Dragons War Forum
%100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! (/showthread.php?tid=2475)

Sayfalar: 1 2

%100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Sweetdreams - 03-06-2017

Savaşçılar! Sonunda %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! Farklı bölgelerde bulabilceniz yaratık atalarından %100 item düşürme şansı sizlerle...Feo sokaklarında gezinen herkes tek bir konudan bahseder olmuş!

Yeraltı dehlizlerinde yüzyıllar boyu karanlığa hapsolmuş ve soylarını bugünlere kadar birbirlerini yiyerek devam ettiren yaratıkların ataları, bir deprem sonrası oluşan bir yarıktan günyüzüne çıktıklarında, yeryüzündeki türdaşlarıyla buluştular. Sayıları birden bire artan ve besin sıkıntısı çekmeye başlayan yaratıklar, Feo sakinlerine göz dikmeye başladılar. Bu tehlikeden kurtulmanın en iyi yolu, onu yok etmekten geçiyor.  

MoP137.png

Savaşçılar! Feo'yu  yaratıkların atalarından arındırma zamanı! Silahlarınızı kuşanın ve tomarlarınızı hazırlayın! Feo sakinlerinin hayatını kurtarmak için yaratık atalarını yok edin!

Köpeklerin , Kretslerin , Ölülerin , Gordtların ve Akreplerin ataları çeşitli bölgelerde Feonun savaşçılarına yıllardır bitmeyen kinlerini son buldurmak için savaşmaya hazır olacaklar !

Yaratıkların Atalarının seviyesinden 2 seviye yüksekseniz yaratığı kesmek sizin için imkansız hale gelecektir ve bir şey elde etmek mümkün olmayacaktır !

Kretslerin Atasınıico_human.gif Barmila Vilayeti ve ico_magmar.gif Ankrivar Köyünde ,

Köpeklerin Atasınıico_human.gif Vimiliya Bölgesi ve ico_magmar.gif Verdanya Bölgesinde

Ölülerin Atasınıico_human.gif Karanlık Türbe ve ico_magmar.gif Hanlık Mezarlıklarında

Gordtların Atasınıico_human.gif Dalgınlar Çayırı ve ico_magmar.gif Zyigolt Köyünde

Akreplerin Atasını ico_human.gif Aldatış Yamacı ve ico_magmar.gif Ölüm Kanyonunda bulabilirsiniz ! 

Atalar günün herhangi bir belirli zamanlarda çıkmaktadır.

bosslar.png
Bunun yanı sıra yaratık atalarından %100 yeşil eşya ve muazzam iksir  elde etme şansınız olacağını unutmayın.Bu yaratıkları bulmak ve alt etmek kolay olmayacağa benziyor savaşçı. Kılıcını,takımını kuşan ve kendini savaşın eşsiz atmosferine hazırla !

Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - -BeToN- - 03-06-2017

(03-06-2017, Saat: 19:00)Sweetdreams Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Savaşçılar! Sonunda %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! Farklı bölgelerde bulabilceniz yaratık atalarından %100 item düşürme şansı sizlerle...
bosslar.png
Takımızı Kurun ve Boss Yaratık Ataların Peşine Düşünüz. 
detay verseydınız keske

Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - burber - 03-06-2017

eskisinden farkı ne onda da iksir atıyordu yine iksir atmayacak mı?

Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Kupa Beyi - 03-06-2017

http://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=6953103

bizde hızlı davranmışlar nerdeyse admin yazmadan keseceklermiş Smile Kısmet. Muhafız arkadaşa hayırlı olsun

Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - MUKACE - 03-06-2017

Çok fazla zehirli ısırık atıyorlar. 2 level düşük de değildi

Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Kupa Beyi - 03-06-2017

(03-06-2017, Saat: 19:29)Gıllı Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-06-2017, Saat: 19:28)MuKaCe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok fazla zehirli ısırık atıyorlar. 2 level düşük de değildi

Blok kalmadan savaşırsan zehir atmaz.

(03-06-2017, Saat: 19:16)Casper Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=6953103

bizde hızlı davranmışlar nerdeyse admin yazmadan keseceklermiş Smile Kısmet. Muhafız arkadaşa hayırlı olsun

Oyunun anasayfaasındaki haberden görüp hızlı davrandık. Hanlık arkadaşın benimde candostum Hannibal haber vermese kesemezdim :Smile  Sizlerinde kesip hayırlı olması dileği ile.
Amin bir dahakine inşallah

2000 tane balyoz atan  yaratikan düşüremediıgim 6. Da levretadan dusurdugum balyozu ilk bossta düşürmen tebrik ederim. Bosslari bugüne  kadar surekli kestim.em degerli şey  20 muazzam hayatti

(03-06-2017, Saat: 20:31)Gıllı Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-06-2017, Saat: 20:22)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2000 tane balyoz atan  yaratikan düşüremediıgim 6. Da levretadan dusurdugum balyozu ilk bossta düşürmen tebrik ederim. Bosslari bugüne  kadar surekli kestim.em degerli şey  20 muazzam hayatti

Etkinlik yeni geldi farkındaysanız. Bizlerede hep iksir atıyordu. Bugünden itibaren kesen çoğu kişiye çıkacaktır eminim. Belirtmek isterim ki magron ırkından bosstan balyoz düşüren başka bir takım daha mevcut. İyi oyunlar dilerim.
Gelismesini yeni almissin arkadasim, benim neler cektigimi insan irki biliyor gunlerce kesim yaptim  her hafta iteme girmesek barbar baltayi tamamlamistik simdi bir etkinlik geliyor 2 balyoz ayni gun de düşüyor ne guzel

Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Marcus Aurelius - 06-06-2017

msys.gif04:32  Dövüş sona erdi "Ölülerin Atası".
msys.gif04:32  Bineğinizi çağırdınız.Artık sizin bir parçanız oldu daha hızlı ilerleme yapacaksınız.
msys.gif04:32  Savaşçı users-arrow.gif d8oEjQ[1].gif Emilio Ramirez [4] player_info.gif aldı: Muazzam Güç İksiri 50 Adet
msys.gif04:32  Elde edildi: m_game2.gif 30 m_game1.gif 32
msys.gif04:32  Kazanılan takım parası: m_game2.gif 60 m_game1.gif 64

%100 drop mu ?

Cvp: %100 Drop olan yaratık ataları sizlerle! - Isvcli - 27-06-2017

abicim bi drop yapmışsınız 17 hakurt attım deli gibi ısırık atıyor yani nasıl kesicez biz bunu mantık yok bunda

abi tam kestim kurtulucam yaşlı cin müptela oldu böyle bişey yok resmen 10 saniye girdi 564 hasar attı bu nasıl şans 3 altınım bi ton efektim boşuna gitti zaten sürekli zehirli ısırık atıyo şuna bi müdahale edilsin bu iş böyle olmaz ya