Kart destesi açımı - NiweGroup - 01-08-2020
ImInHell 50 a verildi. Kart destesi açıp çıkanları bana verecek.
Cvp: Kart destesi açımı - -E L E N O R A _ - 01-08-2020
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Mağazadan Satın Aldın: Kart Destesi 10 Adet. Satın aldığınız için teşekkür ederiz! Tekrar bekleriz[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Enerji Küresi Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Savaş uzmanı Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Kart destesini açtınız içerisinde Mercan Kartı 1 Adet kartını buldunuz.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Kart destesini açtınız içerisinde Arago Kartı 1 Adet kartını buldunuz.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]15:40 İtibarlı Savaşçı Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Kart destesini açtınız içerisinde Lingraonz Kartı 1 Adet kartını buldunuz.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Savaş Bilgini Kartı 1 Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Elmas Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]15:40 Çiftçinin Olta Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Kart destesini açtınız içerisinde Galmahar Kartı 1 Adet kartını buldunuz.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]alışveriş yoluyla çıkanları verdim [/font]
Cvp: Kart destesi açımı - NiweGroup - 01-08-2020
(01-08-2020, Saat: 16:45)ImInHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Mağazadan Satın Aldın: Kart Destesi 10 Adet. Satın aldığınız için teşekkür ederiz! Tekrar bekleriz[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Enerji Küresi Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Savaş uzmanı Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Kart destesini açtınız içerisinde Mercan Kartı 1 Adet kartını buldunuz.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Kart destesini açtınız içerisinde Arago Kartı 1 Adet kartını buldunuz.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]15:40 İtibarlı Savaşçı Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Kart destesini açtınız içerisinde Lingraonz Kartı 1 Adet kartını buldunuz.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Savaş Bilgini Kartı 1 Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Elmas Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]15:40 Çiftçinin Olta Kartı 1 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 15:40 Kart destesini açtınız içerisinde Galmahar Kartı 1 Adet kartını buldunuz.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]alışveriş yoluyla çıkanları verdim [/font]
onaylıyorum
|