![]() |
Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Etkinlikler (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=61) +--- Konu Başlığı: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması (/showthread.php?tid=21731) Sayfalar:
1
2
|
Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Smaug - 20-07-2021 Savaşçılar öncelikle bayramınızı Dragons War yönetimi adına kutlarım. Birlikte nice bayramlara. Forumda basit bir etkinlik düşündük. Gayet basit bir etkinlik olacaktır. Etkinlik Konusu: Bildiğiniz gibi kurban bayramı dini bayramlar arasında en hareketli en hararetli bayramlardan biridir. Birçok komik veya trajikomik olaylar yaşanır. Kurbanlık kaçar, eve girer, vatandaşı kovalar, araba bagajlarında kurbanlık taşınır vs. Sizden istediğimiz ise kurban bayramında başınızdan geçen en komik hikayeyi (ramazan bayramı veya kurban bayramı) en komik olayları buraya yazmanız. Tabii ki çok uzun bir yazı yazmanızı istemiyoruz. Az ve öz şekilde istiyoruz. Bu hikayeler arasında en komik olan 5 hikaye yönetim tarafından belirlenip sizlerin oylamasına sunulacaktır ve sıralamayı siz oyuncularımız yapacaktır. Etkinlik sonunda katılan her oyuncumuza sosyal medya hediyesi ve kazanan 5 oyuncuya da değerli ödüller verilecektir. 24.07.2021 tarihine kadar hikayeler yazılacaktır. 26.07.2021 tarihinde ilk 5 açıklanacak ve 2 gün oylamaya sunulacaktır. Not: Hikayelerde küfür kullanılması yasaktır ve her oyuncunun 1 yorum hakkı bulunmaktadır. Kural ihlali yapan oyuncular diskalifiye olacaktır. Klavyesine güvenen oyuncularımıza bol şanslar diliyoruz. İyi bayramlar. Aşama2: Yönetim ekibinin seçtiği en komik 5 hikaye belirlenmiştir. Katılan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz. Artık oyuncularımız en komik hikayeyi seçecekler. Oylama 3 gün sürecektir. Tüm ödüller 2. yani oylama aşaması sona erdiğinde gönderilecektir. 30.07.2021, Tüm oyuncularımıza ödüller gönderilmiştir. Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - manwes - 20-07-2021 7-8 yıl önce kurbanlıktan kalan akciğerleri şişirmeye çalışırken babamın arkamdan sinsice yaklaşıp beni korkutması benim akciğerleri yalayıp yutmamın ardından dakikalarca kusmam :') o günden beri kurban kesimine gitmiyorum. Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Daimon - 20-07-2021 Küçükken mahalleden bir arkadaşım köpeklere binip sürerdi hep. Nedenini hiç sorgulamamıştım köpeklerden korktuğum için de denememiştim. Bir gün babam kamyonetle koyun getirdi. O zamanlar koyun ne demek bilmiyorum tabi. Ben de baktım sakin duran bir hayvan buna binilir diyip üstüne atladım ve sürmeye çalıştım... Sonuç; kamyonetten düştüm. Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Berlin53 - 21-07-2021 3-4 yıl önce kurbanı keserken, hayvanın bağırsaklarını yanlışlıkla delmiştik, içindeki pislik akmasın diye seferberlik ilan edilmişti resmen o günü unutamam herkes bi yerden tampon yapıyordu ![]() Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - KYOTO - 21-07-2021 9 yaşında siyah bir keçi almıştı ailem kurban bayramından 1 ay önce filan yaklaşık. Hayvan ile aramızda duygusal bir bağ oluştu her gün besliyordum oda diğer insanlara göre bana daha yakındı beni görünce seviniyordu sanki. Yaşım küçük olduğu için bana kesileceğini söylemediler ve bayramın 1. günü geldi sabah baktım yerde yatıyor kafasını almışlar ben deli gibi ağladım o kurbanın etinden bir parça bile yemedim sinirden habersiz yemiş isem bilmiyorum çocuktuk sonuçta galiba ilk aşkım o kurbanlıktı yaşandı ve bitti saygısızca .... ![]() Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Beyonet - 21-07-2021 hadi görelim ortalıgı =) Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - 46 - 21-07-2021 14 yaşlarındayım bi kuzu almıştı babam kurban için 3 gün boyunca besledim su verdim , kurban bayramı geldi çattı babam git abdest al dedi niye dedim sen kescen dedi , verdiler elime bıçagı iki kişi nazarı tutuyor (kuzumun adı nazardı) bıçağı aldım kendi boğazıma yasladım ''kestirmem lan nazarı'' diye bağırdım falan sonra yukardan bi gölge hızla yüzüme doğru bi indi , uyandıgımda yüzümde babamın elinin izi duruyordu , o günden sonra sülalede lakabım ''nonni volkan'' olarak kaldı . sizin için komiktir ama döve döve kavurmasını yedirdiler nazarımın ![]() Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - burber - 21-07-2021 biz hiç kurban kesmedik Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Pehlivan - 21-07-2021 Bundan 4-5 sene öncesinde, bayramın ilk günleri kesimhanede görev alıyordum. Görevimse kurbanları kesime, kelleleriniyse belirli bir depoya götürmekti. Bütün gün toplam 100 küsür kurbanlığa aynı işlemi uyguladım. Özellikle kelle taşımak pek zahmetliydi ve eve gelince ağrılar içerisinde uzandığımı hatırlıyorum. Birdenbire; gece saatlerinde evde istirahat ederken, koridorda, ara ara kurban kellesi görmeye başladım. O gün bu gündür evde istirahat etmiyorum. Şimdiden ödülüm ve foruma dönüşüm için teşekkürler ![]() Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Goko - 21-07-2021 Dedem bana küçükken oynadığı oyunların hikayelerini anlatırdı. Ben de ona dwar oyununu anlattım. dwar nedir ? diye sordu ona oyunla iligli her şeyi öğrettim. Birlikte kurduğumuz bir düzen vardı. Hergün kahveye diye evden çıkar. İnternet kafelerin arka masasında abla bi vert daha atıcam deyip 1 saat uzattırırdı masaları. Bu oyun kurban bayramı kesimlerinde 17 saat kesim atıp kalp krizi geçiren dedemi anımsatıyor. Dedemin çar satılık pm pls |