![]() |
Bence Olması Gereken Meslek Aletleri Jeton Sayıları - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Bence Olması Gereken Meslek Aletleri Jeton Sayıları (/showthread.php?tid=7874) |
Bence Olması Gereken Meslek Aletleri Jeton Sayıları - Hesperos - 25-03-2018 Evet arkadaşlar bildiğimiz üzere gelen goblin etkinliği hepimizi çok şaşırttı daha önce gördüklerimize hiçte benzemiyor herkes şok oldu çok abartı var jetonlarda ben sadece meslek aletlerinde istenen jetonların sayısının nasıl olması gerektiği konusunda bir paylaşım yapacam.. Mavi Meslek Aletleri 150 Jeton Mor meslek Aletleri 500 Jeton Kırmızılar İse 1000 Jeton olmalı Mor meslek aleti yok mağazada ama getirilmeli bence şuanki durumda kimse birşey alamaz rekabette olmaz kimseninde çekiliş için yarışacağını zannetmiyorum oraya verilcek jetonları sunaklara veririm en azından daha karlı olur sadece fikrimi paylaşmak istedim teşekkürler. Cvp: Bence Olması Gereken Meslek Jeton Sayıları - Yandex - 25-03-2018 Arkadaşıma katılıyorum jeton sayılarının tekrardan düzenlenmesi gerekiyor. Cvp: Bence Olması Gereken Meslek Jeton Sayıları - Hesperos - 25-03-2018 yorum yapacak arkadaşlar fikirleriniz paylaşın kavga çıkarıcak şeyler yazmayın konu yerinde kalsın kaldırılmasın Cvp: Bence Olması Gereken Meslek Aletleri Jeton Sayıları - ALANGUVA - 25-03-2018 Hesperos Arkadaşıma katılıyorum.Gerçekten çok aşırıya kaçmışsınız. Cvp: Bence Olması Gereken Meslek Aletleri Jeton Sayıları - Jesse - 25-03-2018 Bence bu eventte yanlış olan tek şey,seviyeye göre takas olayının olması. Evet takas için gereken rakamlar abartılı,sunaklarla orantıladığımızda gereksiz bile gözükebiliyor ama bahsettiğimiz aletler kırmızı meslek aletleri,oyunun en üst seviyesi yani.Bir kez alıcaksınız bu aleti,bir daha almak için herhangi bir kaynak harcamak zorunda kalmayacaksınız.Etkinliği bozan tek şey,seviyeye göre takas imkanı olmasıydı,6500 adet 0 tp kaynağımı satmak için hazırda bekletiyordum,benim gibi hazırda kaynak bekleten 3 seviye oyuncular ya da 3 seviye oyunculara sipariş veren yüksek seviye oyuncular vardı.Keşke etkinlikten önce haber verilseydi böyle bir şey olduğuna da bizde ona göre hazırlansaydık :^) Neyse umarım oyun yönetimi bir dahaki etkinliklerde gerekli formüllere oyunculardan yardım alarak ulaşır. Cvp: Bence Olması Gereken Meslek Aletleri Jeton Sayıları - Freeozy - 25-03-2018 Meslek kasan oyuncular düşünülmüş olmasına rağmen, "bence" düşünülen veya istenenden farklı sonuçlar doğurması muhtemeldir. Umarım etkinliği tasarlarken tüm açılardan düşünmüşsünüzdür. Bu aynı zamanda gelecekte ki çarşılarda süresiz kırmızı çalışma aletlerinin satılmayacağının işareti olması açısından da üzücü oldu. Sunucumuzda itibar açısından 1000 puanı geçen oyuncu sayısının 30 40 civarı olduğunu düşünürsek sunakların ne kadar can sıkıcı ve zor olduğu açıkça belli değil mi? Bu kaynakların yüksek miktarlarda etkinliğe verilmesinin oyunculara nasıl yardım edeceği konusunda gerçekten soru işaretlerim var. |