırasını mı  bekleyecek hem zaten karşıdan 3 takım bizden 5 takım girdi dün sadece kimsenin ne jeton nede küre görevini yetiştirmesi mümkün değil arenanın süresinin uzatılması gerekmektedir kanımca yoksa kimse tp almamak için yine görev yapmayacak bir daha ki etkinliği bekleyecek ki buda yavaş yavaş insanların oyundan soğumasına yol açacaktır hiç aktivite olmayınca kaçıyor insanlar.Yönetimden ricamız arena etkinliği süresinin en azından uzatılması ve insanların görevlerinin en azından hallederek lvl alması aksi takdirde 11 lvl açıldığında bıdık bıdık 4 5 6 lvl olarak bizler ortada gezmeye devam ediceğiz sanırım

Cvp: SAVAŞÇI GÜNÜ ETKİNLİĞİ - Masterly - 11-05-2018

(11-05-2018, Saat: 13:30)pinardi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 12 saatlik arenanın zaten 8 saati gecenin körüne denk geliyor ne yapacak millet gece uymayıp arena sırasını mı  bekleyecek hem zaten karşıdan 3 takım bizden 5 takım girdi dün sadece kimsenin ne jeton nede küre görevini yetiştirmesi mümkün değil arenanın süresinin uzatılması gerekmektedir kanımca yoksa kimse tp almamak için yine görev yapmayacak bir daha ki etkinliği bekleyecek ki buda yavaş yavaş insanların oyundan soğumasına yol açacaktır hiç aktivite olmayınca kaçıyor insanlar.Yönetimden ricamız arena etkinliği süresinin en azından uzatılması ve insanların görevlerinin en azından hallederek lvl alması aksi takdirde 11 lvl açıldığında bıdık bıdık 4 5 6 lvl olarak bizler ortada gezmeye devam ediceğiz sanırım

Katılıyorum hem hafta içi olup hemde gecenin bir körüne konulması cidden çok saçma.

Cvp: SAVAŞÇI GÜNÜ ETKİNLİĞİ - Herugrim - 11-05-2018

(11-05-2018, Saat: 13:30)pinardi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 12 saatlik arenanın zaten 8 saati gecenin körüne denk geliyor ne yapacak millet gece uymayıp arena sırasını mı  bekleyecek hem zaten karşıdan 3 takım bizden 5 takım girdi dün sadece kimsenin ne jeton nede küre görevini yetiştirmesi mümkün değil arenanın süresinin uzatılması gerekmektedir kanımca yoksa kimse tp almamak için yine görev yapmayacak bir daha ki etkinliği bekleyecek ki buda yavaş yavaş insanların oyundan soğumasına yol açacaktır hiç aktivite olmayınca kaçıyor insanlar.Yönetimden ricamız arena etkinliği süresinin en azından uzatılması ve insanların görevlerinin en azından hallederek lvl alması aksi takdirde 11 lvl açıldığında bıdık bıdık 4 5 6 lvl olarak bizler ortada gezmeye devam ediceğiz sanırım

ben kendi adıma konuşuyorum bir aydır bu etkinliği bekliyorum ve sonuç yine hüsran 3.4ler için evet mağara mabet dönücek ama biz 5.6 lar için öyle olmayacak bir mağara bi mabed dönerse oda ne yapabiliriz bu kadar kısıtlı zamanda yönetim ekibi sizden rica ediyoruz arena etkinliği tekrar aktif edilsin

Cvp: SAVAŞÇI GÜNÜ ETKİNLİĞİ - awakado - 11-05-2018

Katılıyorum telafisi olmalı 8 de başladı saat 1 de oyuncu kalmadı etkinlik için saat 5 de tek tük 1-2 takım vardı o sırada da bakıma girdi millette çıktı ztn görevler yarım kaldı hep

Cvp: SAVAŞÇI GÜNÜ ETKİNLİĞİ - Lavi - 11-05-2018

Oyunda eskinin zevki kalmamış, yapılan uygulamalar insanları oyundan soğutuyor. Irkları dövüş alanlarına çekecek yönde daha fazla etkinlik olmadı sürece insanlar meydanda ağaç gibi dikilmeye devam edecek. Oyun sohbet ortamına döndü, beklerken sıkılmayalım diye okey seçeneği falan olsa  tam olacak.

Cvp: SAVAŞÇI GÜNÜ ETKİNLİĞİ - Jokaben - 11-05-2018

Forumdaşlara katılmamak elde değil. Büyük umutlarla bekleyip yanlış bir planlama sonucunda yine hüsran... Oysa bir önceki ne kadar güzeldi, ne kadar verimli geçti. Şimdiyse hafta içi, akşam saatlerinde başlıyor ve sadece 12 saat sürüyor. İşi olanın işi, okulu olanın okulu var. Etkinlik haricinde, hafta sonları bile zor dönüyor bu arena... Merak ediyorum, bu etkinliğin söz konusu saatler -perşembe 20:00 ile cuma 08:00- aralığında olmasının ne mantığı var?

Cvp: SAVAŞÇI GÜNÜ ETKİNLİĞİ - Admins - 14-05-2018

Dövüş Alanlarında Mutlu Saatler etkinliği bu ve bundan sonra aşama aşama gerçekleştirilecektir. Mevcut düzen hafta içerisinde revize edilip kütüphane konusu güncellenecektir. Aşamaların nekadar süreceği vb bilgilerde eklenecek. Ek olarak sonraki etkinliklerde Talaar aşamasıda bulunacak.

Keyifi oyunlar.