Dragons War Forum
Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı (/showthread.php?tid=2053)

Sayfalar: 1 2

Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - Wolverine - 01-05-2017

Etkinlik süresince kaçakçılar sizlere özel hediyelerle dolu sandıkları ticari gemiler aracalığa
iki ırkada getirmeyi başardı.Belli bir ücret karşılığında sizlere bu sandıkları satabilir..İçinde
birbirinden güzel nesneler olan bu sandıkları   ico_human.gif  Dolandırıcı Gaetan  ve  ico_magmar.gif  Hırsız Canutei
den satın alabilirsiniz.

vormagmar.jpg                        izgnannik.jpg

Etkinlik süresince kaçakçılardan sandıkları alabilmek için   ico_human.gif  Aldatış Yamacı  ve   ico_magmar.gif  Hayaller Çayırı
gidip onlarla sandıklar hakkında konuşmanız gerekmektedir.

cherepkvest3.gif   glazhaosa2.gif   kombokub_fio.gif   scullbokal_red2709.gif   shlemuiarmoblue0709.gif   naplechnikiuiarmo_2210.gif   mechuiarmo_2210.gif   shituiarmo.gif   ksleshshkatulka_fio2709.gif
kristallugol_blue2310.gif   ates.png   keder.png

Etkinliğe katılarak sandıklardan çıkarabileceğiniz bazı değerli nesneleri üstte görebilirsiniz.
kontrab_mesh_3.gif

Kaçakçılarda eşi benzeri olmayan bu sandıkları her bir savaşçı için ellinde kısıtlı ve az sayıda olduğunu da unutmayınız.
*Her bir savaşçı kaçakçılardan sadece 2 Adet sandık satın alabilirler.

Sandıkların içinden çıkabilecek itemlerin miktarı :

Ölü Savaşçının Kafatası : 100 Adet
Öfkeli Göz : 25 Adet
Mührik İblis kombo-kübü : 3 Adet
Badduh'un kupası : 1 Adet
Kabir 'Kasırga' : 3 Adet
Kristal Kömürü : 10 Adet
UyarrMO İtemleri : 1 Adet
Ateş Çiçeği Çuvalı : 100 Adet
Keder Çiçeği Çuvalı : 50 Adet

*Etkinlik 18.11.2017 Saat : 23.00 Tarihinde Başlayıp 23.11.2017 Saat : 23.00 Tarihinde son bulacaktır.

Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - HAKYEMEZ - 29-07-2017

30 Altın çok pahalı be :/

Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - MeBuSaN - 29-07-2017

(01-05-2017, Saat: 16:05)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etkinlik süresince kaçakçılar sizlere özel hediyelerle dolu sandıkları ticari gemiler aracalığa
iki ırkada getirmeyi başardı.Belli bir ücret karşılığında sizlere bu sandıkları satabilir..İçinde
birbirinden güzel nesneler olan bu sandıkları   ico_human.gif  Dolandırıcı Gaetan  ve  ico_magmar.gif  Hırsız Canutei
den satın alabilirsiniz.

vormagmar.jpg                        izgnannik.jpg

Etkinlik süresince kaçakçılardan sandıkları alabilmek için   ico_human.gif  Aldatış Yamacı  ve   ico_magmar.gif  Hayaller Çayırı
gidip onlarla sandıklar hakkında konuşmanız gerekmektedir.

cherepkvest3.gif   glazhaosa2.gif   kombokub_fio.gif   scullbokal_red2709.gif   shlemuiarmoblue0709.gif   naplechnikiuiarmo_2210.gif   mechuiarmo_2210.gif   shituiarmo.gif   ksleshshkatulka_fio2709.gif
kristallugol_blue2310.gif   ates.png   keder.png

Etkinliğe katılarak sandıklardan çıkarabileceğiniz bazı değerli nesneleri üstte görebilirsiniz.
kontrab_mesh_3.gif

Kaçakçılarda eşi benzeri olmayan bu sandıkları her bir savaşçı için ellinde kısıtlı ve az sayıda olduğunu da unutmayınız.
*Her bir savaşçı kaçakçılardan sadece 2 Adet sandık satın alabilirler.

Sandıkların içinden çıkabilecek itemlerin miktarı :

Öfkeli Göz : 25 Adet
Mührik İblis kombo-kübü : 3 Adet
Badduh'un kupası : 1 Adet
Kabir 'Kasırga' : 3 Adet
Kristal Kömürü : 10 Adet
UyarrMO İtemleri : 1 Adet
Ateş Çiçeği Çuvalı : 100 Adet
Keder Çiçeği Çuvalı : 50 Adet

*Etkinlik 29.07.2017 Saat : 00.00 Tarihinde Başlayıp 31.07.2017 Saat : 23.00 Tarihinde son bulacaktır.

herşey iyi hoş. etkinlik güzel ama arkadaşın dediği gibi bu çıkınlar biraz pahalı.  zararını karşılayacak nesneler az. ayrıca bu çıkınlardan çıkan kabir kasırgalar ihaleye atılamıyor mübaelesi açılamıyor. bu bir oyun hatası mı yoksa bilerek yaptığınız bir düzenleme mi.  bilerek yapmışsanız biraz mantıksızlık yok mu sizce. alışverişte kullanılan bir nesnenin ihaleye atılamamasını nasıl açıklamayı düşünüyorsunuz. teşekkürler

Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - burber - 19-11-2017

inatla her etkinlik gelirken bir tek goblin gelmiyor!!! artık bu oyuncular goblin istiyor...

Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - AMON - 19-11-2017

Yani yapılan etkinliklere pek kötü eleştriler yapmaktan kaçınan birisiyim.
Beni cezbetmeyen başkasını cezbediyordur, emek vardır diye.
Fakat bu biraz dont olmuş :Big Grin Kocaman bir dooont olmuş :lol:
Zaten yarısını ihaleden daha uyguna alıyorsun, Şansın yanın da olurda kıymetli birşey çıkarsada satamıyorsun. Herkez hayran yapmıyor e öyle olunca da o kıymetli nesneleri satmak isteyecekler ama satışıda olmuyor.
30 altın gereksiz olmuş, 20altın ve 15pırlantalık seçenek olacak orada öyle belki düşünüle bilir.

Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - Harley Quinn - 19-11-2017

İçinden çıkanlar hep zarar gibi duruyor. Mayıs ayındaki oyun piyasası ile şu anki bir değil gördüğüm kadarıyla aynı sayıda aynı malzemeler çıkabildiği için bu çantaları almak zarar alıyor. Fiyatı 25 altınmış.

Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - burber - 19-11-2017

piyasa fiyatı: 8 altın

Öfkeli göz: 25 adet
piyasa fiyatı :32.5 altın

[b]Mührik İblis kombo-kübü : 3 Adet
piyasa fiyatı : 30 altın[/b]

[b]Badduh'un kupası : 1 Adet
piyasa fiyatı : 15-20 altın[/b]

[b]Kabir 'Kasırga' : 3 Adet
piyasa fiyatı :18-21 altın[/b]

[b]Kristal Kömürü : 10 Adet
piyasa fiyatı :13 altın[/b]

[b]UyarrMO İtemleri : 1 Adet
piyasa fiyatı: bilinmemekte silahın zor satıldığını biliyorum.[/b]

[b]Ateş Çiçeği Çuvalı : 100 Adet
piyasa fiyatı : 8-10 altın[/b]

[b]Keder Çiçeği Çuvalı : 50 Adet
piyasa fiyatı: 8-10 altın[/b]

şimdi soruyorum bu insanlar neden çıkın alsın da bize küp kasırga kupa satsın ya da daha doğrusu biz enayi miyiz bu itemlerin değerinin 5 katı para vereceğiz???

Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - ImAtHell_kullanılmayan - 19-11-2017

katılıyorum artık sadece para yatırarak değil de emek harcayıp kazanç sağlayabileceğimiz etkinlikler de gelmeli

Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - sİmyacI - 19-11-2017

Bu nasıl bi saçmalık Göz çıkar diye aldım 25 altına 50 keder çiçeği çıktı 9 altına mübadeleye satmaya kalktım satılmıyor ihtiyacım olmayan bir nesneyi bana değerinin misliyle satıyorsunuz çok çok ucuza zarara satmaya kalkıyorum onada izin vermiyorsunuz elimdeki parayı alıp dolandırıcılık yapıyorsunuz burda resmen düzeltilsin bu!..

Cvp: Kaçakçıların Benzersiz Fırsatı - Mad Spawn_kullanılmayan - 19-11-2017

Arkadaşlar şimdi burada  şöylede böylede diye konuşmaya gerek yok bende kafamda hesapladım mantıksız geldi almadım.

Kimse zorla aldırmıyor,Hani almayabilirsiniz diyorum Smile

İyi oyunlar Smile