![]() |
Kaos istilasının açılması talebi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Kaos istilasının açılması talebi (/showthread.php?tid=24111) Sayfalar:
1
2
|
Kaos istilasının açılması talebi - Alucard71 - 01-03-2022 Sevgili adminim, uzun süredir bu güzel oyunu oynuyoruz ve oyunu çok hevesle oynuyoruz fakat şöyle bir gerçek varki 9-10-11 level arası çok az tecrübe geliyor ve günlük hayattaki başarı düzeyimizi negatif yönde etkiliyor sizden ricam bu kaos istilası olayında çok fazla exp geliyor bir seferliğe mahsus kapıları açar mısınız gerçekten bizim için büyük anlam ifaade ediyor eğer elinizden geliyorsa çok ama çok memnun oluruz sevgiler ve saygılarımızla Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - -Aes Sedai- - 01-03-2022 (01-03-2022, Saat: 04:13)Alucard71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili adminim, uzun süredir bu güzel oyunu oynuyoruz ve oyunu çok hevesle oynuyoruz fakat şöyle bir gerçek varki 9-10-11 level arası çok az tecrübe geliyor ve günlük hayattaki başarı düzeyimizi negatif yönde etkiliyor sizden ricam bu kaos istilası olayında çok fazla exp geliyor bir seferliğe mahsus kapıları açar mısınız gerçekten bizim için büyük anlam ifaade ediyor eğer elinizden geliyorsa çok ama çok memnun oluruz sevgiler ve saygılarımızla ![]() Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - Madlen Baba - 01-03-2022 Yarın öbür gün biz de tp kasacağız. cidden 7'den 11 olmak aylar sürüyor. En azından tp oranını kısıp vs bir ayar çekip getirebilirsiniz etkinliği. Teşekkürler şimdiden. Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - - KARABELA - - 01-03-2022 (01-03-2022, Saat: 04:13)Alucard71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili adminim, uzun süredir bu güzel oyunu oynuyoruz ve oyunu çok hevesle oynuyoruz fakat şöyle bir gerçek varki 9-10-11 level arası çok az tecrübe geliyor ve günlük hayattaki başarı düzeyimizi negatif yönde etkiliyor sizden ricam bu kaos istilası olayında çok fazla exp geliyor bir seferliğe mahsus kapıları açar mısınız gerçekten bizim için büyük anlam ifaade ediyor eğer elinizden geliyorsa çok ama çok memnun oluruz sevgiler ve saygılarımızla Onaylıyorum ![]() Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - YesPRobLm - 01-03-2022 (01-03-2022, Saat: 04:13)Alucard71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili adminim, uzun süredir bu güzel oyunu oynuyoruz ve oyunu çok hevesle oynuyoruz fakat şöyle bir gerçek varki 9-10-11 level arası çok az tecrübe geliyor ve günlük hayattaki başarı düzeyimizi negatif yönde etkiliyor sizden ricam bu kaos istilası olayında çok fazla exp geliyor bir seferliğe mahsus kapıları açar mısınız gerçekten bizim için büyük anlam ifaade ediyor eğer elinizden geliyorsa çok ama çok memnun oluruz sevgiler ve saygılarımızla evet bencede Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - Nicotine - 01-03-2022 Rush atan kişiler olarak 1e1 tecrübe ediyorum saatlerini günlerini ayırsan da tp oranı çok az artıyor böyle bir etkinlik yüksek levelde oynamak isteyen oyuncular için güzel olacaktır aylardır da gelmiyor yönetimden bir güzellik bekliyoruz ![]() Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - - A R E S - - 01-03-2022 (01-03-2022, Saat: 04:38)Liven Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rush atan kişiler olarak 1e1 tecrübe ediyorum saatlerini günlerini ayırsan da tp oranı çok az artıyor böyle bir etkinlik yüksek levelde oynamak isteyen oyuncular için güzel olacaktır aylardır da gelmiyor yönetimden bir güzellik bekliyoruz Katılıyorum Rush atanlar için çok yararlı olacaktır. (01-03-2022, Saat: 04:38)Liven Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rush atan kişiler olarak 1e1 tecrübe ediyorum saatlerini günlerini ayırsan da tp oranı çok az artıyor böyle bir etkinlik yüksek levelde oynamak isteyen oyuncular için güzel olacaktır aylardır da gelmiyor yönetimden bir güzellik bekliyoruz Katılıyorum Rush atanlar için çok yararlı olacaktır. (01-03-2022, Saat: 04:38)Liven Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rush atan kişiler olarak 1e1 tecrübe ediyorum saatlerini günlerini ayırsan da tp oranı çok az artıyor böyle bir etkinlik yüksek levelde oynamak isteyen oyuncular için güzel olacaktır aylardır da gelmiyor yönetimden bir güzellik bekliyoruz Katılıyorum Rush atanlar için çok yararlı olacaktır. Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - AngelMaker - 01-03-2022 Kaos olayının 2. aşamasını açarsanız level rush oyuncularını daha çok motive edersiniz. Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - Alucard71 - 01-03-2022 ticket atan herkes pul toplarsa oyun yönetimi şevkimizi farkedecektir sevgiler saygılar değerli oyuncular Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - XxkesicixX - 01-03-2022 En azından kaos kapısının açılması için gereken pul sayısını azaltın veya başka nasıl bir alternatif uygulanabiliyorsa onu yapın. ![]() ![]() |