Borç - HeicoB - 07-05-2020
DarkheartTR - arkadaşıma Öfke Kolluğu verildi. 15 altın alındı. 30 a borcu kaldı. En kısa sürede ödeyecek.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]DarkheartTR [5][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Buraya tıklayın
[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Vergi: 70 45[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 22:03 Verilen Nesne: Öfke Kollukları[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 22:03 Alınan Para: 15[/font]
Cvp: Borç - DarkheartTR - 07-05-2020
(07-05-2020, Saat: 23:03)HeicoB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DarkheartTR - arkadaşıma Öfke Kolluğu verildi. 15 altın alındı. 30 a borcu kaldı. En kısa sürede ödeyecek.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]DarkheartTR [5][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Buraya tıklayın
[/font]
evet 30 a borcum var onaylıyorum en kısa süre içinde ödeyeceğim.
Cvp: Borç - HeicoB - 10-05-2020
(07-05-2020, Saat: 23:04)DarkheartTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (07-05-2020, Saat: 23:03)HeicoB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DarkheartTR - arkadaşıma Öfke Kolluğu verildi. 15 altın alındı. 30 a borcu kaldı. En kısa sürede ödeyecek.
[/font]
evet 30 a borcum var onaylıyorum en kısa süre içinde ödeyeceğim.
Ödedi.
Cvp: Borç - DarkheartTR - 10-05-2020
(10-05-2020, Saat: 00:08)HeicoB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (07-05-2020, Saat: 23:04)DarkheartTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet 30 a borcum var onaylıyorum en kısa süre içinde ödeyeceğim.
Ödedi.
Ödedim hemde çatır çatır
|