![]() |
Kırmızı meslek aleti mantıksızlığı - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Kırmızı meslek aleti mantıksızlığı (/showthread.php?tid=12843) |
Kırmızı meslek aleti mantıksızlığı - AZEWOLF - 04-01-2020 Konu istek yada öneri değildir tamamıyla diğer oyuncu arkadaşlarla kendi görüşümü paylaşmaktır akhyls kapatma diyerek söze giriyorum. 1 saat kırmızı olta ile balık topluyoruz aldığımız 120 130 balık zorla. Sakın aklı olan kırmızı alet almasın bence.bölgede tek başımayım ve insan ırkında balık toplayan heralde tek kişiyim ama adminin cevabi bölgede çok oyuncu vardır ve kaynak toplayan çok kişi vardir o nedenle başarısız veriyordur denildi. Kendileri düşürmemişler yani. Kırmızı meslek aleti almamanizda fayda var arkadaşlar. Çünkü bölgede tek başınada olsanız bölge kalabalık ![]() ![]() Not: tamamıyla kendi düşüncemi paylaştım karalama kötüleme yada oyundan yönetimden talep konusu degildir. Para kasan arkadaşlar ile fikir alışverişi konusudur. Cvp: Kırmızı meslek aleti mantıksızlığı - Beci - 04-01-2020 (04-01-2020, Saat: 14:24)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu istek yada öneri değildir tamamıyla diğer oyuncu arkadaşlarla kendi görüşümü paylaşmaktır akhyls kapatma diyerek söze giriyorum. 1 saat kırmızı olta ile balık topluyoruz aldığımız 120 130 balık zorla. Sakın aklı olan kırmızı alet almasın bence.bölgede tek başımayım ve insan ırkında balık toplayan heralde tek kişiyim ama adminin cevabi bölgede çok oyuncu vardır ve kaynak toplayan çok kişi vardir o nedenle başarısız veriyordur denildi. Kendileri düşürmemişler yani. Kırmızı meslek aleti almamanizda fayda var arkadaşlar. Çünkü bölgede tek başınada olsanız bölge kalabalık Kesinlikle katılıyorum, dcden defalarca yazmamıza rağmen kıymık oranını geçtim üst üste defalarca bölgede tek olmama rağmen başarısız alıyorum başarısız oranı çok kötü, çok iyi yapın demiyoruz ama 1toplayp 5kere başarısız yemekte istemiyoruz. Cvp: Kırmızı meslek aleti mantıksızlığı - MeBuSaN - 05-01-2020 (04-01-2020, Saat: 14:24)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu istek yada öneri değildir tamamıyla diğer oyuncu arkadaşlarla kendi görüşümü paylaşmaktır akhyls kapatma diyerek söze giriyorum. 1 saat kırmızı olta ile balık topluyoruz aldığımız 120 130 balık zorla. Sakın aklı olan kırmızı alet almasın bence.bölgede tek başımayım ve insan ırkında balık toplayan heralde tek kişiyim ama adminin cevabi bölgede çok oyuncu vardır ve kaynak toplayan çok kişi vardir o nedenle başarısız veriyordur denildi. Kendileri düşürmemişler yani. Kırmızı meslek aleti almamanizda fayda var arkadaşlar. Çünkü bölgede tek başınada olsanız bölge kalabalık 2020-01-05 01:39:37 Destek: Merhaba, sorun kontrolü ile ilgili ekibe iletilmiştir.Sorun varsa düzeltilecektir.Ancak belirtmek isteriz ki kaynaklardaki elde etme şans faktörü ile birlikte, serverde kaynak toplayan oyuncu sayısına,bölgedeki oyuncu sayısına da bağlıdır.Şuan kırmızı aletlerden dolayı birçok oyuncu kaynak toplamaktadır.Bu sizin kaynak elde etme şansınızı azaltır.Keyifli oyunlar. 3 günde 1200 taş toplamış olabilmek. sanırsam çok fena kerizlediler. en az 1000 tik atıp 1200 taş almak içler acısı |