![]() |
Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı (/showthread.php?tid=2053) Sayfalar:
1
2
|
Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - Wolverine - 01-05-2017 Etkinlik süresince kaçakçılar sizlere özel hediyelerle dolu sandıkları ticari gemiler aracalığa iki ırkada getirmeyi başardı.Belli bir ücret karşılığında sizlere bu sandıkları satabilir..İçinde
birbirinden güzel nesneler olan bu sandıkları
![]() ![]() den satın alabilirsiniz.
Etkinlik süresince kaçakçılardan sandıkları alabilmek için
![]() ![]() gidip onlarla sandıklar hakkında konuşmanız gerekmektedir.
Etkinliğe katılarak sandıklardan çıkarabileceğiniz bazı değerli nesneleri üstte görebilirsiniz.
Kaçakçılarda eşi benzeri olmayan bu sandıkları her bir savaşçı için ellinde kısıtlı ve az sayıda olduğunu da unutmayınız.
*Her bir savaşçı kaçakçılardan sadece 2 Adet sandık satın alabilirler.
Sandıkların içinden çıkabilecek itemlerin miktarı :
Ölü Savaşçının Kafatası : 100 Adet
Öfkeli Göz : 25 Adet
Mührik İblis kombo-kübü : 3 Adet
Badduh'un kupası : 1 Adet
Kabir 'Kasırga' : 3 Adet
Kristal Kömürü : 10 Adet
UyarrMO İtemleri : 1 Adet
Ateş Çiçeği Çuvalı : 100 Adet
Keder Çiçeği Çuvalı : 50 Adet
Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - HAKYEMEZ - 29-07-2017 30 Altın çok pahalı be :/ Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - MeBuSaN - 29-07-2017 (01-05-2017, Saat: 16:05)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etkinlik süresince kaçakçılar sizlere özel hediyelerle dolu sandıkları ticari gemiler aracalığa herşey iyi hoş. etkinlik güzel ama arkadaşın dediği gibi bu çıkınlar biraz pahalı. zararını karşılayacak nesneler az. ayrıca bu çıkınlardan çıkan kabir kasırgalar ihaleye atılamıyor mübaelesi açılamıyor. bu bir oyun hatası mı yoksa bilerek yaptığınız bir düzenleme mi. bilerek yapmışsanız biraz mantıksızlık yok mu sizce. alışverişte kullanılan bir nesnenin ihaleye atılamamasını nasıl açıklamayı düşünüyorsunuz. teşekkürler Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - burber - 19-11-2017 inatla her etkinlik gelirken bir tek goblin gelmiyor!!! artık bu oyuncular goblin istiyor... Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - AMON - 19-11-2017 Yani yapılan etkinliklere pek kötü eleştriler yapmaktan kaçınan birisiyim. Beni cezbetmeyen başkasını cezbediyordur, emek vardır diye. Fakat bu biraz dont olmuş : ![]() Zaten yarısını ihaleden daha uyguna alıyorsun, Şansın yanın da olurda kıymetli birşey çıkarsada satamıyorsun. Herkez hayran yapmıyor e öyle olunca da o kıymetli nesneleri satmak isteyecekler ama satışıda olmuyor. 30 altın gereksiz olmuş, 20altın ve 15pırlantalık seçenek olacak orada öyle belki düşünüle bilir. Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - Harley Quinn - 19-11-2017 İçinden çıkanlar hep zarar gibi duruyor. Mayıs ayındaki oyun piyasası ile şu anki bir değil gördüğüm kadarıyla aynı sayıda aynı malzemeler çıkabildiği için bu çantaları almak zarar alıyor. Fiyatı 25 altınmış. Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - burber - 19-11-2017 Ölü Savaşçının Kafatası : 100 Adet piyasa fiyatı: 8 altın Öfkeli göz: 25 adet piyasa fiyatı :32.5 altın [b]Mührik İblis kombo-kübü : 3 Adet piyasa fiyatı : 30 altın[/b] [b]Badduh'un kupası : 1 Adet piyasa fiyatı : 15-20 altın[/b] [b]Kabir 'Kasırga' : 3 Adet piyasa fiyatı :18-21 altın[/b] [b]Kristal Kömürü : 10 Adet piyasa fiyatı :13 altın[/b] [b]UyarrMO İtemleri : 1 Adet piyasa fiyatı: bilinmemekte silahın zor satıldığını biliyorum.[/b] [b]Ateş Çiçeği Çuvalı : 100 Adet piyasa fiyatı : 8-10 altın[/b] [b]Keder Çiçeği Çuvalı : 50 Adet piyasa fiyatı: 8-10 altın[/b] şimdi soruyorum bu insanlar neden çıkın alsın da bize küp kasırga kupa satsın ya da daha doğrusu biz enayi miyiz bu itemlerin değerinin 5 katı para vereceğiz??? Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - ImAtHell_kullanılmayan - 19-11-2017 katılıyorum artık sadece para yatırarak değil de emek harcayıp kazanç sağlayabileceğimiz etkinlikler de gelmeli Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - sİmyacI - 19-11-2017 Bu nasıl bi saçmalık Göz çıkar diye aldım 25 altına 50 keder çiçeği çıktı 9 altına mübadeleye satmaya kalktım satılmıyor ihtiyacım olmayan bir nesneyi bana değerinin misliyle satıyorsunuz çok çok ucuza zarara satmaya kalkıyorum onada izin vermiyorsunuz elimdeki parayı alıp dolandırıcılık yapıyorsunuz burda resmen düzeltilsin bu!.. Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - Mad Spawn_kullanılmayan - 19-11-2017 Arkadaşlar şimdi burada şöylede böylede diye konuşmaya gerek yok bende kafamda hesapladım mantıksız geldi almadım. Kimse zorla aldırmıyor,Hani almayabilirsiniz diyorum ![]() İyi oyunlar ![]() |