Dragons War Forum
Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! (/showthread.php?tid=2813)

Sayfalar: 1 2

Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - Sweetdreams - 26-06-2017

Savaşçılar

ico_magmar.gifAteş Meydanı'nda ve ico_human.gifIşık Meydanı'nda kurulan Harikalar Çarşısı'nda, Feo Dünyası'nın en zor bulunan ürünleri satılıyor. Savaşçılardan çok rağbet gören ve bir bayram havasında geçen Harikalar Çarşısı kapılarını 26 Haziran 2017 Pazartesi günü saat 01:00'de açıyor.  

yEvVEa.jpg
69Em9W.jpg

QQD1gr.png nagr_hell_led_sin.gif nagr_hell_led_red.gif QQD14r.png
rEWYgB.png VEo2lq.png jB0z5G.png gXdjA2.png

part1_1.gif part2_1.gif part3_1.gif
part4_1.gif part5_1.gif part6_1.gif

set1.gif

Tüccarlar yol boyuncu gelebilecek saldırılardan çekindikleri için silahları parçalar halinde getirdiler. Bu parçalardan her oyuncu 1'er adet alabilmektedir. Gelecekte savaşçılar bu parçaları düzenli olarak harikalar çarşısından alabilecek ve etkinliklerden elde edebileceklerdir. 6 farklı parçayı elde edip birleştirdiğiniz taktirde elinize eski bir balta geçecektir. Bu eski balta ile Harikalar Çarşısı süresince Demirci  ico_human.gifStug ve ico_magmar.gifTarnug'u ziyaret etmelisiniz. Belirli bir ücret karşılığında demirciler eski baltayı eritip sizler için tercihinize göre kırmızı silah üretecektir.

Antikacı'ların getirdikleri ürünler her savaşçıya parmak ısırtacak türden. Ürünlere bir göz atmak ve aralarından beğendiklerinizi almak için tek yapmanız gereken ico_magmar.gifAteş Meydanı'ndaki ya da ico_human.gifIşık Meydanı'nda bulunan çarşılara uğramak. Harikalar Çarşısı 2 Temmuz 2017 Saat 00:00' Kapanacaktır.

Keyifli alışverişler!

Cvp: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - osmanmurat - 26-06-2017

hell yeah

Cvp: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - Hesperos - 26-06-2017

valla dikkat etmedim 7seviye balta aldım meğersem süresi varmış iadesi için ticket attım 6 lwim boşuna para verdim :S

Cvp: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - --DiLKeM-- - 26-06-2017

Baltaların 50/50 kırılmazlıkla 60 gün süreli olması saçma olmuş. Onun yerine süresiz 6/1 getirseydiniz daha mantıklı olurdu. Oyun içi dengeler bozulacak gibi gene.

Kırmızı silah üreten varmı ne kadara mal oldu acaba?

Cvp: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - Qatyra - 26-06-2017

Parçalarla aldığımız silahların dayanıklılığı 6/1 mi? ve Demirciye eritmesi için verdiğimiz ücret ne kadar? Bunları bilen var mı ?

Cvp: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - Edward Newgate - 26-06-2017

Kırmızı silahları keşke 6/1 yapsaydınız mağaralarda hiç şansımız kalmadı artık nasıl onur kasıcaz?

Cvp: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - BTA Syrioforel_kullanılmayan - 26-06-2017

10/10 olarak kırmızı baltalar tekrar gelmiştir.

Cvp: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - OSMAN BEY - 26-06-2017

3 lvl kırmıız sılahı ılk alanları 50/50 sonradna alanlar 10/10 ne ıs bu ya

Cvp: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - drage - 26-06-2017

(26-06-2017, Saat: 04:13)Droshe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Parçalarla aldığımız silahların dayanıklılığı 6/1 mi? ve Demirciye eritmesi için verdiğimiz ücret ne kadar? Bunları bilen var mı ?

10veya 15 di herhalde daha ucuza mal oluyordu

(26-06-2017, Saat: 04:13)Droshe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Parçalarla aldığımız silahların dayanıklılığı 6/1 mi? ve Demirciye eritmesi için verdiğimiz ücret ne kadar? Bunları bilen var mı ?

10veya 15 di herhalde daha ucuza mal oluyordu

Cvp: Harikalar Çarşısı Geri Geldi! - Comolokkoo - 26-06-2017

Sayın görevli arkadaşlar kımızı silahların kırılmazlığının ilk olarak 50/50 olması ne kadar saçma bulunup düşürüldüyse sonradan 10/10 yapılıp önce alanların 50/50 kalması da o kadar saçma olmuş buna bir çözüm bulunmalı ya ilk alanlarınki dahil 10/10 olsun hepsi ya da 10/10 değil de 30 40 seviyesine düşürülsün ki çok farklılık olmasın. Şu an aşırı bir adaletsizlik oldu bu iki grup arasında 10 ve 50 arasında gerçekten aşırı fark var ve bu 60 gün süre içerisinde baya sıkıntı çıkaracak adaletsizlik oluşturacaktır diye düşünüyorum.Gereğinin yapılmasını rica ediyorum