![]() |
Memnuniyet Anketi Cevaplar - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Memnuniyet Anketi Cevaplar (/showthread.php?tid=30775) |
Memnuniyet Anketi Cevaplar - Themis - 08-11-2024 Sevgili Oyuncularımız, öncelikle anketimize katılım gösterdiğiniz ve değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hepsini okuduk, aramızda değerlendirmesini yaptık ve hiç birinin cevaplanmamasına gönlümüz razı olmadı. Bu nedenle bu konuyu oluşturarak aklınızdaki soruları cevaplamak, övgünüze memnuniyetinize teşekkür etmek, ve eleştirilerinizi dikkate aldığımızı göstermeyi amaçladık. Konuyu ben açmış olsam da diğer admin arkadaşlarla durum değerlendirmesi yaptık ortak bir düşüncede birleştik ve bunları sizlerle paylaşmak istedik. Her gün mutlaka bir kaç soru cevaplandırmaya çalışacağız. Mesaj: Magron ve İnsanlar arasındaki dengesizlik yüzünden meydana gitmek bile zor,dövüş büyütmek bile imkansız çünkü insandan magiye geçen her hanlık 3-5 oyuncu burda bırakarak dövüşlerimizin hepsini moroklarla yada dövüşe efektsiz vs girerek sabote edip dövüşü almamızı imkansız hâle getirdiler. Bu sorunun acilen düzeltilmesi lazım çünkü pvp açısından oyun çok yetersiz gelmeye başladı. İnsan topraklarında efektlenip dövüşe girmeye çekinir olduk çünkü biliyoruz ki sabote edilecek. Cevap: Irk değişikliği oyuncularımız tarafından sürekli dile getirilen bir olaydı, yoğun istek doğrultusunda getirdik ancak bu dengesizliğin farkındayız, bunun için insan tarafından magron ırkına geçişleri kapattık, magron ırkından insan tarafına geçişleri aktif ettik. Ve bu konu hakkında indirimler yapıyoruz bunun yanı sıra teşviklerde yapmayı düşünüyoruz. Bu şekilde bir dengeleme planımız var. Ayrıca sabote etmek amacıyla hareket ettiğini düşündüğümüz oyunculara gerekli incelemeleri yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Mesaj: pırlanta fiyatı düşmeli 1 pır 6 tl Cevap: Maalesef bizim elimizde olan bir durum değildir. Ülkemizde artan fiyatlarla birlikte sunucu masraflarının da artması sonucu zorunlu fiyat değişimine gitmekteyiz. Mesaj: Daha fazla onur alabileceğimiz düzenlemeler gelmeli kaotikler daha az kişiyle dönebilmeli gibi gibi Cevap: Daha öncesinde talep doğrultusunda kaotiklerde seviye birleştirme yoluna gittik. Daha az kişiye indirgenmesi mümkün değildir ancak teşvik edici etkinlikler planlamaktayız. Mesaj: Yeni oyuncuların onur kazanma şansları Chips, Legemaa gibi 4.seviye magron oyuncuları tarafından yok ediliyor. Adeta dalga konusu ediliyor. Bu konu hariç oyun her şeyi ile çok tatmin edici ve mutlu edici. Ayrıca Atatürk'ü anma haftası gibi etkinlikler gerçekten mutlu edici. Cevap: Konu hakkında daha detaylı bilgiyi destek tarafına ilettiğiniz takdirde gerekli incelemeler elbette yapılır. Örneğin ne yaparak yok ediliyor gibi.. Etkinlikleri beğenmenize sevindim, daha fazlası gelecek. Mesaj: Kaos Ortamı İnsan ırkının sürekli savaş halinde olması ve İnsan ırkındaki Dengesizlik Eizi magmar çoğunluğu keyif vermiyor Savaşacak alanda kalmadı para etkınlık kasarkende sürekli toxic oyuncuların gelişime engel olması yazsam sabaha kadar bitmezde sonuncusu da Adil Bir YÖnetim olmaması.. Cevap: İnsan tarafındaki bitmeyen savaşın nedenini yönetim olarak anlamamış bulunmaktayız. Bu savaşa müdahil olmak istemesekte maalesef artan şikayetlerin önünü alamadık. Bunun için birçok düzenleme getirdik saldırı kuralları, tomar düzenlemesi v.b. ancak tabii ki yaptığımız düzenlemeler bir kısım oyuncuları yine memnun etmedi bu nedenle taraflı olmakla suçlandık. Tam anlamıyla herkesi memnun etmemiz mümkün değil bunu biliyoruz. Yaptığımız düzenleme bir tarafın çıkarına zarar verdiği sürece her zaman adaletsizlikle suçlanacağız ancak yönetim olarak bir taraf olmamız bize hiç bir katkı sağlamayacağı gibi aleyhimize bir durum olacaktır. Ve böyle bir şey mümkün değildir. Mesaj: oyuna yenilik gelmesi lazım onlinenin bi tık üstü olması lazım daha canlı daha kalabalık balık tutma bitki toplama taş toplama gibi farklı bi kaynak veya vb başka şeyler gelebilir Cevap: Aktifliği arttırmak bizimde hedeflerimizin arasında. Merak etmeyin hepsini yapıyoruz, yapacağız. Siz oyunculara sormamızın nedeni eğer çok istenen bir etkinlik varsa öncelik vermektir. Mesaj: oyundaki iki ırkında aynı şansa sahip olduğunu düşünmüyorum. Örneğin magilerin daha fazla bayma olasılığı var. Cevap: Böyle bir şey mümkün değildir. Şehir efsanesi olduğu gibi bu da bizim oyunun bir efsanesidir. He ırk karşı ırkı avantajlı olmakla suçluyor ![]() |