![]() |
mesleki kaynaklardaki başarısızlık problemi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: mesleki kaynaklardaki başarısızlık problemi (/showthread.php?tid=13430) |
mesleki kaynaklardaki başarısızlık problemi - istavrit - 07-03-2020 Öncelikle oyuncu arkadaşlarıma ve yönetimde görev alan yönetici arkadaşlara merhabalar. Ben şahsım adına çok fazla mesleki kaynak toplamayan, ancak özellikle son zamanda daha çok hissedilen oyuncu eksikliğinden dolayı yeni meslek yapmaya başlayan bir oyuncuyum. Oyuncu sayısı az, bununla birlikte mesleki kaynak toplayan oyuncu sayısı da az olunca maalesef kaynak hem çok pahalı hemde sınırlı sayıda olmuş oluyor. Hadi diyelim ki paraya kıydınız satın almak istiyorsunuz satan yok. Hadi satanı buldunuz talep çok olduğu için bugun x fiyat ise yarın y fiyat oluyor. Bir planlama yaptınız; aileniz ve sosyal çevreniz ile geçireceğiniz zamandan bir tık daha feragat ettiniz ve oyundaki online zaman sürenizi meslek kaynağı elde etmek arttırdınız. Ancak bu seferde ya kaynağı elde edemiyorsunuz sürekli başarısızlık var yada 20 dkka içinde kıymık batıyor. Konuya çözüm aramak adına sizlere sormak istediğim soru biz ne yapalım yada ne yapabiliriz olacaktır. Sizlere faydalı olacağımız husus konusunda yönetici yada yönetimi temsil eden arkadaşların bizleri bilgilendirmesini rica ediyorum. Umarım yönetici arkadaşlarımız bizlere konu hakkında gerek tecrübeleri, gerekse oyun bilgileri ile gerekli ve doğru açıdan yardımcı olacaktır. Teşekkürler. Cvp: mesleki kaynaklardaki başarısızlık problemi - CrazyVatoz KE - 07-03-2020 (07-03-2020, Saat: 17:14)istavrit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle oyuncu arkadaşlarıma ve yönetimde görev alan yönetici arkadaşlara merhabalar. Kaynak toplayarak geçimimi sağladığım için bu konuya katılıyorum. benim amaçlarım ve hedeflerim var ve bunu kaynak toplayıp satarak yapmaya çalışıyorum. ama burda en ufak bir ayar oynaması benim için uzun vadede baya bi şey fark ettiriyor. şubat ayının 22 si gibiydi sanırsam meslekleri düzelttik dediniz, çok sevindim. özellikle o kadar uzun zamandan sonra temiz bi şekilde kaynak toplayabildiğim için. ama ay başına geldik ve normalde 6 ayda bir gelmesi gereken gezgini 4. aya daha yeni girmişken getirdiniz ve yine meslekler bozuldu. tabikide gezgin geldiğinde biraz daha zorlaşmalı orasına eyvallahımız var ama bu etkinliğin bu kadar yakın zamanlarda gelmesi ve yılbaşında kırmızı orak gelmesi goblinin gelmesi falan o kadar seri oldu ki biz 4 aydır 3.5 aydır kaynak toplayamıyoruz. bende bir yatırım yaptım ve karşılığını doğru dürüst alamıyorum. Ve üstüne 4 aydır sallanan oyuncular bile benden hızlı gelişiyorlar. çünkü ben meslek kasamazken adamlar bi ticaretle veya bir kesimle veya başka birşeyle parasını çok rahat kasıyor. Lütfen kaynakların sürelerini de azaltın. özellikle 120 tp ve 150 tp kaynaklar olması gerektiğinden 20 25 saniye daha uzun. Ben bu ırka hizmet etmek için olta aldım sırf balıkçı olmadığı için magron ırkında. ama şuan hiçbirşeye yetişemiyorum burdaki insanlar garipsiyor kırmızı olta ile yetişemiyormusun diye ama koltuğun başında oturmak nasıl bir his bilmiyorlar. meslek kasmayı çoğu insan bilmiyor ve ciddi bi gelir olarak görmüyorlar. çoğu kişi sadece gidiyor kesim atıyor para kasıyor ve onun karşılığında kaynak istiyor. ama ırkta kaynak kalmadı. toplayamıyoruz. |