![]() |
%100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! (/showthread.php?tid=2475) Sayfalar:
1
2
|
%100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Sweetdreams - 03-06-2017 Savaşçılar! Sonunda %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! Farklı bölgelerde bulabilceniz yaratık atalarından %100 item düşürme şansı sizlerle...Feo sokaklarında gezinen herkes tek bir konudan bahseder olmuş! Yeraltı dehlizlerinde yüzyıllar boyu karanlığa hapsolmuş ve soylarını bugünlere kadar birbirlerini yiyerek devam ettiren yaratıkların ataları, bir deprem sonrası oluşan bir yarıktan günyüzüne çıktıklarında, yeryüzündeki türdaşlarıyla buluştular. Sayıları birden bire artan ve besin sıkıntısı çekmeye başlayan yaratıklar, Feo sakinlerine göz dikmeye başladılar. Bu tehlikeden kurtulmanın en iyi yolu, onu yok etmekten geçiyor. ![]() Savaşçılar! Feo'yu yaratıkların atalarından arındırma zamanı! Silahlarınızı kuşanın ve tomarlarınızı hazırlayın! Feo sakinlerinin hayatını kurtarmak için yaratık atalarını yok edin! Köpeklerin , Kretslerin , Ölülerin , Gordtların ve Akreplerin ataları çeşitli bölgelerde Feonun savaşçılarına yıllardır bitmeyen kinlerini son buldurmak için savaşmaya hazır olacaklar ! Yaratıkların Atalarının seviyesinden 2 seviye yüksekseniz yaratığı kesmek sizin için imkansız hale gelecektir ve bir şey elde etmek mümkün olmayacaktır ! Kretslerin Atasını -
![]() ![]() Köpeklerin Atasını -
![]() ![]() Ölülerin Atasını -
![]() ![]() Gordtların Atasını -
![]() ![]() Akreplerin Atasını -
![]() ![]() Atalar günün herhangi bir belirli zamanlarda çıkmaktadır.
![]() Bunun yanı sıra yaratık atalarından %100 yeşil eşya ve muazzam iksir elde etme şansınız olacağını unutmayın.Bu yaratıkları bulmak ve alt etmek kolay olmayacağa benziyor savaşçı. Kılıcını,takımını kuşan ve kendini savaşın eşsiz atmosferine hazırla !
Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - -BeToN- - 03-06-2017 (03-06-2017, Saat: 19:00)Sweetdreams Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Savaşçılar! Sonunda %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! Farklı bölgelerde bulabilceniz yaratık atalarından %100 item düşürme şansı sizlerle...detay verseydınız keske Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - burber - 03-06-2017 eskisinden farkı ne onda da iksir atıyordu yine iksir atmayacak mı? Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Kupa Beyi - 03-06-2017 http://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=6953103 bizde hızlı davranmışlar nerdeyse admin yazmadan keseceklermiş ![]() Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - MUKACE - 03-06-2017 Çok fazla zehirli ısırık atıyorlar. 2 level düşük de değildi Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Kupa Beyi - 03-06-2017 (03-06-2017, Saat: 19:29)Gıllı Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amin bir dahakine inşallah(03-06-2017, Saat: 19:28)MuKaCe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok fazla zehirli ısırık atıyorlar. 2 level düşük de değildi Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - burber - 03-06-2017 2000 tane balyoz atan yaratikan düşüremediıgim 6. Da levretadan dusurdugum balyozu ilk bossta düşürmen tebrik ederim. Bosslari bugüne kadar surekli kestim.em degerli şey 20 muazzam hayatti Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - burber - 03-06-2017 (03-06-2017, Saat: 20:31)Gıllı Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gelismesini yeni almissin arkadasim, benim neler cektigimi insan irki biliyor gunlerce kesim yaptim her hafta iteme girmesek barbar baltayi tamamlamistik simdi bir etkinlik geliyor 2 balyoz ayni gun de düşüyor ne guzel(03-06-2017, Saat: 20:22)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2000 tane balyoz atan yaratikan düşüremediıgim 6. Da levretadan dusurdugum balyozu ilk bossta düşürmen tebrik ederim. Bosslari bugüne kadar surekli kestim.em degerli şey 20 muazzam hayatti Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Marcus Aurelius - 06-06-2017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() %100 drop mu ? Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Isvcli - 27-06-2017 abicim bi drop yapmışsınız 17 hakurt attım deli gibi ısırık atıyor yani nasıl kesicez biz bunu mantık yok bunda abi tam kestim kurtulucam yaşlı cin müptela oldu böyle bişey yok resmen 10 saniye girdi 564 hasar attı bu nasıl şans 3 altınım bi ton efektim boşuna gitti zaten sürekli zehirli ısırık atıyo şuna bi müdahale edilsin bu iş böyle olmaz ya |