![]() |
Anlam veremediğim adam mertkeser99 - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Anlam veremediğim adam mertkeser99 (/showthread.php?tid=6075) Sayfalar:
1
2
|
Anlam veremediğim adam mertkeser99 - KILL THE HUMAN - 01-12-2017 Talları sessizlik platosu zannedip giren arkadaşım yıkım iksir başmıssın öfke basmışsın blokta oynuyosun amacın ne anlamış değilim efektlerine yazık https://dwar.gen.tr/instance_stat.php?outside=1&instance_id=1458737&finish=1 Bide öfke varken kırmızı iksir baslıkıyken kar toplamanda ayrı bi konu :lol: Cvp: Anlam veremediğim adam mertkeser99 - Hesperos - 01-12-2017 (01-12-2017, Saat: 21:48)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Talları sessizlik platosu zannedip giren arkadaşım yıkım iksir başmıssın öfke basmışsın blokta oynuyosun amacın ne anlamış değilim efektlerine yazık şu taalarda blok oynayanlara ayar oluyorum bilmiolar işte cahiller Cvp: Anlam veremediğim adam mertkeser99 - KILL THE HUMAN - 02-12-2017 (01-12-2017, Saat: 23:15)Hesperos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2017, Saat: 21:48)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Talları sessizlik platosu zannedip giren arkadaşım yıkım iksir başmıssın öfke basmışsın blokta oynuyosun amacın ne anlamış değilim efektlerine yazık ve bu daha çok insan ırkında var sürekli bloktalar bunlar gibi cahilleri bilgilendirmekte sizin gibi younu bilenlere düşüyor Cvp: Anlam veremediğim adam mertkeser99 - Simurg - 02-12-2017 (01-12-2017, Saat: 21:48)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Talları sessizlik platosu zannedip giren arkadaşım yıkım iksir başmıssın öfke basmışsın blokta oynuyosun amacın ne anlamış değilim efektlerine yazık sen oraya bide hisseti ekle kırılmazda giyer kırmızı balyozu basar 6-7 efek geçer bloğa baysada blok vurur adama 100 can kalsın gene blok vurur öyle bi değişik oda Cvp: Anlam veremediğim adam mertkeser99 - NoPRobLm - 02-12-2017 mertkeser99 öz yeğenim ilk defa 7 level oldu ve ilk defa taalara girdi ukalalık yapıp forumda böyle bir konu açmanıza gerek yok açık ve net bilmiyor hepiniz annenizin karnında öğrenmediniz oyunu 3 sefer yanlış yapar 4.de öğrenir. koca oyunda böyle sorunları buluyorsunuz ya hepinize helal olsun. Cvp: Anlam veremediğim adam mertkeser99 - HisseT - 02-12-2017 sen oraya kırılmazlık zamanı birde beni ekle hele ![]() Ben 15-16 kere talaar girdiysem bunun 13.de ful efekt basıyorum ne hikmetse ben efektli olunca 290-330 arası bir kritik atınca gelen blok geçiyor. Şimdi varsa şekliniz talaara bekleriz gençler demekten başka bir çarem yok ben vurduğum zaman yamuluyorsunuz ondan sonra hisset kötü neyse.... Ben birinci olmayayım diye benim ırkım bile bana blok yapıyorken ben magronları bayıp kesmişim çok mu? Bazen adam efektsiz geliyor acıdığım için güç basmıyorum adam en az 3 k onur alsın diye yada 1k hasar verebilsin diye elimden geleni yapıyorum adam bayınca beni kesiyor ![]() Size bundan sonra yağmurlu havada su yok....Baydığımı alacam aşağı !!!!! Cvp: Anlam veremediğim adam mertkeser99 - KratoS - 02-12-2017 (01-12-2017, Saat: 21:48)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Talları sessizlik platosu zannedip giren arkadaşım yıkım iksir başmıssın öfke basmışsın blokta oynuyosun amacın ne anlamış değilim efektlerine yazık Adam blok açık muazzam güçle sizi haritadan silecek haberiniz yok ? Saçma sapan konu açmadan önce kendisiyle konuşsaydınız daha iyi olurdu. En azından işi bilenlere böyle bi konu açarak rezil olmazdınız. Adam 350 kri vurucak full effectle kafanıza haberiniz yok :lol: sonra pot dayanmıyor bas bas su gibi pot iç... Düzeltme: maksimum Kritik 372 (Hissetin istatistiğinden alınmıştır) Cvp: Anlam veremediğim adam mertkeser99 - KILL THE HUMAN - 03-12-2017 (02-12-2017, Saat: 15:53)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mertkeser99 öz yeğenim ilk defa 7 level oldu ve ilk defa taalara girdi ukalalık yapıp forumda böyle bir konu açmanıza gerek yok açık ve net bilmiyor hepiniz annenizin karnında öğrenmediniz oyunu 3 sefer yanlış yapar 4.de öğrenir. koca oyunda böyle sorunları buluyorsunuz ya hepinize helal olsun. Bu ukalalık değil kardeşim ben bu adamla 4 defa talaar girdim sürekli blokta 2 defa birincilik gitti. Güzel bi söz var bilememek değil öğrenmemek ayıp kafası olan adam bi sorar bu talaar nasıl bi yer ne yapılması gerekiyo raconu nedir ama işte malum...... Cvp: Anlam veremediğim adam mertkeser99 - Dios - 03-12-2017 (02-12-2017, Saat: 20:19)GaLLiPoLy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maksimum Kritik 447(01-12-2017, Saat: 21:48)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Talları sessizlik platosu zannedip giren arkadaşım yıkım iksir başmıssın öfke basmışsın blokta oynuyosun amacın ne anlamış değilim efektlerine yazık Bak bu da benim istatistiğimden alıntı. Elimdeki Yıkım Baltası ile vurdum. Kırmızı baltanın Yıkım Baltasından tek fazla yönü ekstra canı. Onu taktı diye her vuruşu 350 vurmuyor. Kimse konu açtığı için rezil olmadı, sen cahilliğin ile rezil oluyorsun. 6 seviyesin fazla bulaşma bu konulara. Burada şikayet edilen şey kırılmazlık var iken seri seri talaar döndürmek yerine HisseT adlı şahsın blokta oynaması sadece kanda blok açması. Ciddi anlamda vakit kaybettiriyor bu hareketi hepimize. Şikayetçi olunan şey bu ![]() Cvp: Anlam veremediğim adam mertkeser99 - KILL THE HUMAN - 03-12-2017 (02-12-2017, Saat: 20:19)GaLLiPoLy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2017, Saat: 21:48)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Talları sessizlik platosu zannedip giren arkadaşım yıkım iksir başmıssın öfke basmışsın blokta oynuyosun amacın ne anlamış değilim efektlerine yazık başka birisi üzerinden artıslik yapmanda trajikomik yazık :lol: sen hele gel 7 level ol seni dünyadan sileyim . Konuyu hisset için açmadım okuman yazmanda yok heralde konunun ismi anlam vermediğim adam mert keser |