![]() |
Jeologlar Savaşıyor!!! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Jeologlar Savaşıyor!!! (/showthread.php?tid=1823) |
Jeologlar Savaşıyor!!! - Wolverine - 14-04-2017 GÜNCELLEME
Meslek sahibi olan savaşçılar! Dikkat! Artık sizin de savaşarak meslek tecrübenizi arttırma zamanınız geldi!
Hafta sonu Pazar günü, saat 18:00'de düzenlenecek olan meslektaşlar savaşında kazanan ırkın meslek sahibi savaşçılarından, rakiplerine en çok zarar vermiş olan en iyi 3 savaşçı meslek tecrübesi kazanabilecek. Kaybeden ırkın savaşçılarından da rakiplerine en çok zarar veren 2 savaşçı meslek tecrübesi elde edebilecek! Ayrıca katılan her savaşçı, rastgele seçilecek olan bir iksir kazanacak.
16.04.2017, Pazar günü, Jeologların günü olacak! Saat 18:00'de meslektaşlarıyla beraber düşman ırkın meslaktaşları ile dişe diş bir mücadele verecekler.!.
![]() ![]() ![]() ![]() Kazanan ırkın içinden rakiplerine en çok zarar veren en iyi üç jeolog seçilecek ve alacakları meslek tecrübe puanı şu şekilde olacaktır:
1. Konum: 3 meslek tecrübesi
2. Konum: 2 meslek tecrübesi 3. Konum: 1 meslek tecrübesi Kaybeden ırkın içinden rakiplerine en çok zarar veren en iyi iki jeolog seçilecek ve alacakları meslek tecrübe puanı şu şekilde olacaktır.
1. Konum: 2 meslek tecrübesi
2. Konum: 1 meslek tecrübesi Jeologlar! Haydi toplayın iksirlerinizi, tomarlarınızı, zehirlerinizi! Savaşta düşmanlarınız size acımayacaklardır!
Bütün jeologlara şimdiden başarılar dileriz!
Kazananlar
Kazanan ırktan
1. DanqerX
2. animask
3. fatality
Kaybeden ırktan
1. pskpt68
2. Sherlock08
Cvp: Jeologlar Savaşıyor!!! - Red Bull - 14-04-2017 O gün kırılmazlık gelse ve dövüşe sadece kazmalarla girilse şahane olurmuş ![]() Cvp: Jeologlar Savaşıyor!!! - RoRoNoA Z - 15-04-2017 (14-04-2017, Saat: 20:52)Red Bull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O gün kırılmazlık gelse ve dövüşe sadece kazmalarla girilse şahane olurmuş ![]() ![]() ![]() Cvp: Jeologlar Savaşıyor!!! - HB Knyaz - 15-04-2017 Kazmayla girilmeli Red Bull isimli oyuncuya katılıyorum ![]() |