Dragons War Forum
Set önerisi (Yeni başladım) - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Yeni Başlayanlar - Başlangıç Soruları (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Konu Başlığı: Set önerisi (Yeni başladım) (/showthread.php?tid=8179)

Set önerisi (Yeni başladım) - AHMETHAN - 16-04-2018

Selamun aleykum oncelıkle arkadaslar. Oyuna başlayalı 1.5 Hafta civarı olucak ve oyunu cok sevdim ısındım. Daha bilmediğim çok şey var fakat ben kendi levelimdeki magronlardan dayak yemek istemiyorum :Big Grin  hemde exp kasıp görev yapmak vs istiyorum. Hangi seti önerirsiniz ? 60 TL lik pırlanta alıp direk set alacağım. Vip açmaya gerek varmı ?

Cvp: Set önerisi (Yeni başladım) - DumaN1 - 16-04-2018

(16-04-2018, Saat: 16:33)AHMETHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamun aleykum oncelıkle arkadaslar. Oyuna başlayalı 1.5 Hafta civarı olucak ve oyunu cok sevdim ısındım. Daha bilmediğim çok şey var fakat ben kendi levelimdeki magronlardan dayak yemek istemiyorum :Big Grin  hemde exp kasıp görev yapmak vs istiyorum. Hangi seti önerirsiniz ? 60 TL lik pırlanta alıp direk set alacağım. Vip açmaya gerek varmı ?

dostum tecrübe kasıp level atlamak üzerine oyun oynayacaksan tabi ki kemikkıran setlerini öneririm. Ama bu oyunu oynayanların çoğu 6-7 yıldır bu oyunu oynuyor bütün taktikleri teknikleri ezbere biliyorlar oyunu öğrenene kadar o dayağı yiyeceksin malesef Şaşkınımmile:

Cvp: Set önerisi (Yeni başladım) - DuvarcıNaci - 16-04-2018

(16-04-2018, Saat: 16:33)AHMETHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamun aleykum oncelıkle arkadaslar. Oyuna başlayalı 1.5 Hafta civarı olucak ve oyunu cok sevdim ısındım. Daha bilmediğim çok şey var fakat ben kendi levelimdeki magronlardan dayak yemek istemiyorum :Big Grin  hemde exp kasıp görev yapmak vs istiyorum. Hangi seti önerirsiniz ? 60 TL lik pırlanta alıp direk set alacağım. Vip açmaya gerek varmı ?

Kesinlikle pırlanta ile set almanı önermem çünkü 60 pırlantayı 60 altın olarak bozdursan ordaki itemlerin 3 setini birden alacak paraya sahip olursun. Yeşil item piyasası diye bişey kalmadı oyunda ihaleden alışveriş yap

Cvp: Set önerisi (Yeni başladım) - K1R1K-S - 16-04-2018

60tl=72 pırlanta yapar 72a ile yarı mavi yarı yeşil dizersin üstüne meslek ile para kazanabilirsen o yeşilleride mavi yapabilirsin aslında

Cvp: Set önerisi (Yeni başladım) - AHMETHAN - 17-04-2018

Herkese tavsiyesi önerisi için cok teşekkür ediyorum. Ozaman pırlantayla altın yapıp item alayım. Peki mavi renk itemlere yöneleyim ama set dizmek şart mı ?

(16-04-2018, Saat: 17:06)DumaN1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

dostum tecrübe kasıp level atlamak üzerine oyun oynayacaksan tabi ki kemikkıran setlerini öneririm. Ama bu oyunu oynayanların çoğu 6-7 yıldır bu oyunu oynuyor bütün taktikleri teknikleri ezbere biliyorlar oyunu öğrenene kadar o dayağı yiyeceksin malesef Şaşkınımmile:

Az dayak yiyerek nasıl öğrenebilrim Big Grin