Dragons War Forum
Kapalı Mithril Sandığı - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Kapalı Mithril Sandığı (/showthread.php?tid=1552)

Sayfalar: 1 2

Kapalı Mithril Sandığı - MIT - 19-03-2017

İçinde eşi benzeri olmayan nesneleri barındıran Mithril Sandıkları oyunumuza getirilmiştir.Sandıkları elde etmek için her bir savaşçı birbirinden zorlu yaratıklarla savaşarak eğer şanslı günlerinde iseler bu sandıkları yaratıklardan elde edebilirler.

mithril_chest.gif

Sandıkları açmak için birde bu sandıklara özel anahtarlar elde etmeniz gerekmektedir.Anahtarları Premium Mağaza ' dan 3 currency-7.gif Pırlanta karşılığında alabilirler. Aynı zamanda yaratıklarla savaşları sırasında yaratıklardan elde edebilirler.

mithril_key.gif

Kutular içersindeki büyük ödüller sizleri bekliyor savaşçılar.Sende aç güzel nesneleri kazan.

Cvp: Kapalı Mithril Sandığı - Victor06 - 19-03-2017

İnşallah tomar felan çıkıp kafayı yedirtmez

Cvp: Kapalı Mithril Sandığı - Wayfear - 19-03-2017

Olley be uzun zamandır bekliyordum bunu

Cvp: Kapalı Mithril Sandığı - PanthinoL - 19-03-2017

anahtarlar sadece pırlanta ile değilde altın ilede alınsa daha iyi olur diye düşünüyorum

Cvp: Kapalı Mithril Sandığı - BTA Syrioforel_kullanılmayan - 20-03-2017

Öncelikle merhaba baş muhafız düşünceler güzel ama birşeyler aklımda takılı kaldı

1- pırlanta yüklemeyen arkadaşlar için 3 pırlanta ve 5 altın seçeneği gelse çok daha iyi olur

2- bu kutulardan çıkacak olan şeyler 3 pırlanta verdiğimizin değerinde birşey olucakmı sonuçta şifa tomarı felanda çıkabilir

3-düşen kutular devirli olabilecek mi xp kasmayanlar ihale yolu ile almak için

Cvp: Kapalı Mithril Sandığı - MIT - 20-03-2017

Kutulardan değerli nesneler düşüyor arkadaşlar.
Ve anahtarıda yaratıklardan düşürebiliyorsunuz sadece pırlantayla alınmıyor.
Kutular devirli aynı zamanda.

Cvp: Kapalı Mithril Sandığı - burber - 20-03-2017

7 level 3level yaratık kesse de sandık ve anahtar atar mı? ihtimaller aynı mı?

Cvp: Kapalı Mithril Sandığı - AntiLOP - 20-03-2017

Pırlanta çekemiyen arkadaşlarımız var mesela ben onların için altın ile yapmanız mantıklı gelirdi bana:ne:

Cvp: Kapalı Mithril Sandığı - Baltacı - 03-08-2017

(19-03-2017, Saat: 22:24)MIT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
İçinde eşi benzeri olmayan nesneleri barındıran Mithril Sandıkları oyunumuza getirilmiştir.Sandıkları elde etmek için her bir savaşçı birbirinden zorlu yaratıklarla savaşarak eğer şanslı günlerinde iseler bu sandıkları yaratıklardan elde edebilirler.

mithril_chest.gif

Sandıkları açmak için birde bu sandıklara özel anahtarlar elde etmeniz gerekmektedir.Anahtarları Premium Mağaza ' dan 3 currency-7.gif Pırlanta karşılığında alabilirler. Aynı zamanda yaratıklarla savaşları sırasında yaratıklardan elde edebilirler.

mithril_key.gif

Kutular içersindeki büyük ödüller sizleri bekliyor savaşçılar.Sende aç güzel nesneleri kazan.

güzel  nesneler nelerdir  mesela  pot ,zırh,silah,madalyon  bir  liste bulamadım forumda

Cvp: Kapalı Mithril Sandığı - burber - 03-08-2017

(03-08-2017, Saat: 15:13)Baltacı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-03-2017, Saat: 22:24)MIT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

mithril_chest.gif

mithril_key.gif

güzel  nesneler nelerdir  mesela  pot ,zırh,silah,madalyon  bir  liste bulamadım forumda

kırmızı iksir atar içinden kardeşim