![]() |
Kapatılması gereken konular - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Kapatılması gereken konular (/showthread.php?tid=6143) |
Kapatılması gereken konular - LouieLouie - 06-12-2017 Geçen günlerde ekin adlı oyuncunun açtığı konu gerçekten güzel noktalara parmak basıyordu. Gözlerin az düşmesi ile ilgili konu. Ancak bu konu kapatılmış yazarına forum cezası verilmiş hiç bir hakaret kötü söz bir çirkinlik oluşturmadığı halde. Gel görelim ki forumda veyahut şehir meydanlarında 2 ırkın bazı oyuncularının çirkin laf dalaşları birbirlerine kötü sözler söylemeleri küçük düşürmeye çalışmaları oyunu oyun olmaktan çıkartıp seviyesi düşük muhabbetler ile insanları rahatsız edecek konuma getirmeleri zannımca ilgilenilmesi gereken konulardır ancak bunlar hâlen aktif ve yorumlara açık. İnsanları küçük düşürücü, oyunun sosyal kalitesini aşağıya çeken, oyuncuların birbirlerini toplum içerisinde aşağılayıcı, suçlayıcı ithamlarla açtıkları konular açık iken, oyundaki oyuncuların gelişebilmesi ilerleyebilmesi adına yapılmış yorum içeren bir konu kapalı olmamalı. Özgür düşünce, yorum serbestliği, herkesin düşüncesini ahlak kuralları içerisinde beyân etmesi gibi konular bu oyunda ve forumda mevcut ise görmek isterim. Cvp: Kapatılması gereken konular - Hesperos - 06-12-2017 yok 2gün önce göz cıkıordu şimdi hiç cıkmıor oynama yaptılar ama kabul etmiolar pff :S sabah güncellemesinden sonra bozuldu iyice drop oranları Cvp: Kapatılması gereken konular - Harley Quinn - 06-12-2017 (06-12-2017, Saat: 18:06)LouieLouie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen günlerde ekin adlı oyuncunun açtığı konu gerçekten güzel noktalara parmak basıyordu. Gözlerin az düşmesi ile ilgili konu. Ancak bu konu kapatılmış yazarına forum cezası verilmiş hiç bir hakaret kötü söz bir çirkinlik oluşturmadığı halde. İyi hoş şeylerden bahsetmişsin özgür düşünce yorum serbestliği gibi konularda sana katılıyorum, ancak kapatılması gereken konulardan insanlara suçlayıcı ithamlar yapılmıyor bahsi geçen oyunculara gidip bakabilirsin hepsi ban yedi ![]() Yani o konularda gerçekler konuşuluyordu. Aşağılayıcı yorumları şikayet edebilirsin bende onları desteklemiyorum. Cvp: Kapatılması gereken konular - LouieLouie - 06-12-2017 (06-12-2017, Saat: 18:47)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-12-2017, Saat: 18:06)LouieLouie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen günlerde ekin adlı oyuncunun açtığı konu gerçekten güzel noktalara parmak basıyordu. Gözlerin az düşmesi ile ilgili konu. Ancak bu konu kapatılmış yazarına forum cezası verilmiş hiç bir hakaret kötü söz bir çirkinlik oluşturmadığı halde. Haklılık veya haksızlıktan bahsetmedim. Onların yeri burası değil ticket atılabilir. Eğer niyetiniz insanları topluluk içerisinde küçük düşürmek ise haklı veya haksız olun o da sizin karakter yapınızı gösterir. Cvp: Kapatılması gereken konular - Harley Quinn - 06-12-2017 (06-12-2017, Saat: 18:55)LouieLouie Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-12-2017, Saat: 18:47)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi hoş şeylerden bahsetmişsin özgür düşünce yorum serbestliği gibi konularda sana katılıyorum, ancak kapatılması gereken konulardan insanlara suçlayıcı ithamlar yapılmıyor bahsi geçen oyunculara gidip bakabilirsin hepsi ban yedi Eğer insanlar yaptıklarını göre göre kabul etmiyor üstüne pişkinlik yapabiliyorsa onları herkesin tanımasına vesile olmamız kötü bir şey olmasa gerek ben böyle düşünüyorum. Cvp: Kapatılması gereken konular - LouieLouie - 06-12-2017 (06-12-2017, Saat: 19:36)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyun Kuralları Madde 1,4,12 (Multi Hesaplar, Anlaşmalı Dövüş Alanları, Hesap Paylaşımları) (Ceza Belirlenmesi İçin Destek Sistemine Başvurunuz, Son Başvuru 13.12.2017) (NarkoZ, F0R3V3R, Zayahx, Baika, BAŞ KeSeNNN, BesTReally, Mertens, DehşetReis, Arceus)(06-12-2017, Saat: 18:55)LouieLouie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haklılık veya haksızlıktan bahsetmedim. Onların yeri burası değil ticket atılabilir. Eğer niyetiniz insanları topluluk içerisinde küçük düşürmek ise haklı veya haksız olun o da sizin karakter yapınızı gösterir. Onları bu şekilde tanırız şahsi yorumlarınızı katmanıza gerek yok diyorum. Çok farklı düşünüyoruz . |