Dragons War Forum
Haksız yere ban - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Haksız yere ban (/showthread.php?tid=3405)

Sayfalar: 1 2

Haksız yere ban - SevsenKraldm - 21-07-2017

Oyun Kuralları Madde 4 (Uyarı Cezası) (Feeding) (Kasti olarak dövüşü karşı tarafa vermek)
dünkü yapılan pvp de kesinlikle bilerek ölmedim yaralı olduğum halde elimden geleni yaptım bilerek dövüşü verecek olsam neden bi dövüşte 3 nadir bulunan zehirleme tomarı atıyım ? şimdiye kadar oyunda anlaşmalı dövüş yapmadım magilerinde hiçbirini tanımam etmem lütfen bu boş yere attığınız banları kaldırın sayenizde birdaha ne pvp ye nede dövüş alanına girmeyi düşünmüyorum haksız yere suçlanmaktan bıktım!! lütfen gereği yapılsın bnm gibi madur olan bi çok arkadaşım var..

Cvp: Haksız yere ban - draidonoid - 21-07-2017

Aynı şekilde ben de böyle ban yedim. PVP dövüşlerine girmenin lanet sebebi olduğunu da bilmiyordum. Bir daha asla pvp dövüşlerine girmeyeceğim zaten. Haksız yere mağdur olduk. Banımızın kaldırılmasını rica ediyoruz. Hayatımda konuşmadığım birisiyle nasıl anlaşabilirim? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Magron hesabımız bile yok!

Cvp: Haksız yere ban - SevsenKraldm - 21-07-2017

(21-07-2017, Saat: 14:43)SevsenKraldm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyun Kuralları Madde 4 (Uyarı Cezası) (Feeding) (Kasti olarak dövüşü karşı tarafa vermek)
dünkü yapılan pvp de kesinlikle bilerek ölmedim yaralı olduğum halde elimden geleni yaptım bilerek dövüşü verecek olsam neden bi dövüşte 3 nadir bulunan zehirleme tomarı atıyım ? şimdiye kadar oyunda anlaşmalı dövüş yapmadım magilerinde hiçbirini tanımam etmem lütfen bu boş yere attığınız banları kaldırın sayenizde birdaha ne pvp ye nede dövüş alanına girmeyi düşünmüyorum haksız yere suçlanmaktan bıktım!! lütfen gereği yapılsın bnm gibi madur olan bi çok arkadaşım var..

arkdşlar lütfen şu oyunu bi düzene sokun artık gelip gidip birilerine boş yere ban atmayıda bırakın oyunun patenti sizde olmadığı halde bu şekilde davranıyorsunuz bu şekilde devam ederse 1 tane oyuncunuz kalmayacak zaten gerçek hayatta problemlerimiz var biz diyoruz biraz kafamızı dağıtalım burda daha çok strese giriyoruz bu böyle devam etmez bilesiniz!

Cvp: Haksız yere ban - ben - 21-07-2017

(21-07-2017, Saat: 14:43)SevsenKraldm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyun Kuralları Madde 4 (Uyarı Cezası) (Feeding) (Kasti olarak dövüşü karşı tarafa vermek)

bu konuda geregının yapılmasını arz ederım lutfen sucsuz yere kımseye ceza vermeyın.Magmalarla konusamayan bı ınsan nasıl ıs bırlıgı yapabilir ve de bu arkadasın magmar hesabı yok + zannetmıyorum maglarları tanıdıgını.

geregını arz ederım.  

teşekkürler.

Cvp: Haksız yere ban - HAKYEMEZ - 21-07-2017

Ben bu arkadaşa haksızlık yapıldığını düşünüyorum , kendisi böyle birşey yapacak birisi değil . Lütfen ortada bulunan yanlışı düzeltin !

Saygılarımla...

Cvp: Haksız yere ban - -Quin Tao- - 21-07-2017

3 lwlden 10 lwle kadar olan olan pvpde adam ne yapabilir ki ne kadar zarar vermesini istiyorsunuz elinden geleni yapmış zehir bile almış cebine kullanmış haksızlık ediyorsunuz yakın zamanda düzeltirsiniz umarım..

Cvp: Haksız yere ban - KrAl52KrAl - 21-07-2017

hak yerini bulsun

Cvp: Haksız yere ban - SevsenKraldm - 21-07-2017

yönetici arkadaşlar lütfen şu konuyla ilgilenin artık tickedde attım cevap yok biz bi oyun için kişiliğimizden ödün verecek değiliz haklıyızki hakkımızı savunuyoruz lütfen biranönce gereğini yapın rica ediyorum..

Cvp: Haksız yere ban - osmanmurat - 21-07-2017

Arkadaşa katılıyorum hiçbir suçu yok gereğinin yapılmasını arz ederim.

Cvp: Haksız yere ban - Baygalvaniz - 21-07-2017

Niyetim yönetime saygısızlık etmek değil yalnız burda bu oyuna emek verip oynayan biz oyuncuların en büyük hakkı eleştirmek hele ki ortada haksız bir durum varsa.
Ben ban konularında yeterli denetimin olduğunu düşünmüyorum şekil A bu konu..
9 gün laneti bir kenara koyuyorum bu arkadaşın 1 saniye bile hapiste kalması için gerekli bir sebep göremiyorum. 
Onca ticket ve forumda açılan bu konuya rağmen 7 saat boyunca yönetimden OLUMLU YADA OLUMSUZ hiç bir tepkinin yada açıklamanın gelmemi beni üzüyor.
Gereğinin yapılmasına arz ederim.