![]() |
|
Manevracı - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Manevracı (/showthread.php?tid=8403) |
Manevracı - Janna - 05-05-2018 Arkadaşlar gerçekten bu durumdan bıktım, oyundaki herkes kemikkıran evet olabilir herkesin tercihi iyi hoş. Ama madem böyle bir avantaj sergilemesi yapılıyor o halde manevracı ve ağırsiklet de düşünülmeli. Manevracı'daki seviyemdeki herşeyin en güzelini en doğrusunu aldım. Daha üste bişey de alamıyorum ( Gizemliler hariç ) Yaptığım ekarte sayısı rezalet, vuruş gücü aynı zaten. Ben anlamıyorum oyun madem dengeli olmayacak neden 3 cins item çıkarttınız ? Denge gelmeli artık bıktım, benle aynı durumda olan illa ki vardır diye düşünüyorum Cvp: Manevracı - kral20 - 05-05-2018 (05-05-2018, Saat: 00:24)Janna Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar gerçekten bu durumdan bıktım, oyundaki herkes kemikkıran evet olabilir herkesin tercihi iyi hoş. Ama madem böyle bir avantaj sergilemesi yapılıyor o halde manevracı ve ağırsiklet de düşünülmeli. Manevracı'daki seviyemdeki herşeyin en güzelini en doğrusunu aldım. Daha üste bişey de alamıyorum ( Gizemliler hariç ) Yaptığım ekarte sayısı rezalet, vuruş gücü aynı zaten. Ben anlamıyorum oyun madem dengeli olmayacak neden 3 cins item çıkarttınız ? Denge gelmeli artık bıktım, benle aynı durumda olan illa ki vardır diye düşünüyorumÖncelikle selamlar henüz 6 levelsin 6 level ile 10 level bir manevracı setin ekarte yapması aynı olamaz ki ekarte etmende itemine bastığın ekstra taşlar kullandığın efektler de önemlidir. Platodaki bir muazzam savaşta ırkındaki 10 level jaguarları vs izlersen dövüşlerini dediklerinden ve düşüncelerinden vazgeçeceğine eminim tamamen şans işi denge ile bir alakası yok tamamen şans işi umarım anlatabilmişimdir ilerleyen levellerde daha çok farkına varacaksın diye umuyorum setin faydasını iyi oyunlar )
Cvp: Manevracı - canaltun - 05-05-2018 (05-05-2018, Saat: 00:24)Janna Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar gerçekten bu durumdan bıktım, oyundaki herkes kemikkıran evet olabilir herkesin tercihi iyi hoş. Ama madem böyle bir avantaj sergilemesi yapılıyor o halde manevracı ve ağırsiklet de düşünülmeli. Manevracı'daki seviyemdeki herşeyin en güzelini en doğrusunu aldım. Daha üste bişey de alamıyorum ( Gizemliler hariç ) Yaptığım ekarte sayısı rezalet, vuruş gücü aynı zaten. Ben anlamıyorum oyun madem dengeli olmayacak neden 3 cins item çıkarttınız ? Denge gelmeli artık bıktım, benle aynı durumda olan illa ki vardır diye düşünüyorum katılıyorum kemikkıranlar benden fazla ekarte yapıyor can sıkıcı bir durum kritiğini ve bayınca direk kesmesini saymıyorum Cvp: Manevracı - MrRaperi - 06-05-2018 Evet bu konuda ben de manevracıların benden daha fazla kritik atmasından şikayetçiyim. 3. seviyeden beri mavi set alayım kritik atar, 6 olayım kritik atar, hadi 10 olup seti tamamlıyım kritik atar diyorum ama malesef hala daha kritik atma oranımda fark edilir bir değişiklik yok. Ya bazı charlarda bir sorun var ya da bu set olayı bozuk. |