Dragons War Forum
KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Muhafızlar Salonu (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+---- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri Magron (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+---- Konu Başlığı: KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR (/showthread.php?tid=4323)

Sayfalar: 1 2

KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR - Herodaimon - 31-08-2017

kırmızı silahlar bence çok gereksiz ounun dengesini alt üst eden bişi şimdi kendimden yola çıkarak örnek vereyim ben 450-500 altı. harcayarak aldıgım mavi silahları sırf üstünlük sağlar diye fakst kırmızı silah saçmalığı çok güçlü bir silah benim emek harcayarak yaptogım mavi silahları çöp olmasını ve hiç bir anlamı kalmadıgını gösteriyor lütfen kırmızı silah gelmesin çarşıys adminlere rica ediyorum

Cvp: KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR - burber - 31-08-2017

(31-08-2017, Saat: 02:13)Herodaimon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kırmızı silahlar bence çok gereksiz ounun dengesini alt üst eden bişi şimdi kendimden yola çıkarak örnek vereyim ben 450-500 altı. harcayarak aldıgım mavi silahları sırf üstünlük sağlar diye fakst kırmızı silah saçmalığı çok güçlü bir silah benim emek harcayarak yaptogım mavi silahları çöp olmasını ve hiç bir anlamı kalmadıgını gösteriyor lütfen kırmızı silah gelmesin çarşıys adminlere rica ediyorum

admin gelmeyecek dedi, ve isyanınıza sonuna kadar katılıyorum

Cvp: KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR - Hesperos - 31-08-2017

Kırmızı silahlar süreli olarak gelecek sizin demenizle olmuyor o iş neden gelmesinki küre kasarken güzel oluyor sen para yatırıp mavi set dizdiysen banane ?

Cvp: KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR - Herodaimon - 31-08-2017

(31-08-2017, Saat: 13:02)Hesperos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kırmızı silahlar süreli olarak gelecek sizin demenizle olmuyor o iş neden gelmesinki küre kasarken güzel oluyor sen para yatırıp mavi set dizdiysen banane ?

öncellikle bilader ben oyuna 1 kuruş dahi yatırmadım bunu bi bil ön yargılarına esir olma mavi item dizdik diye para yatırmış olunmuyor para yatırmış olsaydım eger 3 -4 lvde mavi set dizip onur kasardım

Cvp: KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR - BLASTOIS - 31-08-2017

iyi alıştınız her çarşı her çarşı kırmızı silah zaten silahın süresi bitiyor 1 aya kalmaz 2.ci çarşı açılıyor yask yok kırmızı silah filan oldu sever çevirin pvpye alıyosunuz kırmız silahı onurada koşmuyorsunuz40 sn de keseceginiz yaratıgı 30 sn de kesiyorsunuz sonra magişe giriyorsunuz yarım yamalak oyun bilginizle yasak gelmesin abi kırmızı silah filan vermeyin ellerine bunların şöyle bir 6 ay kırmızı item yüzü görmesinlerde ellerindekini değerlerini anlasınlar zaten mob gibi takılıyorlar oyunda onur kasmaz madaolyon kasmaz adam yaratıgı 10 sn daha hızlı krsecek diye kırmızı silah vermeyin en iyi yaptıkları iş yem olmak zaten bunlar sözüm meclisden dışarı üstüne alınan alınır

Cvp: KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR - Herodaimon - 31-08-2017

(31-08-2017, Saat: 15:39)Blastoise Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi alıştınız her çarşı her çarşı kırmızı silah zaten silahın süresi bitiyor 1 aya kalmaz 2.ci çarşı açılıyor yask yok kırmızı silah filan oldu sever çevirin pvpye alıyosunuz kırmız silahı onurada koşmuyorsunuz40 sn de keseceginiz yaratıgı 30 sn de kesiyorsunuz sonra magişe giriyorsunuz yarım yamalak oyun bilginizle yasak gelmesin abi kırmızı silah filan vermeyin ellerine bunların şöyle bir 6 ay kırmızı item yüzü görmesinlerde ellerindekini değerlerini anlasınlar zaten mob gibi takılıyorlar oyunda onur kasmaz madaolyon kasmaz adam yaratıgı 10 sn daha hızlı krsecek diye kırmızı silah vermeyin en iyi yaptıkları iş yem olmak zaten bunlar sözüm meclisden dışarı üstüne alınan alınır

aynen öyle 2 ayda bi alışmışlar pvpye döndü oyun

Cvp: KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR - Dios - 31-08-2017

Eğer illa denge bozuluyor diyecekseniz 6/1 şekilde getirsinler. 2 aylık gelmesin. 6/1 gelirse pvplerde savaş alanlarında çok görmeyiz. Kökten gelmemesi yerine böyle gelmesi daha iyi bir yol gibi

(31-08-2017, Saat: 17:45)Dios Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer illa denge bozuluyor diyecekseniz 6/1 şekilde getirsinler. 2 aylık gelmesin. 6/1 gelirse pvplerde savaş alanlarında çok görmeyiz. Kökten gelmemesi yerine böyle gelmesi daha iyi bir yol gibi

ne fark edecek? kabus gelecek platoya kırmızı balta ile defalarca dirilecek savaş sonu ölecek savaştan çıkacak ve balta tek hasar almayacak. kesinlikle gelmemeli ...

Cvp: KIRMIZI SİLAHLARA HAYIR - The Invoker - 31-08-2017

(31-08-2017, Saat: 18:05)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(31-08-2017, Saat: 17:45)Dios Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer illa denge bozuluyor diyecekseniz 6/1 şekilde getirsinler. 2 aylık gelmesin. 6/1 gelirse pvplerde savaş alanlarında çok görmeyiz. Kökten gelmemesi yerine böyle gelmesi daha iyi bir yol gibi

ne fark edecek? kabus gelecek platoya kırmızı balta ile defalarca dirilecek savaş sonu ölecek savaştan çıkacak ve balta tek hasar almayacak. kesinlikle gelmemeli ...

Burber nıye sadece benım adımı andın anlayamadım düz mantık bakmayın olaya savaslarda dirilen sadece benmıyım tek taraflı bakmayın şu olaya sizin tarafda da defalarca dirilen sonra savaşdan çıkan adam çok bızım tarafda da çok .... Ve kırmızı balta sadece bende yok  iyi bak kendi hanlığın içine görürsün kardeşim...

Kırmızı silah gelsin yada gelmesin benım için hiç önemi yok. Yorumlarınızı bencillik gösterip yapmayın tek ricam budur.

Tüm feonun Kurban bayramını da burdan mübarak olmasını dılerım herkese iyi bayramlar.....

(31-08-2017, Saat: 18:26)_Kabus48_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(31-08-2017, Saat: 18:05)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne fark edecek? kabus gelecek platoya kırmızı balta ile defalarca dirilecek savaş sonu ölecek savaştan çıkacak ve balta tek hasar almayacak. kesinlikle gelmemeli ...

Burber nıye sadece benım adımı andın anlayamadım düz mantık bakmayın olaya savaslarda dirilen sadece benmıyım tek taraflı bakmayın şu olaya sizin tarafda da defalarca dirilen sonra savaşdan çıkan adam çok bızım tarafda da çok .... Ve kırmızı balta sadece bende yok  iyi bak kendi hanlığın içine görürsün kardeşim...

Kırmızı silah gelsin yada gelmesin benım için hiç önemi yok. Yorumlarınızı bencillik gösterip yapmayın tek ricam budur.

Tüm feonun Kurban bayramını da burdan mübarak olmasını dılerım herkese iyi bayramlar.....
senin adını vermemin 2 sebebi var
1- seni seviyorum
2-senin sürekli dirilmen savaşın kaderini değiştiriyor bu sadece senin için değil tüm oyun için ama sen o ırkın en güçlüsü olduğun için senin adını vererek yazıyorum  Çiçeğim Kalp