![]() |
5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama (/showthread.php?tid=695) |
5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Themis - 30-12-2016 Merhaba Savaşçılar! Etkinliğimizin son aşaması kısa bir süre sonra başlayacaktır. Feo'ya dağılmış kötü büyücüler tarafından canlandırılmış Kardan Adam'lardan 100 adedini etkisiz hale getirmeniz gerekiyor. ![]() 100 adet Kardan Adam'ı etkisiz hale getirdikten sonra çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() "Kardan Adam"ları bulabileceğiniz bölgeler; İnsan Irkı için; Şehir Meydanı, Işık Meydanı, Gerçeklik Çayırı, Fakirler Mezarlığı ve Vimiliya Bölgesi Magron Irkı için; Şehir Meydanı , Ateş Meydanı, Tüten Kraterler, Hükümdarlar Mezarlığı ve Verdanya Bölgesi Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Gıllı Ali_kullanılmayan - 30-12-2016 Sonuçta bu etkinlik tp veya para kasmak için değil. Adı üstünde etkinlik. Bne şahsen onur kasıyorum geri kalmak istemiyorum fakat kestiğim de tp alıyorum. Bi çözümü olmalı bunun. Çam ağaçlarında da aynısı oldu. Lütfen bi çaresine bakılsın. Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - burber1907 - 30-12-2016 (30-12-2016, Saat: 03:35)Gıllı Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonuçta bu etkinlik tp veya para kasmak için değil. Adı üstünde etkinlik. Bne şahsen onur kasıyorum geri kalmak istemiyorum fakat kestiğim de tp alıyorum. Bi çözümü olmalı bunun. Çam ağaçlarında da aynısı oldu. Lütfen bi çaresine bakılsın. isterseniz sizin kestiğiniz hiçbir yaratık exp vermesin daha rahat onur kasarsınız Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Gıllı Ali_kullanılmayan - 30-12-2016 (30-12-2016, Saat: 03:41)burber1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30-12-2016, Saat: 03:35)Gıllı Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonuçta bu etkinlik tp veya para kasmak için değil. Adı üstünde etkinlik. Bne şahsen onur kasıyorum geri kalmak istemiyorum fakat kestiğim de tp alıyorum. Bi çözümü olmalı bunun. Çam ağaçlarında da aynısı oldu. Lütfen bi çaresine bakılsın. Farkındaysan sana bişey demedim. Atlamazsan sevinirim. Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - burber1907 - 30-12-2016 takım halinde kesilirse en azında exp kasmayanların da işine gelebilir adminler Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - CryStaL - 30-12-2016 Bu etkinliği sevmedik. Çünkü hem takım halinde olmuyor iki kişilik takımda tek kişiye veriyor lotu , bitişde iki kişi gösterse de lot alınmıyor sayılmıyor yani. Ayrıca tek keselim tp almadan diyoruz Zehirli Beron atıyorum o da kesemiyor bir de morog mu atacaz şimdi buna anlamadık ![]() ![]() Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Hannibal - 30-12-2016 Çok saçma etkinlik onur kasan adam nasıl bu olaya katılsın onur kasmak için o kadar para yatırdım enayi yerine koyuyorsunuz oyuncuları. Etkinliğe katılsam kafadan 10tp gelicek. Dwarın yaptığı oyundan soğutan etkinliklerden biri daha... Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Sewer - 30-12-2016 Böyle etkinlikler yapmaya devam ederseniz şahsen ben fazla kalıcı değilim oyun başlarında yeşil item etkinliği yaptınız 4 lwl şartı koydunuz bizde item alabilmek adına yaratık kese kese 4 oldum sonra aynı etkinliği birdaha geitrdiniz bu sefer 3 lwl larda faydalandı yani olan bana oldu ben ne kadar onur kasayım dediysem sizde o kadar tp alacak etkinlik getirdiniz bu kardan adam etkinliği ne böyle ALLAH aşkına tp m sınırda zaten oyun oynayamıyorum ne mağara ne arena yapamıyorum 5 olamamak adına ( bu tp leride sizin sayenizde aldım ) zehirli beron kesmiyor tek başına yanına bide sivrimi atayım kessin diye yok böyle birşey hadi kolay gelsin. Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - PARS - 30-12-2016 Maşallah kardanadam 10 cin köpek gücünde içine taş mı koymuşlar ![]() Maşallah kardanadam lar 10 cin köpek gücünde içine taş mı koymuşlar ::Şaka bi tarafa TP için bende şikayetciyim Maşallah kardanadam lar 10 cin köpek gücünde içine taş mı koymuşlar ::Şaka bi tarafa TP için bende şikayetciyim Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Alexiel - 30-12-2016 Tecrübe vermesin ne demek merak ediyorum bu nasıl bir zihniyet ? Olay yaratıkları tecrübe verirler eğer ödül elde ediliyorsa bir şeylerden taviz vermesi gerekecek hem olayda ödül alalım hem tecrübe vermesin oldu olacak yeraltı şövalyeler onuru ve normal onurda versin üstünede serador düşsün cilası olsun. Kusura bakmayın etkinlik oldukça mantıklı istemeyen katılmaz. |