Dragons War Forum
Borc migfer - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Muhafızlar Salonu (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+---- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri Magron (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+---- Konu Başlığı: Borc migfer (/showthread.php?tid=2586)

Sayfalar: 1 2

Borc migfer - -Khan- - 10-06-2017

[i]18:43  Savaşçı users-arrow.gif 7337085.gif Whiskey [7] player_info.gif sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın[/i]

18:43  Verilen para: m_game2.gif 76
msys.gif18:43  Vergi: m_game2.gif 5 m_game1.gif 15
msys.gif18:43  Alınan Nesne: Öfke Miğferi

120 a dan anlasılmıstır. Parası parça parça ödenecektir.

Cvp: Borc migfer - Serendipity - 10-06-2017

(10-06-2017, Saat: 19:45)Logan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [i]18:43  Savaşçı users-arrow.gif 7337085.gif Whiskey [7] player_info.gif sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın[/i]

18:43  Verilen para: m_game2.gif 76
msys.gif18:43  Vergi: m_game2.gif 5 m_game1.gif 15
msys.gif18:43  Alınan Nesne: Öfke Miğferi

120 a dan anlasılmıstır. Parası parça parça ödenecektir.

Onylıyorum.

Cvp: Borc migfer - -Khan- - 18-06-2017

20:16  Posta users-arrow.gif 7337085.gif Whiskey [7] player_info.gif Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti m_game3.gif 50 m_game2.gif 97 m_game1.gif 25

50 a verildi. Kalan 70a

Cvp: Borc migfer - Serendipity - 18-06-2017

(18-06-2017, Saat: 21:17)Logan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 20:16  Posta users-arrow.gif 7337085.gif Whiskey [7] player_info.gif Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti m_game3.gif 50 m_game2.gif 97 m_game1.gif 25

50 a verildi. Kalan 70a

Onaylıyorum

Cvp: Borc migfer - Zekai - 20-06-2017

h. Aynı bağlantı (IP) üzerinden giriş yapan farklı iki veya daha fazla karakterler, herhangi bir ticari faaliyet, alışveriş veya posta dahil olmak üzere hiç bir gönderim veya alım işlemlerinde bulunamaz. Bu karakterlerin yaptığı alışverişleri karşılıklı olsun veya olmasın, oyun kuralları dahilinde aynı bağlantı üzerinden alışveriş yapmaları yasaktır.

Yapılan işlem nedeniyle cezai işlem uygulanacaktır. Cezai işlem ödendikten sonra aranızdaki borcu kapamanız için geçici olarak izin verilmiştir.

Cvp: Borc migfer - -Khan- - 20-06-2017

(20-06-2017, Saat: 20:24)Zekai Adlı Kullanıcıdan Alıntı: h. Aynı bağlantı (IP) üzerinden giriş yapan farklı iki veya daha fazla karakterler, herhangi bir ticari faaliyet, alışveriş veya posta dahil olmak üzere hiç bir gönderim veya alım işlemlerinde bulunamaz. Bu karakterlerin yaptığı alışverişleri karşılıklı olsun veya olmasın, oyun kuralları dahilinde aynı bağlantı üzerinden alışveriş yapmaları yasaktır.

Yapılan işlem nedeniyle cezai işlem uygulanacaktır. Cezai işlem ödendikten sonra aranızdaki borcu kapamanız için geçici olarak izin verilmiştir.

kuzenimle aynı yerden oynuyoruz ben şimdi onunla alışveriş yapmak için gidip farklı yerden mi gireyim evimde internetim varken böyle saçma kural mı olur ya.

Cvp: Borc migfer - Serendipity - 20-06-2017

(20-06-2017, Saat: 20:24)Zekai Adlı Kullanıcıdan Alıntı: h. Aynı bağlantı (IP) üzerinden giriş yapan farklı iki veya daha fazla karakterler, herhangi bir ticari faaliyet, alışveriş veya posta dahil olmak üzere hiç bir gönderim veya alım işlemlerinde bulunamaz. Bu karakterlerin yaptığı alışverişleri karşılıklı olsun veya olmasın, oyun kuralları dahilinde aynı bağlantı üzerinden alışveriş yapmaları yasaktır.

O zaman biz hiç boş yere ortak ip kullanımı için foruma yazı yazmayalım boşa biz diyoruz ip yi ortak kullanabiliyoruz diye nesnenin parasınıda veriyor adam bende onu havadan değil evden elde ettiğim setlerle almısım adamda emeğiyle para kasıp ödüyo ben kendi akrabamla alışveriştemi yapmiyim?

Cvp: Borc migfer - Leo - 20-06-2017

Bu kural Multilere karşı koyulmuş bir kural ama bende beğenmedim açıkcası çok saçmaa

Cvp: Borc migfer - Wayfear - 20-06-2017

Whiskey ve Logan haklı ama farklı açıdan bakarsak kural haklı oluyor . Mesela herkesin aradığı nadir bir nesneye daha fiyat biçilemezken aynı ipten giren 2 kişiden biri onu düşürdüğünde diğerine ucuza satması durumu . Mesela 1 kişi de yapabilir bunu Bir çarı kuzeni gibi gösterir kendine ucuza mermer set satar .

Cvp: Borc migfer - Serendipity - 20-06-2017

İtemi veriyoruz parasınu alıyoruz alışverişin 2 olmazsa olmazı bu. bu kural suanda feonun kanayan yarası