Dragons War Forum
Çarşı geliyor dedikoduları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Çarşı geliyor dedikoduları (/showthread.php?tid=5642)

Sayfalar: 1 2

Çarşı geliyor dedikoduları - CAKIR - 01-11-2017

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar  bu konu için ayıracağınız 5 dakikanızı aldığım için özür dilerim.
Herkeste çarşı gelecek dedikodusu bu hafta ay başı ay sonu gibi dedikodular yönetim tam olarak bir şey söylemedi haber yayınlanmadı genellikle oyuncuların istek üzeri açılıyor galiba öyle fark ettim ben gelelim asıl konumuza şimdi çoğu arkadaşlar haksız bulacak beni ama biraz mantıklı düşünürsek bence oyundan zevk almak istiyorsak  biraz sabır gerekiyor her konuda ama çarşını 2 ay'da 1 çarşı geliyor kimse ne efektsiz ne yüzüksüz ne orak'sız vs kalmıyor biraz oyunun zahmetini görelim 'ki çabalı yalım yönetim bu konuda  bir şeyler yapması  gerekir benim kanaatimce gelmesin özlem çekelim biraz vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

☼AĞA☼ 

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - Harley Quinn - 01-11-2017

(01-11-2017, Saat: 15:07)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar  bu konu için ayıracağınız 5 dakikanızı aldığım için özür dilerim.
Herkeste çarşı gelecek dedikodusu bu hafta ay başı ay sonu gibi dedikodular yönetim tam olarak bir şey söylemedi haber yayınlanmadı genellikle oyuncuların istek üzeri açılıyor galiba öyle fark ettim ben gelelim asıl konumuza şimdi çoğu arkadaşlar haksız bulacak beni ama biraz mantıklı düşünürsek bence oyundan zevk almak istiyorsak  biraz sabır gerekiyor her konuda ama çarşını 2 ay'da 1 çarşı geliyor kimse ne efektsiz ne yüzüksüz ne orak'sız vs kalmıyor biraz oyunun zahmetini görelim 'ki çabalı yalım yönetim bu konuda  bir şeyler yapması  gerekir benim kanaatimce gelmesin   özlem çekelim biraz  vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

☼AĞA☼ 

Ben görüşünüze katılmıyorum. Oyuna başlangıç tarihi arasında aylar olan oyuncular arasında ki farklar ortada.Oyunun başında gösterilen kolaylıklar şimdi yok. En azından her zaman 2 Ayda 1 çarşı geliyorsa gelmeye devam etmeli en azından bizim gibi yeni başlayan kişiler size daha hızlı yetişebiliriz.

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - shelby - 01-11-2017

(01-11-2017, Saat: 15:07)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar  bu konu için ayıracağınız 5 dakikanızı aldığım için özür dilerim.
Herkeste çarşı gelecek dedikodusu bu hafta ay başı ay sonu gibi dedikodular yönetim tam olarak bir şey söylemedi haber yayınlanmadı genellikle oyuncuların istek üzeri açılıyor galiba öyle fark ettim ben gelelim asıl konumuza şimdi çoğu arkadaşlar haksız bulacak beni ama biraz mantıklı düşünürsek bence oyundan zevk almak istiyorsak  biraz sabır gerekiyor her konuda ama çarşını 2 ay'da 1 çarşı geliyor kimse ne efektsiz ne yüzüksüz ne orak'sız vs kalmıyor biraz oyunun zahmetini görelim 'ki çabalı yalım yönetim bu konuda  bir şeyler yapması  gerekir benim kanaatimce gelmesin   özlem çekelim biraz  vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

☼AĞA☼ 

Güzel yazın için teşekkürler fakat benim oyuna başlama sürem 2 ay ve benim seviyemde bazı kişilerde oraklar yüzükler vs. vs. varken ben onlardan daha düşük bir durumdayım. 2 Ayda bir gelmesi bütün oyuncular için daha iyi olur biz yeni başladığımız için elimizdeki aletler - eşyalar stabil kalmaktadır. O yüzden "ben-cil" değil "biz-cil" düşünüp, konuşalım. Smile

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - Red Bull - 01-11-2017

☼AĞA☼ 

utame'ye katılıyorum Evet Her zaman herkes söylüyor ben yeni başladım kaçırdım yeni başladım kaçırdım arkadaşlar 8-9 aydır herkes ben yeni başladım diyor zaten böyle varılmaz bir yere siz yeni başlayıp çarşıdan yararlanıp güçlendiğinizde başka birileri daha yeni başlamış olacak , şanslı olanlar vardır olmayanlar vardır.Kendinizi düşünmeyin sadece genel bakın olaya yoksa biz istesek zaten çarşı geldi mi her şeyi alıyoruz bize bir zararı yok.

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - CAKIR - 01-11-2017

Evet arkadaşlar yeni başlayınca bize yetişmeniz için efekt mi gerek başka bir etkinlik yapılıp ordan alına bilir oo efekt rütbe veya itemler çarşıdan satılmıyor bilginiz olsun efekt sizleri bizim seviyemize getirecek ise ne mutlu bizlere onun için  başka etkinlik yapıla bilir 2ay sonra zaten yüzükler gidiyor onun içinde dert etmeye gerek yok diye düşünüyorum 2ay sonra o kişiler gene yüzük alıcak sizde almış oalcaksanız ama bittiğinde süreleri sizin şuan ki seviyenize gelmiş olacak bence zahmet olmadan rahmet olmaz biraz zahmet görelim

Üst sırada ki oyuncularla alt sırada ki oyuncuları birbirine yaklaştıracak etkinlikler gelmiyor ve gelemez. Düşünsenize 3-8 level arası etkinlikler oluyorken 9 ve 10 leveller bir şey almıyor imkansız! Kaç kişi çıkıpta bu adamlar bize yetişiyor oyun güzelleşicek savaşlar daha iyi olacak der ki Smile Genel olarak bizim oyun anlayışımız bu

Malesef Türkiye'de oyunlar ve oyuncular benlik üzerinden oynanır.Kazanan kazandığını alır ama ilerisine bakmaz.En basit örneği ırklar arası savaşlar, kazanan taraf hep kazanmak ister kimse kaybetmek istemez. Ama rekabet olmadı mı kazanmanın da anlamı bir süre sonra kalmaz. İleride sizler 2 vuruş yaptığınız oyuncuları kestiğiniz zaman nasıl zevk alabilirsiniz veya hep aynı oyuncuları savaş alanında görmek sizi sıkamz mı ? Tamam çarşı gelmesin fakat farklı etkinlikler ne zaman geldi de şimdi gelsin? Buyrun o zaman gelsin mor meslek aletleri alalım para kasalım bir şeyler yapalım, gelsin onur etkinliğidir yarışmalardır vsdir ama hep aynı etkinlikler dönüyor.Bu oyunda hiç mi alternatif etkinlik yapılamaz? O kadar muhafız mentör ekibi var bulamıyorlar mı bir etkinlik ? Ya da kimse bulmasını istemiyor mu ? En kötü bir sürü deneyimli oyuncu var tarafsız olarak görüş alabilirler ama olmuyor biz de çarşıyı bekliyoruz napalım  Üzgünüm

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - Dios - 01-11-2017

(01-11-2017, Saat: 17:32)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üst sırada ki oyuncularla alt sırada ki oyuncuları birbirine yaklaştıracak etkinlikler gelmiyor ve gelemez. Düşünsenize 3-8 level arası etkinlikler oluyorken 9 ve 10 leveller bir şey almıyor imkansız! Kaç kişi çıkıpta bu adamlar bize yetişiyor oyun güzelleşicek savaşlar daha iyi olacak der ki Smile Genel olarak bizim oyun anlayışımız bu

Malesef Türkiye'de oyunlar ve oyuncular benlik üzerinden oynanır.Kazanan kazandığını alır ama ilerisine bakmaz.En basit örneği ırklar arası savaşlar, kazanan taraf hep kazanmak ister kimse kaybetmek istemez. Ama rekabet olmadı mı kazanmanın da anlamı bir süre sonra kalmaz. İleride sizler 2 vuruş yaptığınız oyuncuları kestiğiniz zaman nasıl zevk alabilirsiniz veya hep aynı oyuncuları savaş alanında görmek sizi sıkamz mı ? Tamam çarşı gelmesin fakat farklı etkinlikler ne zaman geldi de şimdi gelsin? Buyrun o zaman gelsin mor meslek aletleri alalım para kasalım bir şeyler yapalım, gelsin onur etkinliğidir yarışmalardır vsdir ama hep aynı etkinlikler dönüyor.Bu oyunda hiç mi alternatif etkinlik yapılamaz? O kadar muhafız mentör ekibi var bulamıyorlar mı bir etkinlik ? Ya da kimse bulmasını istemiyor mu ? En kötü bir sürü deneyimli oyuncu var tarafsız olarak görüş alabilirler ama olmuyor biz de çarşıyı bekliyoruz napalım  Üzgünüm

Mor meslek aleti değerli bir eşya. Gelmesi oyundaki dengeyi bozar şu an. Mağazaya koydukları gibi oyuncuların %80 den fazlası alacaktır. Mesleğin bir değeri olmaz eğer sınırsız mor meslek aleti gelirse. Onur etkinliği getirmemeleri de mantıklı diye düşünüyorum. Yeterince onur kasılabiliyor. Şöyle bakınca rütbesiz oyuncu görmek bile zor hale geldi. Ekstra onur vermek yerine, oyuncuları onur alanlarına teşvik ediyorlar iksir,efekt benzeri ödüller ile. Bence doğru bir hamle. Normal etkinliklerden bahsedecek olursak Kurban bayramında koç kesmiştik mesela güzel bir etkinlikti dropları da yüksekti. Ama sürekli böyle şeyler yapmaları oyundaki dengeyi cidden bozar diye düşünüyorum. Son olarak da çarşı konusuna gelirsek kendi açımdan çarşı gelsin ben de isterim. Her efekti eşyayı alıyoruz zaten neredeyse. Bizim yararımıza olur gelmesi. Ama oyun açısından bakarsak ben de gelmemesi taraftarıyım. Kırmızı efektler fazla sıradan hale geliyor. Benim düşüncelerim böyle tartışmaya açığım  Çiçeğim

(01-11-2017, Saat: 18:06)Dios Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-11-2017, Saat: 17:32)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üst sırada ki oyuncularla alt sırada ki oyuncuları birbirine yaklaştıracak etkinlikler gelmiyor ve gelemez. Düşünsenize 3-8 level arası etkinlikler oluyorken 9 ve 10 leveller bir şey almıyor imkansız! Kaç kişi çıkıpta bu adamlar bize yetişiyor oyun güzelleşicek savaşlar daha iyi olacak der ki Smile Genel olarak bizim oyun anlayışımız bu

Mor meslek aleti değerli bir eşya. Gelmesi oyundaki dengeyi bozar şu an. Mağazaya koydukları gibi oyuncuların %80 den fazlası alacaktır. Mesleğin bir değeri olmaz eğer sınırsız mor meslek aleti gelirse. Onur etkinliği getirmemeleri de mantıklı diye düşünüyorum. Yeterince onur kasılabiliyor. Şöyle bakınca rütbesiz oyuncu görmek bile zor hale geldi. Ekstra onur vermek yerine, oyuncuları onur alanlarına teşvik ediyorlar iksir,efekt benzeri ödüller ile. Bence doğru bir hamle. Normal etkinliklerden bahsedecek olursak Kurban bayramında koç kesmiştik mesela güzel bir etkinlikti dropları da yüksekti. Ama sürekli böyle şeyler yapmaları oyundaki dengeyi cidden bozar diye düşünüyorum. Son olarak da çarşı konusuna gelirsek kendi açımdan çarşı gelsin ben de isterim. Her efekti eşyayı alıyoruz zaten neredeyse. Bizim yararımıza olur gelmesi. Ama oyun açısından bakarsak ben de gelmemesi taraftarıyım. Kırmızı efektler fazla sıradan hale geliyor. Benim düşüncelerim böyle tartışmaya açığım  Çiçeğim

Dediğim gibi bir çok mufahız ve mentor var bir çok admin var oturup etkinlikler hakkında konuştuklarını pek düşünmüyorum. Oyunun dengesini bozmadan alt sırada ki oyuncuları üst sıralara yetiştirebilirler ama biraz düşünmeleri gerekir Smile Tabi 11 level ve üstü çok uzun süre sonra açılırsa zaten alt sıralar kendini geliştirir.

Zamanın da mor meslek aleti gelmiş alan almış tekrar gelmeli ki haksızlık olmasın. Zaten pırlanta üzerinden gelen bir şeymiş yüksek ücretli pırlanta olarak koyarlarsa oyunun %30 u bile almak istemez. Ki diğer serverlarda bunun kırmızısı süresiz satılıyor. Burası 1 yılı geçti mor meslek aleti fazla olmamalı bence.

Çarşı konusun da gelenek neyse ona göre devam edilmeli diyorum zamanında çarşıdan ekmek yiyenler artık çarşı gelmemeli dememeli.  Yönetim daha iyi bilir bu konuda gelmesini ve gelmemesini savunan bir çok oyuncu olacaktır, düşünüp taşınıp en iyi kararı almalarını temenni ediyorum...

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - - PARANOYA - - 01-11-2017

Bende gelmesi taraftarıyım. Son çarsı kapandı ben oyuna tekrar basladım haliyle yararlanamadım, benim düzeyimdeki sürekli karsılastıgım insanlar olsun (taalar icin) magmarlar olsun sürekli benden +1 idi. Sanıyorum sunaklar açıldıktan sonra gelen ilk çarsı idi ve herkes kırmızı meslek aleti alıp sunakları mavi-mor'a dayadılar çogunun işi bitti. Yukarıda arkadasların da bahsettiği gibi benim ihtiyacım olmasaydı eğer belki bende gelmesin derdim. Bu oyundaki %80 oyuncu böyle sonucta. Ama bir düzen varsa bozulmaması daha güzeldir. Oyun yönetimide sonucta para basan bir merci değil maksat herkesin işi görülsün Smile

Ama sürekli gelmesin deniliyorsada yılbasından sonra 3-3.5 ayda bir gelebilir böylece kırmızısız,efektsiz daha uzun süre geçirilmiş olur.

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - Kenpachi - 03-11-2017

Katılıyorum , 2 aydan 2 aya çarşı geliyor parası olan oyuncular efektler vb dolduruyor geriye kalanlar ise kendi bütçelerinden ayırıp alıyorlar, kendimden örnek vereyim bütün efeketleri kutuları aldıgım zaman 70-100 arası kırmızı iksirim oluyor benim bu iksirlerim bitinceye kadar zaten diger arkadasların aldıkları bitmiş oluyor hadi bunu geçelim talaar arena vb yerlere girdigimiz zaman yine herkeste kırmızı efekt oluyor yani bu iksirlerin pekte bir özelligi kalmıyor bir kıymetide kalmıyor bu durumda , kırmızı silahlarda aynen bu sekilde oluyor ya süreli geliyor süresi 60 gün yada 5/1 geliyor.... senede 3 5 defa gelse çarşı çok güzel olur bu benim kendi fikrimdir çarşının bir özelligi olmalı efektler, baltalar ,kırmızı meslek aletleri havada ucusmamalı illa ben efekt istiyorum diyorsanız mithril sandıkları toplayabilirsiniz bu çarsının yüksek levelleri yakalamak vb şeylerle alakası yoktur 8 level hariç bütün levellerde onur kasmak çok kolay eger ki kasamıyorsanız efekte vb ihtiyac duyuyorsanız zaten yüksek levelleri yakalayamazsınız.