Dragons War Forum
gezgin olayı sıkandalı - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: gezgin olayı sıkandalı (/showthread.php?tid=15658)

gezgin olayı sıkandalı - AMON - 11-08-2020

Öncelikle herkese merhabalar demek istiyorum Çiçeğim 
 Zamanında pırlantayla satılan kırmızı meslek aletlerinin piyasa içini batırmasından öğrendik ki herkesin kırmızı meslek aleti alması kesinlikle doğru değil. Toplama etkinliğiyle beraber baya ciddi bir rakam da almıştı ve hırsızları getirdiriz. Oyunun ilerleyişine göre davranmanızı takdir ediyorum fakat, sike verme oranını bukadar düşürdüğünüz için de abarttığınızı söylemek zorundayım.

4-5 Efekt girip 30-40 saniyede yaratık kesiyorum lwl standrtlarıma göre iyi bir değer. Saatlik orana vurduğumuzda ilk 3saat 50 aldık takriben 2 saat daha oran 35-40 civarlarında seyretti.

saat 3 olduğunda 30lara düştü 4-5 e kadar kesip yattım. 4 saat sonra kalkıp devam ettiğim de sikke oranının daha da azaltıldığını gördüm. 4 saatlik kesim ortlaması 20 sikke 
İlk gün için sikkelerin bukadar düşürülmesi hiç bukadar da normal olan bir durum değil. 

Elbette saatlik 50-60 sike kazanalım demiyorum ama daha ilk gününden ortalamayı saatlik 20 sikkeye düşürürseniz ilerleyen günlerde npc ve şans faktörünün de azalmasıyla kaç sikke kazanacağız acaba? 1 mi.

basit bir hesapla;
Kırmızı meslek aleti almak isteyen oyuncu 2000 sikke almalı.
Saat başı 20 sikke alıyoruz. Bu da 100 saat ortalama eder.
Etkinlik 6 gün'e uzatıldığı için şanslıyız ki ortalammız düşüyor. 
Ortalamaya vurduğunuzda günlük 17saat kesim yapmak gerekiyor.

Kesinlikle zor olmalı ama siz işleri imkansıza çevirmişsiniz biraz. Bu oyuncunun, oyun zevkine kastetmektir.

Cvp: gezgin olayı sıkandalı - GoLyaziLi - 11-08-2020

6 gün için günlük 17 saat kesim atmak gerçekten eziyet. Kırmızı meslek aleti değerli bir alet fakat bu kadarda imkansız hale getirilmemeli. Bu oyunu oynayan kişiler insan olduğunu düşünürsek. 6 gün boyunca sadece kendisine 6 saat vakit ayırabilecek. Bu oranın düşmesi gerekli..

Cvp: gezgin olayı sıkandalı - Nestro - 11-08-2020

Arkadaşlar zaten onlarca kaynak toplayarak, meslek aletini baya bi haketmişler zaten. En azından kesimi de zevk alma seviyesinde, işkenceye dönüşmeden oyun olduğunu da unutmadan sikke düşecek şekilde ayarlarsak çok daha iyi olur. Arkadaşında bellirttiği gibi 17 saat gibi mevlalar çok yüksek ve ciddi mevlalar. Değil insanı , oyunun botunu yapsak 3. günde yorulur bırakır. El İnsaf

Cvp: gezgin olayı sıkandalı - CrazyVatoz KE - 11-08-2020

(11-08-2020, Saat: 15:30)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhabalar demek istiyorum Çiçeğim 
 Zamanında pırlantayla satılan kırmızı meslek aletlerinin piyasa içini batırmasından öğrendik ki herkesin kırmızı meslek aleti alması kesinlikle doğru değil. Toplama etkinliğiyle beraber baya ciddi bir rakam da almıştı ve hırsızları getirdiriz. Oyunun ilerleyişine göre davranmanızı takdir ediyorum fakat, sike verme oranını bukadar düşürdüğünüz için de abarttığınızı söylemek zorundayım.

4-5 Efekt girip 30-40 saniyede yaratık kesiyorum lwl standrtlarıma göre iyi bir değer. Saatlik orana vurduğumuzda ilk 3saat 50 aldık takriben 2 saat daha oran 35-40 civarlarında seyretti.

saat 3 olduğunda 30lara düştü 4-5 e kadar kesip yattım. 4 saat sonra kalkıp devam ettiğim de sikke oranının daha da azaltıldığını gördüm. 4 saatlik kesim ortlaması 20 sikke 
İlk gün için sikkelerin bukadar düşürülmesi hiç bukadar da normal olan bir durum değil. 

Elbette saatlik 50-60 sike kazanalım demiyorum ama daha ilk gününden ortalamayı saatlik 20 sikkeye düşürürseniz ilerleyen günlerde npc ve şans faktörünün de azalmasıyla kaç sikke kazanacağız acaba? 1 mi.

basit bir hesapla;
Kırmızı meslek aleti almak isteyen oyuncu 2000 sikke almalı.
Saat başı 20 sikke alıyoruz. Bu da 100 saat ortalama eder.
Etkinlik 6 gün'e uzatıldığı için şanslıyız ki ortalammız düşüyor. 
Ortalamaya vurduğunuzda günlük 17saat kesim yapmak gerekiyor.

Kesinlikle zor olmalı ama siz işleri imkansıza çevirmişsiniz biraz. Bu oyuncunun, oyun zevkine kastetmektir.

Doğru ve yanlış şeyler olmakla birlikte ben de bikaç bişey söylemek isterim. benim kırmızım var yaklaşık 9 ay oldu alalı. bundan 2 gezgin önce aldım. o zaman aldığımda süre daha da kısaydı ve saatlik ortalamam 25 ila 30 arasında seyir ediyordu. yani bugün bu yazdığınız şeyi aslında insanlar yaptı veya yapabildi. ama şimdi yoruma bakıyorum biri şey yazmış günlük 6 saat kesimle bile alabilmeliyiz tarzı :Big Grin arkadaşlar komik olmayalım lütfen bu alet her ne kadar zor olsa da alanı da zengin ediyor. 12 levelden çok kazanılabiliyor kendi levelinizde. 

Ha şu var ben bu etkinlikte 10 kişiyi takip ediyorum bunun 6-7 si çok güzel kasarken bazılerı cidden düşüremiyor(yada bana öyle söylüyorlar)  artık orasını bilemem. ama ben zamanında 5 günken geç başladığım için günde 21 saat kesim attım. bugün size 6 şar saat kesimle kırmızı verirlerse bu da bana haksızlık olur mantıken Big Grin  

şuanki gezginde bir problem olduğunu düşünmüyorum. benim zamanıma göre kat be kat kolaylaştırılmış. varsa sıkıntı belki bireysel olarak droplarda olabilir. onun için de ticket atın kontrol etsinler.

Cvp: gezgin olayı sıkandalı - M A G A N D A - 11-08-2020

50 hırsız kestim bu düştü  Elde edildi: Tüccarın Madeni Parası 1 Adet  
bunun düşmemesi gerekiyordu ne oldu yahu

Cvp: gezgin olayı sıkandalı - LuciMorningstar - 11-08-2020

Etkinliğin başlangıcındaki ilk 3 saatte 270 kadar yani saat başı 90 madeni para düşürebiliyorken bu 3 saatin sonunda saatte 20 ye düşmek gerçekten ayıp. Oyuncuların yaptığı maddi ve manevi emekler belli. Bizi insan yerine koymayan bu kapitalist sistemin artık durması gerek.

Cvp: gezgin olayı sıkandalı - AMON - 12-08-2020

3günde 21saat oynadınız ve aldınız. Kağıt üzerinde doğru. 
Peki kaç kişi birleşip oynadınız acaba ?
3 gün boyunca hiç Duş alamdınız mı, yemek yemedinizmi, hiç mi gözünüz dalıp da içiniz geçmedi Big Grin
bende 3-4lwlde 1k ya yakın para harcadım. Onur kasamayan insanlar kırılmazlıktan yararlanıp beleşe talaarda rütbe fullediler oda bana haksızlık olmadımı oldu. Bana haksızlık oldu diye insanlar onurmu kasmayacakdı.
Zaten ben kolay kasılmalı demiyorum, kaynak miktarlarıda orantılı miktarlarda saat ve kesim olayı baya bi abartılı. onun orantılanması gerekiyor diye düşünüyorum. Hesabımı arkadaşlarıma paylaşıp da 5 tane bağlantılı hesap gözüksün istemiyorum infomda. Bilmem anladınız mı