Dragons War Forum
Evrak Yığınlarının içeriği - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Evrak Yığınlarının içeriği (/showthread.php?tid=4772)

Evrak Yığınlarının içeriği - DERİN DARBE - 19-09-2017

Merhaba değerli oyuncular,
 Bilgin' e teslim ettiğiniz ve içeriği dolu olan evrak yığınlarının çeşitli hikayelerin parçasını  anlattığını biliyor muydunuz? Bilgin Pavlo'ya teslim ettiğim evrak yığınlarından içeriğini sadece bir tanesini paylaşmak istedim.

"Geceye Sürünerek" klanından bir paralı askerin soruşturması davasıyla ilgili belgeler elinize geçti. Büyücü Unaryus'un yok olması, BÖLÜM III.
Dinle, savaşçı ve her kelimemi dinle.

Kız yeterince gençti, dindarlık ve alçakgönüllülükle ünlü. Ailesi en eski zamanlara dayanıyor ve kentte en saygın yerlerden biri. Galendia ailesindeki eskiden beri, çekici bir atanın kayıtlarıyla rötuşlar iletildi. Ne yazık ki, çok az var. Warlock, kayıtların çoğunu ölümünden kısa bir süre önce imha etti. Ayrıca bakire bana Unaryus'un şüphelendiği yaşlı bir adam hakkında bir aile efsanesi söyledi. Tek bir detayı kaçırmamak için Galendia'nın kelimesi kelimesine yazmayı taahhüt ettim.
Davaya baktığımızda, Galendia Nehri ailesinin geçmişiyle birlikte bir sayfa eklenmişti.
-------------------------------
Gizemli konuk hikayesi
Benim atam, iksir yapma konusunda en yetenekli ustalardan biri olan bir savaş muhalefetiydi. Büyük bir cadı kitabı haline getirdiği çok sayıda karmaşık tarifleri biliyordu. Eski zamanlardan beri sihirli kitapların yalnızca sihirbazlar tarafından bilinen bir dilde yazılmış olması olmuştur. Şimdi her zaman bu kurallara uymuyorlar, ancak o zaman bu geleneği onurlandırdılar. Ataya denilen Zarakes, salamanderleri, yani ateşte yaşayan kertenkele benzeri canlıları içeren tehlikeli ritüelleri severdi. Bu öğeyle ayrılmaz bir şekilde birbirine bağlanmış semaverciler, bu nedenle imgelerini bile kullanmak tehlikelidir. Arabağlantı ritüelini yerine getirirken yapılan yanlış yorum ve acele, Zarakes'i büyülü cazibesinden aldı. Şimdi sihirbazlığına bağlanan tek şey cadı dilinde yazma becerisini kaybetmemesi idi. Ve sonra bir gün, ritüellerden birini kaydettiğinde hücrede bir vuruştu. Kapıyı açan büyücü, önünde gözleri parlayan bir gri saçlı yaşlı adam gördü. Yabancı, ona uzaktan geldiğini ve büyü kitabına bakmak istediğini söyledi. Zarakes konuktan gelen enerjiyi derhal hissetti, gereksiz sorular sormadı. Dikkat edin, yalnızca sihirbaz kitabı okuyabilecek, sahibi evden önce açtı. Yabancı bütün gün okumakta ve sonra da Zarakes'e teşekkür ederek geçti. Birkaç gün sonra, kitaptan geçerek, atalar alanda tuhaf resimler keşfetti. Onları kimin terk ettiğini ve ne kastettiklerini biliyordu! Resimler, yanlış anahatları yüzünden bu elementi tasvir ediyordu, büyücü her şeyi kaybetti: beş köşeli bir taşla bir avuç toprak taçlandırılacaktı, onunla temas halinde olan bir iz de taç yapacaktı! Notlarına koştu, orada bir şeyler çizdi ... Umutsuzluk ve öfkeye kapılınca sihirli kitabeden çarşafları yırtıp ateşe attı, sonra bir yığın makarayı yakaladı ve ateşe ihanet etti! Hayatının sonuna kadar, kayıtlara ve sihirli kütüphaneye artık dokunmadı ...
Neredeyse aradığım büyücünün esrarengiz bir konuk olduğu konusunda herhangi bir şüphem yoktu. Unaryus, kitaptan koparılan ilişkinin ritüeli hakkında bilgi edinmek için geçmişe gitti. Ve başardı!
Galendia'nın Zarakes'in kayıtlarını görme isteğime animasyonla tepki gösterdiğine çok şaşırdım. En azından birinin faydalı olacağını söyleyerek mutluydı. Virgin, onlara dikkatli davranmam için sıkı bir söz vererek onları bir süre almamı sağladı. Unearus'la benzer bir tören açıklaması yaparken şaşırttığımı hayal edin! Yaşlı adamın ve pentagram ritüelinin çizimlerine dayanarak, savaş muhabiri ritüelin gizemini açığa çıkaran eylem dizisini doğru bir şekilde iletti!
Bütün ritüeli iyice yeniden yazmaya başlamadım, yalnızca önemli anlara ve ana şeyin - onu tutmanın amacı - dikkat ederek!
Davanın materyaline, warlock kayıtlarından yeniden yazılmış bir sayfa eklenmiştir.
Elementlerin Arabağlantı Ritüeli
... Ve bütün unsurlar bir araya geldiğinde, zincir kapanacak! Meşe, yosun yumuşak büyür, semender ateş evi bulmak, taş temiz su sızması, ayak izi kahverengi kil ile kapatılacak ve bir altın bakır para çevirecektir! Beş köşenin merkezi pırıl pırıl parlar ile parlayacak! Ve bu hareketin parçaları rüzgar ya da yağmurla gizlenemez ...
... Ve zamanla hareket etmek için bir şeyler yaratmak ve pentagramdaki elementleri yeniden birleştirme anında bu tableti uygulamak mümkün olsaydı, mekânsal portal bir an için açılacaktı! Ve diğer dünyalara giden yol gözlerimizin önüne uzanacaktı! ...
Sonunda, her şey açık! Sihirbaz Unaryus öldüğünde o yağmurlu gecede yapılan ritüel yerden devam etmeye çalıştı! Bu davanın soruşturulması sırasında aldığım tüm bilgileri eklersem: suç mahallinin incelenmesi, tanıkların sorgulanması, kağıt bulunması, olayın net bir resmi ortaya çıkıyor. Sihirbaz Unaryus gerçekten de yok olmadı! Sihirbazın Faeo dünyasından ayrıldığına, mekânsal bir portaldan başka bir dünyaya geçiş yaptığına dair güçlü kanıtlar var. Raporumun sonunda, yapılan işi özetleyebilir ve resimleri doğru bir şekilde yeniden oluşturabilirim

NOT:EVRAK YIĞINI TESLİM EDERKEN 2. KONUŞMADA KARŞINIZA ÇIKACAK UZUN RUSÇA METNİ, ÇEVİRİDEN TÜRKÇEYE ÇEVİRME ZAHMETİNDEN BULUNARAK OKUYABİLİRSİNİZ.

iyi oyunlar dilerim  Çiçeğim

Cvp: Evrak Yığınlarının içeriği-İyilik kardeşiliği hakkında - DERİN DARBE - 28-09-2017

Eğitim başlangıcından bu yana, Fazilet Kardeşliği kitabından bir alıntı elinize geldi. Dinle, savaşçı ve her kelimemi dinle.

Uzun bir süre Sheara'nın gelmesinden üç yüz sekizinci gün sona erdikten sonra, manastır yeni bir acemi bulmuş. O uzaktan geldi, genç ve meraklı zihni lehimize kazandı ve kalbinin şefkati kararımızın doğruluğuyla ilgili tüm kuşkuları ortadan kaldırdı. Onunla barınak ve ekmek paylaşmaya başladık ve bize itaat ve alçakgönüllülük ödedi. Yeni yapılmış kardeş kendisini Mamalyuk olarak adlandırdı ve daha sonradan anlaşılacağı üzere bu ad, onun için oldukça uyguntu, çünkü antik zamanlarda insanlara kibirli ruh doğabilir diye seslendi. Çalışkan bir öğrenci, gerekli tüm el yazmalarını hızlı bir şekilde öğrenmiş, eski yazılarını incelemişti. Acı çekenler yardım için ona döndüler, çünkü kitaptaki kimseleri nimetlerle, ya da nazik bir sözlerle inkar etmedi. Mamalyuk'un sivri uçlar hakkında bilmeyeceği hiçbir şey yoktu ve kutsal ateşin kendisinin de kendisini beğendiği göründü. Tüm gücümüzü, iyilik ve adalet dünyasında hüküm sürmeye, komşumuzla merhamet ve sabrın cazibesine kapılmaya ve ortak amacımızın bir bölümünü Memlük'e çağırmaya vereceğiz. Kardeşlik toplantılarında daima aktif olarak yer aldı, görüşlerini dinledi, çünkü becerikli ve tecrübeli bir ustaydı. Bizi üzen tek şey, Brother Mamaluka'nın herkesten yararlanmaya olan arzusu. Birkaç kez ateşli konuşmaları ve yanan gözleri ile Kardeşler'in kutsamaları satması bizi daha çok fayda sağlayacağına ikna etmeye çalıştı; sağdan ve soldan uzak tutarak Kardeşler'in güçlü bir organizasyon haline gelmesini engelliyorduk. Bu düşünce onu terk etmedi, ağır aklı ağırdı. Ve bu ilkel temellerimizi zayıflattı, çünkü iyi bir kelime bizim için en iyi şükrantı. Ancak ifadelerine önem vermedik, çünkü hizmetleri tartışılmaz ve görevini dürüstçe yerine getirdi. Sadece hayal edebilirsek ... Fark etmeye başladık, bir şey ters gitti: Mamalyuk bir yerde günlerce kayboldu, hücresi boştu. Ve görününce dar koridorlardan daha karanlık bir şekilde dolaştı, gizlice oldu, kimseyle konuşmak istemedi. Ve bir akşam, saygıdeğer Sinegao'nun hücre arkadaşı ile kapıda çarpıştığında, Mumalyuk'un uzun kıyafetinin zemininin altından parlak kırmızı bir yakut düştü. Sinegao yarı kördü, ancak bu parlaklığın farkına varamadı. Ve sonra bize gösterilen korkunç gerçeği! Mamalyuk'un ellerini fırlatıp güldü ve kalbinin biriktirdiği ve ona işkence yaptığı her şeyi ağlamıştır. Bize, hayatlarının geri kalanında dilenciliğini sürdürecek olan bir grup kör ve aptal çağırdı. Bilgisinden ve yardımından dolayı altın ve değerli taşlarla iyi para ödemeye hazır olduklarında ve yeteneklerini daha fazla harcamak istemediğinde para eksikliği ile bitki toplamak istemediğini söyledi. Bu sözlerle Mamalyuk bizi terk etti. Kimse onu tutmadı, yapabildi. Ve birkaç gün sonra, Faeo dünyasında garip şeyler başladı. Bize şimdi ve sonra savaşçılara, apotropyanın üstüste sihrinin, onları mırıldanarak mucizevi özelliklerini kaybetmiş olan lanetlerden korumadığından şikayet ettikleri ortaya çıktı. Kaybettik. Tahmin edildiği şekilde işkence gördü, haberler bekliyorduk ve bize geldi, ancak oradan değil, üstlendiğimiz yerden geldi. Ölmekte olan bir savaşçı, Thicket Density'ın yakınında yaşanan kanlı katliamı anlattı: Savaşın galibi gibi göründüğü zaman, rüzgarla uçan saçlı kısa ömürlü bir adam ortaya çıktı. Kafanın üstünde gizemli bir kadro kurdu - ve Kardeşlik tarafından verilen tasarruf büyüleri anında silindi. Makyaj kıvılcımları gözlerinde parladı! Ne duyduğumuza inanamadık: açıklama için sadece bir kişi çok uygun!
Memlüklerin ihanet haberi bir taşla yüreklerimize düştü, onları ateşli bir okla delip yere fırladı. Veda sözlerini hatırladık ve başımızı süzdük. Günaha yenik düşen Mamalyuk, sınırsız bir güç ve zenginlik arayışı içinde, yeminli düşmanlarımızın yanına kardeşliğin ideallerine ihanet etti. Kendisinin kutsadığı bütün sırlar, tüm sırlar Kötülük Yapanlar'ın eline verildi. Öğrendiğimiz gibi, uzun zamandan beri aramızdaki gururla aranızda açgözlü bir insan arıyorlardı, para cazibesine yenik düşen ve benlik saygısını memnun etmek için her şeye hazır birisi. Bu test herkes içindir: Mamalyuk ruhunda zayıftır. Ama en kötüsü, hainin korkunç yaratılışıydı: Onları gönderenlerin lanetinin lütfunu kazanmak için, güvenini kazanmak için bir personel yaratılmış ve bunun yardımı ile Birlikte Fazilet Kardeşliği'nin büyüsünden kurtulabiliriz. Memlük kendisi de düşmanın eline ölümcül bir silah koymuştur. Ama vazgeçmedik, çünkü dünya henüz mükemmel değil ve asil ve daha değerli olan, Feo'ya iyilik getirmek, bilgelik vermek ve sabrını yaşayanların ruhlarını zenginleştirmek arzusudur.

Cvp: Evrak Yığınlarının içeriği - DERİN DARBE - 14-10-2017

Harika bir servet ve tahminlerden oluşan bir kitaptan bir alıntı var. Dinle, savaşçı ve her kelimemi dinle.

Bir zamanlar, birkaç yüzyıl önce, büyük sihirbazın çırağı öğretmeninden zor bir görev aldı: herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak bir nesne yaratmak. Bu nedenle, eski lehçelerden birinde çeviri yapan "dzungo" küpü, dahice bir bulmaca vardı "cevap vermek" anlamına geliyor. Küp sahibi sahibinin herhangi bir sorusunu cevaplamayı başardı, ancak ancak onu toplamak için ateş ettiği şartla. Genç çırak çok akıllıydı, bu yüzden bulmaca ün kazandı. Herkes çözmeyi başaramadı, onunla başa çıkanlar daima rahatlık getirmedi ...
Yapının kendisi, dışardan görülemeyen eksenler etrafında dönebilen 26 küçük figürden oluşan ahşap bir küpdür. Küpün belirli bir yanındaki dokuz rakamın her biri belirli bir duyguyu sembolize eder. Neredeyse her yaşayan varlık onları yaşayabilir: sevinç, üzüntü, öfke, korku, sürpriz, ilgi, merhamet, utanç, sevgi. Dzungo'nun kenarlarını çevirirseniz rakamları çok farklı şekillerde yeniden sıralamanız mümkün olur. Bulmacayı çözün, her tarafın aynı duyguyu ifade eden rakamlardan oluşmasını sağlayarak küpün yanlarını döndürebilirsiniz. Ancak bir dzungo küpü monte etmek o kadar kolay değil. Herkes onun sırrını anlayamaz. Duyguların her biri eşsiz, benzersizdir ve birbirleriyle tanışmak istemeyen kişiler vardır. Sevinç yanında bir üzüntü haline gelme, merhamet öfkeye dönüşmeyecektir ... Fakat küpe fethetmeyi başarırsanız, o zaman onun sırrını size gösterecektir! Size herhangi bir küp sorusundan bir soru sorma ve anında bir yanıt alma fırsatı. Fakat kaderi test edip etmeyin, onunla oynamak tehlikeli, hem keder hem de mutluluk getirebilir! Dzungo küpü, sahibini kontrol eder, sanki yaşayan bir madde vücudun sıcağından tazelenir, kalbi attırır ve yankılar. Sinsi bir eser, son olarak topladığınız duyguyu yaşamanıza neden olabilir. Çoğu karmaşık bir bulmacayı çözmeye çalıştı ancak çok az insan yenildi. Yanıt beklemeye değer tüm sorular var mı? Bazen cahil olmak daha iyidir, çünkü çok pahalı bir ücret sizden bir dzungo küpünü alabilir ...

Cvp: Evrak Yığınlarının içeriği - DERİN DARBE - 19-10-2017

En sevdiğim Basard bilgeliğinin harika bir kitabından bir alıntı var. Dinle, savaşçı ve her kelimemi dinle.

Bilgi Kapısı Koruyucuları
Efsanevi Ağ Geçidi, Ağlama Duvarı'nın hemen eteğinde görkemli bir şekilde yükseliyor. Onlardan geçmek herkese verilmez, ancak arzulanan sorulara cevap alabilecek olan kişi bilgelik elini kendinde hissedecektir. Kapının bekçisi üzerinde birkaç yüzyıl boyunca üç tane taş heykel vardı, ne rüzgarla, ne de yağmurla sarsılmıyorlardı. Bu koruyucular tarafından, hiçbir canlı canı yakamaz veya eterik ruh kaymaz. Sonsuz görevdeki sessiz muhafızlar, Kapının büyük sırrını korurlar ve bedenleri etten geçtikten sonra ...
O uzak, sakin günlerde, kutsal Guuchar Hur'un kanatlı kuşlarının dikkatli gözü altında hâlâ büyüklüğünü koruduğu sırada Fao huzur halindeydi. Yeni dünyanın geniş bölgelerinde üç güzel bakire kız göründü. Çok beyazdı, Chosen'in tapınağı üzerindeki bulutlar gibi. Onların alçak gönüllü yüzleri bilgelik okur, ahenk yayar ve varlık sorularının herhangi birinin cevabını biliyormuş gibi görünüyorlardı. Virgins, bilgi kapısından çok uzak olmayan yeni dünyanın geniş alanlarında emekliye ayrılmıştı, bu da dikkatini ilk andan çekti. Birkaç saat boyunca her gün, görünmeyen bir kuşun sivri kalemi ile sonsuza dek uzanan kayda bir şeyler yazarak geçirdiler. Kalemin, kurutulmuş kağıtla birkaç dakikadan uzun süre dokunmak durduktan sonra kaydırma yavaşça havada eridi ve kayboldu. Bu, kimseyle iletişim kurmak istemeyen dev sayıların mucizevi el yazmasıydı. Bir gün Seçilmişlerden biri evlerine oldukça kazara geldi. Yabancılardaki devasa büyümeyi görmekten korkmadı, zarafeti büyüledi ve evin yakınında dövülen kaynaktan su içmesini istedi ve elveda dedi. Ertesi gün genç aygır büyükannelere teşekkür etmeye karar verdi ve onlara tekrar gitti. Geniş kulübede kimse bulunamadı, yüksekliğiyle alışılmadık bir tüy gördüğünden zaten terk edecekti. Ona dokunan Seçilmiş Kişi, Unutulan Glade'de büyüyen muhteşem çiçeklerin yapraklarından daha ağır olmadığını hissetti. Kabarık bir son ile tüy yumuşak bir şekilde küçük eline düştü ve diğer ucu zor bir şeyle çarptı. Ve aynı anda havada yavaş yavaş büyük bir kâğıt parşömen çıktı. Genç adam gözlerine inanmadı! Beyaz devlerin eve koştuğu sırada şaşkınlığından kurtulmayı başaramadı. Öfke başında tutunarak, davetsiz misafirini yabancı bir dille lanetlerle doldurdular. Bir tanesi büyük bir el salladı ve Seçilmiş'i vurdu. Bu darbenin gücü, fakirin hayata sonsuza kadar vedalaşması için yeterliydi. Bu, Tanrı'nın Bolivahar tanrısı tarafından yaratılmalarından bu yana, Seçilmiş'in ilk suikastıydı. Aynı anda, Bolivahar bakirlerin sarkık gözlerinden önce çıktı. Bu hareket için onları konuşmasını kaybetmeden üç dev taş heykele dönüştürdü ve onlara Bilgi Ağ Geçidi'nin ebedi koruyucuları olmalarını emretti. O günden itibaren figürleri, figürlerini bilgelik barınağına taçlandırarak sofistike zihin heyecanını getirir; çünkü vizyon sahibi bakanlar her biri için hazırlanırlar. Sadece beyaz taşlı nöbet yerini alıp anahtarı kapının dışına çıkarmayın. Gururlu devlerin dikkatini çekmek için yuvarlardan oluşan özel bir ritüel yapılmalıdır: Belli bir sırada, taş heykellerin her birinden önce belirli bir süre katlanmalıdır. Ancak o zaman görkemli vasiler, bilgeliğin depolarına giriş imkânı sağlayacak, giriş bize tarafımızdan Korunuyordu. Kapı tarafından ezeli bir sır gizlidir, çünkü kutsal yer bilgisini verebilir. Ve bilgiler bazen inanılmaz bir güce sahiptir ve yalnızca acil sorunları değil, aynı zamanda tüm ulusların kaderlerini çözme yetkisine sahiptir.

Cvp: Evrak Yığınlarının içeriği - Aliimran7 - 07-02-2021

Geceleyin sızanlar birliğinin klanın büyücüsü Unarius'un,Kaybolmasının II. bölümü hakkında mektup elinize geçti.
Dinle, savaşçı ve her kelimemi dinle.

Sihirbaz Unarius'un ortadan kaybolması durumunda tanık ve görgü tanıklarının sorgulanması
Çifti Teodan alınan ve tam olarak kelimelerinden kaydedilen bilgiler

“Bu kötü günlerde, sabah pulluk bıçaklarını keskinleştirdim. Hava yavaş yavaş kötüleşti, ama bana göre, komşunun tarlasını sürmek gerekliydi. Ben yağmurdan önce işimi bitirmeyi düşünüyorum. Ve sonra görüyorum: Bir yaşlı adam acele ediyor. Açıkçası, onu tanımıyordum; hızlıca koştu. Ve en ilginç olanı: hareket halindeyken mırıldandı ve dünyevi bir adam hakkında açıkça mırıldandı. Gelen, galum, golem ... Ya ona bir şey verseydim?! Sonra yakalandım! Çocukluktan beri tutku meraklıdır. Ondan sonra doğrudan çorak araziye koştum. Ama büyücü kimseyi fark etmiyor, tamamen kendine dalmış, tamamen delirmiş ... Bu yüzden görmem için kağıt parçalarını düşürdü. Ver, sanırım, alacağım, belki ne işe yarayacaklar merak ettim onları aldım... Onları koynuma koydum ve bir mayahananın gözyaşını döktüm. Evime koştum, yağmur yağıyordu.Gömleğimin altında olanı bulmayı tamamen unuttum. Aletleri ahırda saklarken gömleğim ıslaktı. Onu kurulamak için sıktım , Sonra evde kağıtları çıkardım ve üzerlerinde tüm gözyaşları yüzdü, bazılarını ellerinde tutamadım.Ancak bazı yerlerde çizgiler aktı ve açıkcası sihirbazın karalamasının bile yapılması zor. Kendini akıllıca ifade edemiyor ve işler hiçbir şekilde yoluna girmiyor ... "...

Çifti teodan aldığım bilgiler karmakarışıktı kimsenin yüzünü hatırlamıyor hiçbir işe yarar bilgi vermiyordu ancak yılmıyordum araştırmaya devam ediyordum. Aşağıdaki notları topluyorum. Bazı şeyler tahmin edilemez, ancak genel resim nettir!
Büyücü Unarius'un günlüğünden alıntılar:
Önce not
Bu dünyaya Dantar denir. Akıl almaz güzellikleri ve gücünden önce başımı eğmeye hazırım. Bu dünyaya zamanla müdahale etmeye cesaret edemiyorum. İlk toplantıda gözlerimin önünde inanılmaz bir mucize ortaya çıktı! Duvarın siyah taşları üstüme yükseldi ve tapınağın tepesi silahlanmaya karşı durdu. Bana, sanki istiyormuş gibi, eski silahların güçlü gücünün yeniden canlanması hakkında kötü haberler geliyor .......
Görünmeyen ırklar Dantar'da yaşar, aralarında düşmanlık yapar, uyuşmazlığı onarır ve omuzlarında kelleler getirir. Bedenleri ve düşünceleriyle kendi aralarında farklıdırlar. Bazıları ruhuma tiksinti aşıladılar: Çürüyen bedenlerinden bayatlardı, çirkinlikleri ile Kaos'un yaratıklarını gölgede bırakmayı başardılar. Diğerleri gözlerimi büyüledi, kanatlı atlardaki güzelliklerinin tüm gücünde bir fırtına içinde döndü.
Kötülük ve iyilik anlaşılamaz, her biri belirli bir birincil öğeye çekilir: ister karanlık ister aydınlık olsun. Ve bu dünya da onlardan dokunmuştu. Birincil unsurların gücü, rahmi olan Dantar'ın Kalbinde bulunur. Büyük enerji bu sihirli taş içine alınmış, bir iyileşme yöntemi değil .......

İkinci not
İnsansı bir devin, parçalayıcı bir düşmanın yaratılması düşüncelerimi bırakmaz. Büyücü kitap bana güçlü bilgi veriyor; şüphe aklımda anlaşmazlık yaratmıyor, çünkü bir golem oluşturabiliyorum. Büyülü bir hareketle, toprak ve kilden doğacak, böylece ... ...

Unarius'un günlüğü konuları daha da karıştırıyor, çünkü bunun yabancılaşma çölündeki ritüelle ne yapacağını belirlemem mümkün değil. Büyücünün bu gizemli, bilinmeyen dünyayı ziyaret ettiği açıktır. Ama nasıl? Belki de bu onun yarattığı sihirli tomarlar ile ilgilidir, bu da zaman içinde seyahat etmesini sağlar. Bu insanların dünyamızda daha önce yaşadıklarını varsayabilir miyiz? Yoksa birçok kişi iddia ettiği gibi sihirbaz delirdi mi? Necromancer'a zamanın tomarlarını sormaya karar verdim. Unarius'un en ateşli tutkusuydu, çok şey biliyor olabilir!
Kara büyücü Necromancer ile konuşmanın ana fikrini özetleyen bir sayfa ekliyorum.
Necromancer ile zaman kaydırma hakkındaki bir görüşmeden aldığım bilgiler
Sihirli tomarlar, zaman hareketleri yapmak için Unarius tarafından yaratıldı. Yardımı ile bir portal oluşturulur ve birkaç yüz yıl önce Faeo dünyasının tarihindeki en büyük olayları gözlemlemek için geri dönebilirsiniz. Büyücü uzun zamandır bu girişimi gerçekleştirmeyi hayal etmişti ve onu hayata geçirdiğinde, ilk başta tamamen emildi. Dantar hakkında hiç konuşmadı, golem hakkında hiçbir şey söylemedi ... Necromancer bunun hakkında hiçbir şey bilmiyor. Tomarlar ve seyahat süresini zamanında kullanmak için böyle karmaşık bir işlem yapmanız gerekmez. Kara büyücü, ritüelde, hareket sırasında Unarius tarafından tanınan, öğelerin birbirine bağlı olduğunun, eski olduğuna dair semboller olduğuna inanır. Ayrıca ilginç bilgiler aldım! Antik iksirlerin ve ayinlerin bir tanımını içeren sihirli kitaplardan biri, bir semenderle tören yapan bir pentagramdan bahseder. Bu tür ritüeller nadirdir. Kitabın yazarı, 500 yıldan uzun bir süre önce büyülü güçlerinden mahrum bırakılmış, büyücü bir büyücüdür. Muhtemelen Unarius'un o gün ritüeli gerçekleştirebilmesi onun yardımıyla oldu. Büyücü, Unarius'un öldüğünden kuşku duymuyor. İlişkinin ritüelleri son derece tehlikelidir, her büyücü çoğu zaman ölüme yol açtıklarını bilir. Yan etkilerden biri, beş yüzyıl önce büyücü ile meydana gelen büyülü güçleri kaybetme yeteneğidir. Büyücüden uzak bir akrabası olan Galendianın: (sonuçta, sıradan bir insanı öldü, çünkü gücünü kaybettiği için) notları var ...

Gizemli bir ritüelde kaybolma sorununun kökünün, sırrını çözdükten sonra Unarius'a ne olduğunu belirlemek mümkün olacağına güveniyorum. Kara Büyücü ile yapılan bir konuşmadan, Galendia ile kesinlikle konuşmanız, büyücü kayıtlarını okumak için ondan izin almanız gerektiği anlaşılıyor. Ancak, Necromancer'ın Büyücünün ölümüne güvenmesi garip ... Ben şehre büyücü bir akraba gidiyorum ... Belki de ipucu zaten yakın!