![]() |
Hasat Sembolü İçin En İyi Efektler Nelerdir - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Yeni Başlayanlar - Başlangıç Soruları (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Konu Başlığı: Hasat Sembolü İçin En İyi Efektler Nelerdir (/showthread.php?tid=31231) |
Hasat Sembolü İçin En İyi Efektler Nelerdir - Tora - 05-06-2025 Merhaba, Hasat Sembolü kasabilmek için efekt basmak şart gibi, ben günde max 400 kesim falan atabilirken başka birinin saate 350 kesim atabildiğini öğrendim. Efektler konusunda pek bir bilgim yok nasıl kombinlenmeli veya sadece bir efekt yeterli olur mu hızlı kesim için ? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Cvp: Hasat Sembolü İçin En İyi Efektler Nelerdir - Kalthor - 05-06-2025 (05-06-2025, Saat: 20:03)Tora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, Hasat Sembolü kasabilmek için efekt basmak şart gibi, ben günde max 400 kesim falan atabilirken başka birinin saate 350 kesim atabildiğini öğrendim. Efektler konusunda pek bir bilgim yok nasıl kombinlenmeli veya sadece bir efekt yeterli olur mu hızlı kesim için ? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Tecrübe zehri altında yapılan kesimlerde süre önemlidir. Bu yüzden en kısa sürede en fazla vuruş yapmak hedeflenmelidir. Kesimi kolay olan seviyenizin 1 level altı yaratık kesmeniz yeterli, seviyenize denk yaratık kesip süre kaybetmeyin. Yıkım iksiri seri kesim yaparken çok faydalıdır; çünkü kritik oranınızı artırır. Bir cebinizde muhakkak küçük güç iksiri bulunmalı parasını dert etmeyin çünkü kesim esnasında düşen lotlar zararınızı karşılayacaktır. Bu iki şeye dikkat ederseniz daha kısa sürede daha fazla kesim yaparsınız. Bunların dışında maliyetinden dolayı efekt basmanızı pek tavsiye etmem. Cvp: Hasat Sembolü İçin En İyi Efektler Nelerdir - Tora - 06-06-2025 (05-06-2025, Saat: 22:28)Kalthor Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-06-2025, Saat: 20:03)Tora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, Hasat Sembolü kasabilmek için efekt basmak şart gibi, ben günde max 400 kesim falan atabilirken başka birinin saate 350 kesim atabildiğini öğrendim. Efektler konusunda pek bir bilgim yok nasıl kombinlenmeli veya sadece bir efekt yeterli olur mu hızlı kesim için ? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Öncelikle teşekkür ederim. Kısa sürede en hızlı şekilde kesim yapmak istediğim için diğer efektler konusunda da bilgi verebilir misiniz acaba ? Teşekkürler. Edit: Dönüşüm iksirlerini kullanmanın faydası var mı ? Cvp: Hasat Sembolü İçin En İyi Efektler Nelerdir - Kalthor - 09-06-2025 (06-06-2025, Saat: 19:28)Tora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-06-2025, Saat: 22:28)Kalthor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tecrübe zehri altında yapılan kesimlerde süre önemlidir. Bu yüzden en kısa sürede en fazla vuruş yapmak hedeflenmelidir. Kesimi kolay olan seviyenizin 1 level altı yaratık kesmeniz yeterli, seviyenize denk yaratık kesip süre kaybetmeyin. Ana Güçlendirmelerden temel olarak 4 iksir vardır Bunlar sırasıyla Yıkım İksiri (Sezgi+50 Yaşam Gücü+40 Bilgelik+50 yükseltir. Kritik vuruş olasılığınızı dolayısı ile vuruş hasarınızı yükseltir bu yüzden seri kesim için idealdir.) Fırtına İksiri Beceri+50,Yaşam Gücü+40,Bilgelik+50 yükseltir. Beceri arttığı için ekarte olasılığı artar, pvp de sürelemek için uygundur bu sayede daha fazla can tomarı basılabilir. yaratık kesimleri daha yavaştır.) Taş Deri iksiri Savunma+50 Güç+40 Bilgelik +50 yükseltir. Blok şansı artar ve rakibi bayıltır. Pvp için idealdir. Zarar Görmezlik iksiri Beceri +45 Savunma +45 Sezgi +45Güç +45 Bilgelik +45 yükseltir hepsinin karışımı gibidir. Yukarıdaki efektlerin yokluğunda kullanılabilir. Elt zarında diğer efektlere dönüştürülebilir. Genel Efekt Ejderhanın Hediye Muskası Göklerin Hayır Duası Sembolü 40 hayat puanı ve 10 saniyede bir 4 puan can verir. Okyanus Sırları Madalyonu Beceri +60 Savunma +60 Sezgi +60 Bilgelik +80 Ve Hayır Duaları Bunlarım hepsi Aynı anda kullanılabilir. Dönüşüm iksirleri bir avantaj sağlamaz ama bazı durumlarda rakibe karşı psikolojik üstünlük yaratır. fazla efktli gözükmek için kullanılabilir. Pvp lerde nekadar fazla efekt okadar iyidir. Fakat seri kesimlerde İtem classınız ne olursa olsun Yıkım iksiri yeterli görülür. |