Dragons War Forum
Yeraltı Onur Günleri Gelmeli - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Yeni Başlayanlar - Başlangıç Soruları (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Konu Başlığı: Yeraltı Onur Günleri Gelmeli (/showthread.php?tid=688)

Yeraltı Onur Günleri Gelmeli - Hannibal - 29-12-2016

Eski svde belli günlerde zafer başına Kristal mağarası 20, Seçilenler eski mabeti 10 ve Arenadan 5 yeraltı onuru geliyordu. Bu serverde de onur günleri açılıcak mı? Böyle bir etkinlik gelirse dövüş alanlarına daha fazla katılım olacağını düşünüyorum.

Cvp: Yeraltı Onur Günleri Gelmeli - Gıllı Ali_kullanılmayan - 29-12-2016

(29-12-2016, Saat: 18:11)hannibal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eski svde belli günlerde zafer başına Kristal mağarası 20, Seçilenler eski mabeti 10 ve Arenadan 5 yeraltı onuru geliyordu. Bu serverde de onur günleri açılıcak mı? Böyle bir etkinlik gelirse dövüş alanlarına daha fazla katılım olacağını düşünüyorum.

+++

Cvp: Yeraltı Onur Günleri Gelmeli - CepKin - 29-12-2016

Katılıyorum özellikle magronlar hiç girmiyor dövüş alanlarına bu özellik gelirse artacaktır diye düşnüyorum

Cvp: Yeraltı Onur Günleri Gelmeli - MGG - 29-12-2016

Dövüş alanlarına bi şekilde katılım sağlanmalı.

Cvp: Yeraltı Onur Günleri Gelmeli - Jennasias - 29-12-2016

İnsanlarda katılım fazla , magronlar girse istedikleri zaman mağara yapabilirler

Onur günleri çok çok iyi olur hem insanlarda hem magronlarda katılımı yüksek derecede arttıracaktır.

Cvp: Yeraltı Onur Günleri Gelmeli - Lenarko - 29-12-2016

(29-12-2016, Saat: 19:21)CepKin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum özellikle magronlar hiç girmiyor dövüş alanlarına bu özellik gelirse artacaktır diye düşnüyorum

İnsanlar sürekli mağaraya girin diyorlar. Ancak bizi mağaraya girmek için teşvik etmiyorlar. Sonra da mağaraya girmiyorsunuz diye bize laf ediyorlar. Mesela Osmanlı Hanlığı... Görevlerimizi yapmamıza dahi izin vermiyorlar.  30 yeşil görevimi 5 mağarada zor yaptım Sinirliyim . Halbuki karşı takıma defalarca hediye attım mağara içinde "Lütfen 30 yeşil görevimi yapmama izin verin." diye.  Zaten her mağarayı 300 sayı farkla kazanıyorlar garanti olarak. 60 puan daha alsak da almasak da kazanacaklar. Neden izin vemiyorlar? Bir de işin şu tarafına bakalım: "Mağarada Multi". Neden bizim girdiğimiz tüm mağaralarda en az 2 kişi sadece deri zırhlarla ( Topuz - Kalkan - Deri zırh - Deri üst dizlik - Serserinin delikli çizmeleri - Keten gömlek ) girip sürekli karşı takımdan belli kişilere ölüyor? Deri zırhları olan bir kişi daha onurun ne olduğunu bilmiyordur ne diye mağaraya girsin? Öncelikle bunları halledin, daha sonra magmarlar mağaraya istemediğiniz kadar gireceklerdir zaten. :angel:

Lenarko multi hesaplar kolaylıkla tespit edilebiliyor yönetim tarafından ve bu yazdığın yazıda kapalı bir şekilde yönetimin işini yapmadığını söylemiş oluyorsun. Senin söylediğin deri setliler multi meselesi sadece bir tahmin ve şüpheden ibaret kesin olan birşey yok

* Bu arada bu oyun savaş üzerine kurulmuş bir oyun ve biz dövüş alanına yani Mağaraya giriyoruz neden saldırdığımızı sorgulamak saçma olur.

Cvp: Yeraltı Onur Günleri Gelmeli - Hannibal - 29-12-2016

Adminler ilgilenin lütfen şu şekilde onur günleri getirirseniz çok iyi olur.

Pazartesi: Seçilenler Eski Mabeti
Salı: Kristal Mağaraları
Çarşamba: Arena
Perşembe: Kristal Mağaraları
Cuma: Seçilenler Eski Mabeti
Cumartesi: Kristal Mağaraları
Pazar:  Arena

(29-12-2016, Saat: 23:57)hannibal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adminler ilgilenin lütfen şu şekilde onur günleri getirirseniz çok iyi olur.

Pazartesi: Seçilenler Eski Mabeti
Salı: Kristal Mağaraları
Çarşamba: Arena
Perşembe: Kristal Mağaraları
Cuma: Seçilenler Eski Mabeti
Cumartesi: Kristal Mağaraları
Pazar:  Arena

++++++