Dragons War Forum
Talaar - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Talaar (/showthread.php?tid=7514)

Talaar - kyatcha - 01-03-2018

Öncelikle bir kaç sorum olacak. Talaar da 8 saniye dövüş süresini neden koydunuz ? Bunu kullandığımızda her seferinde hakaretler ve tehtidler alıyorum. Ağırsiklet olarak ben hasar olarak olaya bakmıyorum ve bir kaç kelle alıp enerji alıyorum. Bu akşam da yine aynı şeyi yaptım ama ''KinGMaNs''  hanlığı tarafından bütün saldırılara maruz kaldım. Tamam belki sürede kalınca biraz daha az hasar atıyorlar ancak bu süreyi ben koymadım . Benim yönetimden ricam bu süreyi kaldırın 2-3 saniye bir şey olsun ki kimse üzülmesin bizde talaar a falan girmeyelim gerek yok .

Cvp: Talaar - NoPRobLm - 01-03-2018

3 sanıye olursa iksir doldurma süren yetmez  ayrıca sana saldırdıktan sonra özelden 5 oyuncu eline sağlık bende kesecektım ıyı oldu dıye yazdılar dostum iki seçenek var 
1. sen haklısın bütün oyuncular haksız
2.biz haklıyız sen hata yaptın hatanı kabul etmıyorsun Smile
forumda tartısma konusu yaratma  varsa mantıklı bir açıklaman özelden yazarsın reklam yapmana gerek yok ıyı oyunlar dilerim..

Cvp: Talaar - kyatcha - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 01:23)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 sanıye olursa iksir doldurma süren yetmez  ayrıca sana saldırdıktan sonra özelden 5 oyuncu eline sağlık bende kesecektım ıyı oldu dıye yazdılar dostum iki seçenek var 
1. sen haklısın bütün oyuncular haksız
2.biz haklıyız sen hata yaptın hatanı kabul etmıyorsun Smile
forumda tartısma konusu yaratma  varsa mantıklı bir açıklaman özelden yazarsın reklam yapmana gerek yok ıyı oyunlar dilerim..

Öncelikle dostum diye hitap etmezsen sevinirim. Aksi halde her dostum dediğine böyle saldırıyorsan dostlarının bir düşünmesi gerekir. Ben haklı haksız diye bakmıyorum olaya . Ben sistemin bana verdiği kurallar çerçevesinde oyunumu oynamaya çalışıyorum. Ben bu yapılan hakaretleri sisteme yapılmış olarak sayıyorum. Reklam falan da yapmıyorum sadece bana yapılan bu olayın bir başkasına yapılmamasını istiyorum. Yönetici arkadaşlardan biri sesimizi duyarsa eğer bir açıklama yapmasını istiyorum bu konu hakkında. Ben kurallara uyduğumu düşünüyorum . Önemli olan burada oyuncuların ne dediği değil yönetimin ne söylediğidir.

Cvp: Talaar - NoPRobLm - 01-03-2018

Biraz düşününce senin haklı olduğun kanısına vardım 10 sanıye  vuruş süresi vermısler demekki agırsıkletle zamana oynayabılırsın.
Şimdi tekrar düşünelim oyunda saldırma tomarı diye birşey var demekki sana saldırabilirim. senin mantığınla gidersek böyle bir hipotez çıkıyor ortaya.

Cvp: Talaar - DERİN DARBE - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 12:07)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz düşününce senin haklı olduğun kanısına vardım 10 sanıye  vuruş süresi vermısler demekki agırsıkletle zamana oynayabılırsın.
Şimdi tekrar düşünelim oyunda saldırma tomarı diye birşey var demekki sana saldırabilirim. senin mantığınla gidersek böyle bir hipotez çıkıyor ortaya.

sadece saldırma tomarı değil birçok faaliyeti kısıtlama imkanımız mevcuttur Big Grin

Cvp: Talaar - Gold King - 01-03-2018

Kingsman hanlıgı dogru olanı yapmış gibi gözüküyor . Yönetime yapılmış sayıyormuşta reklammışta öyleymişte böylemiş Smile

Cvp: Talaar - Era Vulgaris - 02-03-2018

(01-03-2018, Saat: 17:55)League Of Legend Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kingsman hanlıgı dogru olanı yapmış gibi gözüküyor . Yönetime yapılmış sayıyormuşta reklammışta öyleymişte böylemiş Smile

LoL kardeşime kesinlikle katılıyorum. Kingsmana selamlarımı yolluyorum buradan. Herkes senin ne diye süre yaptığını gayet iyi biliyor. Yok enerjiymiş, yok kelleymiş. Çok enerji kelle arıyorsan platoya gidebilirsin. Talaarın yazılı olmayan bazı kuralları var. Seni kesmekte kesinlikle haklılar. Ben olsam ben de keserdim.