![]() |
|
Magron Muhafız Mentorlar - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Mentor'a Sorun! (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Konu Başlığı: Magron Muhafız Mentorlar (/showthread.php?tid=2712) |
Magron Muhafız Mentorlar - G L A U R U N G - 18-06-2017 sa iyi oyunlar herkeze Magron Muhafız ve Mentorların Oyunla alakası yok (sadocan Gıllı ali ) hariç diğerlerini oyunda göremiyorum gece 04.00- 16.00 arası mentor zor bulunuyor işlemlerimizi yapamıyoruz Başmuhafızı oyuna girmiyor zaten kusura bakmasınlar ama Ben Ekibin değiştirilmesi taraftarıyım
Cvp: Magron Muhafız Mentorlar - Boulangerie - 21-06-2017 (18-06-2017, Saat: 17:03)TÜRKNESİL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ekibin değişmesi taraftarı sadece yönetim ile alakalı bir durum olsa da her an her dakika mentor ve muhafızn olmaması gayet olağan bir durum. İlk olarak kadro eksik, ayrıca yeterli üye/online sayısı faktörü de buna bağlı. Ki gece 04.00 diyorsun bu bahsettiğin saatler de insanlar genel de uyuyor ki yönetmelikte her an her dakika oyunda birilerinin olacağına dair bir kaide yok. Sorunu arzu eder ticket atarsın yahut oyunda ki oyunculara sorarsın. Gece 04.00'da adamı oyunun başına dikmen için şahsın maaşa bağlı olması gerekir ki burda ki bir çok oyuncu iş güc sahibi. Bahsettiğin saat skalası bakanlığın da kapsamına girer " GÜNLÜK YAŞANTIYI SEKTEYE UĞRATAN " skalaya ait. C Shiftini kapsar ve insaları o saatte 1 soru için ayakta tutmak sanmıyorum hoş olsun. ama 16.00 ve bu sklayı takip eden akşamı kapsayan saatler için yorum yapamam, en azından bu konu hakkında ekibe yeni üye tayini yapılabilir. Cvp: Magron Muhafız Mentorlar - IV Barbaros - 21-06-2017 soru sorunca 10 dakika sonrasında cevap alıyoruz aldığımız cevapta oyalayıcı türden bazı sorulara cevap bile alamıyoruz soru sorunca oyundan çıkanına bile denk geldim kesinlikle değişmesi gerekli Cvp: Magron Muhafız Mentorlar - Boulangerie - 22-06-2017 (21-06-2017, Saat: 15:12)IV Barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: soru sorunca 10 dakika sonrasında cevap alıyoruz aldığımız cevapta oyalayıcı türden bazı sorulara cevap bile alamıyoruz soru sorunca oyundan çıkanına bile denk geldim kesinlikle değişmesi gerekli O yine iyi. Rusça kısımları çok anlayıp Türkçeye oturtamamıştım, önce Hanlığa danıştım. Dediler ki biz de anlamadık Mentorlara pasla dediler Mentor da oyunculara sor ben anlamam, kendin yap dedi. Yabi oyundan çıktı :
Cvp: Magron Muhafız Mentorlar - Charrly - 26-06-2017 (22-06-2017, Saat: 14:50)Boulangerie Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninki daha iyi muhafıza bir soru sordum benimle dalga geçti sonra başka. muhafıza sordum oyundaydı afk değildi cevap vermedi. bence (HOOPES VE SADOCAN ve GILLİ ALİ)(21-06-2017, Saat: 15:12)IV Barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: soru sorunca 10 dakika sonrasında cevap alıyoruz aldığımız cevapta oyalayıcı türden bazı sorulara cevap bile alamıyoruz soru sorunca oyundan çıkanına bile denk geldim kesinlikle değişmesi gerekli hariç kadronun tamamı değişmeli (22-06-2017, Saat: 14:50)Boulangerie Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninki daha iyi muhafıza bir soru sordum benimle dalga geçti sonra başka. muhafıza sordum oyundaydı afk değildi cevap vermedi. bence (HOOPES VE SADOCAN ve GILLİ ALİ)(21-06-2017, Saat: 15:12)IV Barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: soru sorunca 10 dakika sonrasında cevap alıyoruz aldığımız cevapta oyalayıcı türden bazı sorulara cevap bile alamıyoruz soru sorunca oyundan çıkanına bile denk geldim kesinlikle değişmesi gerekli hariç kadronun tamamı değişmeli Cvp: Magron Muhafız Mentorlar - Kral Aragorn - 31-08-2017 Kesinlikle benimle mahalle agzı ile konuşan mentor ve muhafız konuşan ve sordugum soruları küçümsemeyip cevap vermeyen kişiler yerine gayet ciddi ve mantıklı konuşan illa sordugum sorunun cevabını kesin verecek demiyorum hepimiz insanız sonuçta ama yardımcı olmayan çalışan kişiler istiyoruz forumda 10 yakın konu ve cevap sorum var 1 tanesine düzgün cevap verilmedi 1 tane cevap geldi oda mentorlara boş boş geziyorlar dedigim için hakaret olarak algılamış ![]() esinlikle benimle mahalle agzı ile konuşan mentor ve muhafız konuşan ve sordugum soruları küçümsemeyip cevap vermeyen kişiler yerine gayet ciddi ve mantıklı konuşan illa sordugum sorunun cevabını kesin verecek demiyorum hepimiz insanız sonuçta ama yardımcı olmayan çalışan kişiler istiyoruz forumda 10 yakın konu ve cevap sorum var 1 tanesine düzgün cevap verilmedi 1 tane cevap geldi oda mentorlara boş boş geziyorlar dedigim için hakaret olarak algılamış
|