![]() |
|
Borç Bildirimi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Muhafızlar Salonu (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=25) +---- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri Magron (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=35) +---- Konu Başlığı: Borç Bildirimi (/showthread.php?tid=827) |
Borç Bildirimi - SpiNoza - 11-01-2017 SpiNoza adlı magron ırkı karakterin sahibiyim.Fardipli isimli karakter kardeşimin hesabıdır. Ve 50 a borç verilmiştir krion zorbu alması için 5.5 a sı madalyon almam için geri ödenmiştir.44.5 a borcu kalmıştır. Cvp: Borç Bildirimi - SpiNoza - 11-01-2017 (11-01-2017, Saat: 06:36)Muhammed Halis Başboğaoğlu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SpiNoza adlı magron ırkı karakterin sahibiyim.Fardipli isimli karakter kardeşimin hesabıdır. Ve 50 a borç verilmiştir krion zorbu alması için 5.5 a sı madalyon almam için geri ödenmiştir.44.5 a borcu kalmıştır. Ben ve kardeşim oyuna yaklaşık bir ay önce başladık bir hata yaptık kural hatası nedeniyle aynı pcden aynı savaşa girdik ve o zamana kadar arada bir alış veriş yaptık mesela o bana cellat baltasını satın alıp göndermişti bende ona alaca kılıçları veya bir kılıcı idi sadece ama aynı ticarette değil farklı zamanlarda. Multi hesap felan değil 2 hesapta ki zaten kardeşimin hesabı daha önce açıldı. Ve biz cezayı 2 hesabımıza da esaret laneti alarak gördük ki attığımız ticketlarla silahlarımızın alınması ile değiştirildi.Benim(SpiNoza) cellat baltam kardeşimin(Fardipli) Alaca karanlık vakidzasi ev dayto kılıç alındı. Bizde çok geride kalınca bir anda hesaplarımız para yüklemeye karar verdik bir muhafız veya mentor ardımı ile internet üzerinden nasıl yatırıldığını öğrendik ve 100 tl yatırdık 50 tlsi bana 50 tlsi kardeşime aitti 50 onun hesabına 50 benim hesabıma yerine 100 ünede benim hesaba attık. Yüzdeli olarak fazla geliyor diye zaten aramızda alış veriş yapıyoruz hallederiz diye 135 pırı yükledik ki hesabımın banka kısmına girince gözüküyor biliyorsunuzdur zaten ulaşabiliyorsunuz sanırım bu bilgilere.2 ye bölünce 67.5 şar düşüyor bizde böyle düşündük. Ve o yüzden aramızdaki alış verişleri borç gibi düşünmüyorduk onun parası zaten gibi düşünüyorduk. Geçenlerde krionları alalım artık dedik ve ona 50 a gönderdim onu hesabında zaten 6-7 idi sanırım altın varmış bilmiyordum.45 pırlanta bozdurup gönderdim ona o da aldı krionu madalyonunu vs. Sonra bizde olan paralarla zaten bir krion daha alabiliyormuşuz onu fark ettik alalım benim hesaba dedik. Pırlanta ile direk paket varmış toplam 45 altına halledilebiliyordu.35 pır kalmıştı 5 pırda borç alıp bankadan aldım ve krion binicilik kitabını aldım. Para kalmamıştı 5.5 a da kardeşimden gönderdik benim hesaba ve madalyonu da aldım. Sonra nerden esti bilmiyorum bunu söyleyim yine kural dışıdır ceza meza alırız dedim midnightblue isimli muhafıza yazdım oda borç bildirimi yap dedi bende bunu yazdım(ilk mesajı).Ama daha sonra Bazzy ile Wolwerine ile konuşmalarımdan sonra kuralları okudum. Bana borç bildirimi yapılacakmış Kardeşimin hesaba veya artık onu söylemediler benim de aklıma şimdi geldi soracağım az sonra herneyse.Bu olayların her biri foruma bildirilmesi gerekiyormuş biz profile yazmak yeterli sanıyorduk. O yüzden foruma yazmamıştık zaten. Ve dediğim gibi onun parası idi borç gibide değildi öyle düşünmedik. Şimdi sonuç ne çıkacak bilmiyorum ama çıkan sonuçlarda kardeşimin bana bilmem şu kadar borç ödemesi söylenirse hesapta para olmadığı için yükleme yapar öderiz. Çünkü kural hatası gibi durmasa da(duruyorsa bana kurallardan 1a3b 7 gibi maddeyi söyleyin tekrar okuyayım yanlış anlamış olabilirim çünkü) bir ihlal olduğu söyleniyor. Uyarız öderiz. Ama bütün baştan sona alış verişlerimizi hesaba katın da sonradan başka sorun çıkmasın. Ama yok olmaz bu kadar kolay yırtamazsın oyuna daha 1 ay olmuş başlayalı biri böyle hatalar yapacak tonlarca ceza vermeliyiz diyorsanız hile yapmışım gibi yazılımsal bir şeyler yapmışım gibi ilk aydaki 2 . cezamı da vermeyi planlıyorsanız. Lütfen sınırsız her konuda ban atın da ben belki yeniden oyuna dönebilirim diye para yüklemeye kalkmayım olur mu. Ama şunu bilin ki ben bu oyunu hepinizden çok seviyor olabilirim hepiniz kadar deneyimli yüksek seviyeli olmasam da. Neden mi ben Ankara siyasalda iktisat öğrencisiyim dersler ağır biraz bir de lol oynuyorum sürekli derslere çok az vakit kalmasına rağmen kardeşim oyun yeniden başlatılmış dedi ve yeniden başladım. ilk haftalarda ban attınız hiç bir oyuna daha para yüklememe rağmen neyse deyip yükledim ve ilerde de yükleyeceğim belki 2. banınızı lütfen kalıcı bir şey atın ben de dwar artık eskisi gibi oldu dediklerinde bile tekrar başlamayayım. Çünkü eski dwar da eğleniyrodum buna eğleniyorum ama başıma hiç bu tür şeyler gelmemişti. Çünkü hilekar biri değilim ceza falan da almam bu yüzden. Her neyse bilmenizi istedim sadece. Kolay gelsin hepinize. |