Dragons War Forum
5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama (/showthread.php?tid=649)

Sayfalar: 1 2

5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - Themis - 24-12-2016

Savaşçılar! Serinin 3. aşaması kısa bir zaman sonra başlayacak. Küçük bir spoiler vermek gerekirse 3 ve 4. etkinlikler kaynak toplama şeklinde olacak!

Feo'ya dağılmış süs eşyalarını toplayabilirsiniz.

sharikny_blue_b.gif

300 adet topladıktan sonra çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

snejny_fio.gif podarokny2.gif 071209_77ser.gif ny_mosch_red.gif

Ek olarak bu etkinlikler devam ederken kar yığını toplamaya devam edebilirsiniz!

Süs eşyalarını bulabileceğiniz bölgeler;
İnsan Irkı için; Şehir Meydanı, Işık Meydanı, Kimzala Köyü, Vimiliya Bölgesi ve Airgond Malikanesi

Magron Irkı için; Şehir Meydanı , Ateş Meydanı, Ankrivar Köyü, Verdanya Bölgesi ve Vukrimah Malikanesi

Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - SomeBody - 24-12-2016

Biraz Saçma olmuş 80-90 saniyede toplanıyor her Altın küre 300 tane 450 dakika yapar saate bölersen 7.5 saat eder ki birini topladıktan sonra saniye kaybetmeden öbürünü toplamaya başlarsan ki buda zor bence düzenleme gerekli kendi adıma meşgulüm oyunda yapmam gereken işlerde var bu kadar süreyi buna ayıramam

Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - DeucalioN - 24-12-2016

(24-12-2016, Saat: 03:45)Senfoni Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz Saçma olmuş 80-90 saniyede toplanıyor her Altın küre 300 tane 450 dakika yapar saate bölersen 7.5 saat eder ki birini topladıktan sonra saniye kaybetmeden öbürünü toplamaya başlarsan ki buda zor bence düzenleme gerekli kendi adıma meşgulüm oyunda yapmam gereken işlerde var bu kadar süreyi buna ayıramam

Senfoni arkadaşıma bu konu hakkında katılıyorum. Süsleri toplamak gerçekten çok zaman alıyor. Bu konu hakkında gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve süre kısaltılmasına gidilmesini talep ediyoruz.

Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - by.violed2@hotmail.com - 24-12-2016

(24-12-2016, Saat: 03:45)Senfoni Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz Saçma olmuş 80-90 saniyede toplanıyor her Altın küre 300 tane 450 dakika yapar saate bölersen 7.5 saat eder ki birini topladıktan sonra saniye kaybetmeden öbürünü toplamaya başlarsan ki buda zor bence düzenleme gerekli kendi adıma meşgulüm oyunda yapmam gereken işlerde var bu kadar süreyi buna ayıramam

kesinlikle hak veriyorum

Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - UNUTAMAMASLA - 24-12-2016

Kessınlıkle katılıyorum gereken ıslem yapılıp sureler kısaltılmalı

Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - CryStaL - 24-12-2016

Kesinlikle senfoni arkadaşımıza katılıyorum . Düzenleme yapılırsa iyi olur çünkü şu an bir toplama görevi var zaten kar yığınları toplanıyor ve bu süs toplama çok uzun sürede yapılıyor ayrıca arkadaşımızın dediği gibi . iki toplama görevi etkinliğinin aynı anda olması biraz uygun olmamış bence de . yoksa etkinlik güzel ama yeri ve zamanı değil ikisinin aynı anda olması  Şaşkınımhy:

Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - MGG - 24-12-2016

Katılıyorum düzenleme gerekli!

Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - Jennasias - 24-12-2016

7.5 Saatlik süre içerisinde o 300 tane toplarken gelen ödüller ve topladıktan sonra gelicek ödüllerden daha iyi şeyler kazanabilir insanlar 7.5 saat cidden uzun bir süre ve Senfoni arkadaşımıza katılıyorum düzenleme çok iyi olur...

Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - Themis - 24-12-2016

Süre güncellendi.

Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 3.Aşama - DEKA - 24-12-2016

Kac saniyeye yendirdiler?)