Borç göz - Bivalvia - 05-02-2022
Old Wolf dan 250 göz borç aldım 250 göz olarak geri ödenecek
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Old Wolf [6][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Buraya tıklayın[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]Alınan Nesne: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Öfkeli Göz[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 250 [/font][b][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][/b][/i][/font]
Cvp: Borç göz - Old Wolf - 05-02-2022
(05-02-2022, Saat: 15:47)ll dragward ll Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Old Wolf dan 250 göz borç aldım 250 göz olarak geri ödenecek
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Old Wolf [6][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Buraya tıklayın[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]Alınan Nesne: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Öfkeli Göz[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 2onaylıyorum[/font][/i][/font]
onaylıyorum
Cvp: Borç göz - Bivalvia - 13-02-2022
(05-02-2022, Saat: 15:48)Old Wolf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05-02-2022, Saat: 15:47)ll dragward ll Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Old Wolf dan 250 göz borç aldım 250 göz olarak geri ödenecek
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]Alınan Nesne: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Öfkeli Göz[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 2onaylıyorum[/font][/i][/font]
onaylıyorum
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Vergi: 4 81 25[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 19:54 Verilen Nesne: Öfkeli Göz 250 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Borç kapanmıştır.[/font]
Cvp: Borç göz - Old Wolf - 13-02-2022
(13-02-2022, Saat: 20:55)ll dragward ll Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05-02-2022, Saat: 15:48)Old Wolf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: onaylıyorum
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Vergi: 4 81 25[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 19:54 Verilen Nesne: Öfkeli Göz 250 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Borç kapanmıştır.[/font]
onaylandı
|