Dragons War Forum
Ramazan Mağazası Geldi! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Ramazan Mağazası Geldi! (/showthread.php?tid=2814)

Sayfalar: 1 2

Ramazan Mağazası Geldi! - Sweetdreams - 25-06-2017

ico_magmar.gif Sartnog Şehir Meydanı'nda ve ico_human.gif De'larisa Şehir Meydanı'nda bulunan Mağaza'daRamazan Ayı boyunca topladığınız Ramazan akçesi karşılığında özel nesneler alabileceksiniz.
Ak54WX.png
0Bmv9W.png
4Mb7XQ.png
JlnRmB.png

Ramazan bayramı boyunca devam eden ramazan mağazası  27 Haziran 2017 Salı günü saat 24:00'da kapanacaktır.Elinizideki sikkeleri bu güne kadar değerlendirmenizi öneririz.

Cvp: Ramazan Mağazası Geldi! - HybriS_Silindi - 25-06-2017

Mağaza Çok Kötü Kutu Alıp Açtırıcaz da İçinden İtem Çıkıcak  Hayır Hayır

Cvp: Ramazan Mağazası Geldi! - -HaKyeMEzZ37- - 25-06-2017

mağza çok kötü beş para etmez 1ay boyunca bı etkınlık hazırlayamadnız bayram için  Sinirliyim

Cvp: Ramazan Mağazası Geldi! - Veteran7 - 25-06-2017

Bu öğe bir tutku oyuncularla sadece satın alınabilir ADMIN! Böyle diyor 1000 akçem var kabarcıklı metal almaya çalısıyorum alamıyorum.

Cvp: Ramazan Mağazası Geldi! - lM4HKUMl - 25-06-2017

(25-06-2017, Saat: 07:50)DeLyVurquN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mağza çok kötü beş para etmez 1ay boyunca bı etkınlık hazırlayamadnız bayram için  Sinirliyim

Katılıyorum +1 - Deri Metal Bile Alınmıyor.

Cvp: Ramazan Mağazası Geldi! - B A B Y - 25-06-2017

Geç vermeye başladığınız ramazan akçeleri dışında ödeme yapılabilecek bir para çeşidi de yok.. 1.5-2 aydır bu mağazayı bekliyorum ben.. Şahsi önerim bir an önce bu mağaza yeniden düzenlensin.. Tam bir hayal kırıklığı açıkçası..

Cvp: Ramazan Mağazası Geldi! - ZuKaN - 25-06-2017

Köy bilgininden alınan efektler güzel lakin mağazaya gelecek olursak rezalet durumda. Gerçekten çok özel bir mağaza olmuş. Şaşkınım

Cvp: Ramazan Mağazası Geldi! - HisseT - 25-06-2017

Öncelikle herkese iyi bayramlar..

Mağaza konusunda biraz sorun var oyuncular olarak büyük bir beklenti içinde idik ama gelen mağaza bizi hayal kırıklığına düşürdü.
Yönetiminde, lwl sınırı açılması ile bir çok işinin olduğunu biliyoruz ama 1 ayın sonunda bu mağazada tatmin etmiyor.

Ramazan akçeleri zaten son 10 günde verilmeye başlandı ve çoğu ya iftara davetli idi yada işinde gücünde verdiğiniz fırıncı küreği 20:00/22:00 arası basıldığı için ben şahsen 4  5 kere kaçırdım ve mağazadan istediğim 
bir şeyi alamıyorum yani bunlar tamamıyla sorun.

Sizlerden ricam şuan bayram belki uğraşmazsınız ama mağazanın 3 gün daha açık kalması ve sikkeleri goblin tarzı bir olay getirip basitçe kasılmasın ama en azından 2-3k sikke kasabileceğimiz şekilde bir event yada sikke satın alabilelim eksik sikkeleri alalım en azından mağduriyetimizi giderelim.

Cvp: Ramazan Mağazası Geldi! - Kenpachi - 25-06-2017

Gerçekten fiyasko bir etkinlik olmuş.. 

Herkesin düşündüğü ortak nokta şudur ; arkadaşım biz 2000-3000 akçe biriktirebildik ama bir tp zehri olmuş bize 2500 akçe ne kadar güzel.3 4 level onur kasanların istediği tek bir şey var oda tp zehri iksiri,fiyatlar gerçekten çok saçma olmuş madem akçeyle alınacak sadece, bir bakın ortalama kaç akçe var bu oyuncularda ona göre fiyat belirleyin ya da başka bir satın alma opsiyonu oluşturun.

Bu sayede savaş alanlarında cansız olan magmar ırkınıda ayağa kaldırmış olacaksınız ve iki ırk arası denge biraz olsun sağlanacak.

Bu biz oyuncuların aklına geliyorsa yönetiminde aklına gelmiştir diye düşünüyorum ama görünen o ki '' amaaan yarın açılacak zaten atalım 3 5 bir şey yanınada tp zehri sıkıştırırız olur biter'' bunu söylememin sebebi ise katiyen planlanmış bir etkinlik olarak görmüyorum yapılan bu saçmalığı  eğer siz bu imajı oyuncularınıza çiziyorsanız gerçekten bir sıkıntı var demektir.

Bir sonraki etkinlikiği umarım biraz özen göstererek yaparsınız bazı şeyleri bu kadar beklentiyi yüksek tutup hiç bir şey vermemek olmaz.

İyi bayramlar...

Cvp: Ramazan Mağazası Geldi! - Dios - 25-06-2017

Bir iki hırsız arkadaş para kazansın diye yapılmış bir mağaza resmen. İnsanları sandık alıp açmaya yönlendiriyor gibi. 8. seviye şifa tomarı ne alaka? 8. seviye şifacımız var mı acaba bizim? En yüksek arkadaşımız şuan 4 diye biliyorum ben Magmar tarafında. Maksat boş geçmesin diye rastgele eşya konulmuş bir mağaza gibi duruyor. Beklediğimize değmedi maalesef.

İyi bayramlar hepinize Smile