![]() |
3-4 levellerin durumu - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 3-4 levellerin durumu (/showthread.php?tid=12432) Sayfalar:
1
2
|
3-4 levellerin durumu - - DOGU BEY - - 27-10-2019 Merhabalar. En aktif 4 levellerden biri olarak 3-4 level oyuncuların sıkıntılarından bahsetmek istiyorum. Öncelikle 3-4 levellerde ırklar arasında büyük dengesizlik var. (Yeni oyuncular geldikçe denge değişir normale döner diyebilirsiniz ama dönmüyor. Çok uzun zamandır 3-4 levelde magronlar üstün durumda.) Son zamanlarda karakter sıfırlama sertifikası sayesinde hesap yıkıp 3-4 level oynayan çok kişi oldu ve nerdeyse hepsi magron ırkına yıktı. Hem sayı olarak hem de güç olarak üstün olduğumuz için karşı ırk dövüş alanlarına katılmak istemiyor. Mabed ve arena haftasonları tecrübe zehrinden dolayı az da olsa dönüyor ama mağara hiç dönmüyor gibi bir şey. Mutlu saatler dışındaki zamanları geçtim, son mutlu saatlerde bile sadece 2 mağara döndü. Oyuncu sayısının azlığından dolayı bir magronlar takım kursa insanlar kuramıyor, insanlar kursa magronlar kuramıyor. Bu kadar az mağara döndüğü için de haliyle agudarları açık oyuncular girdikleri zaman 113 yapmak istiyor ve 30 yeşil görevi olan 3 level yeni başlayan oyuncular bırak kristal toplamayı, yeşil kristal mağarasına giriş bile yapamıyorlar. Agudarları açamadıkları için de mabed ve arena dönmek için bir nedenleri olmuyor ve girseler bile rütbe/yşo eksiklerinden dolayı zayıf kalıyorlar. (Malum dövüş alanlarında moroklar havada uçuşuyor, sivri saldırtma alamayan bir 3 level ölmekten başka bir şey yapamıyor.) Daha sonra da ya onur kasmayı bırakıp level kasıyorlar ya da anlaşmalı yapmaya başlıyorlar. Tabi danışıklı yapanları da suçlamayız. Ben 3-4 leveli severek oynuyorum ama herkes zevk almak zorunda değil ve 3-4 leveli agudarları yapmak ve yşo kasmak için mecburiyetten oynayan kişiler var. Bu nedenle danışıklı dövüş alanı yapıp bu seviyeden kurtulmak istiyorlar. Bu sorunların çözülebilmesi için bir kaç öneride bulunacağım. Öncelikle insan ırkına 3-4 levelde onur kasacak bir yayıncı bulunabilir. Bir aralar Everything nickli bir yayıncı vardı, takım toplayıp mağarada vs. yayın açıyordu ve onun sayesinde dövüş alanlarına canlılık gelmişti. Ayrıca mutlu saatler etkinliği dışında agudar açma görevlerinin yapılabilmesi için etkinlikler gelebilir. Örneğin; 5vs5 oynanan, 250 puanda biten ve maksimum 1 saat süren mağaralar, etkinlik kapsamında zaman zaman 2-3 günlüğüne eklenebilir. (Böyle bir etkinlik aynı zamanda yüksek seviyelerde olup agudarları açamayan oyuncuların da oldukça işine yarar.) Bu mağaralarda agudar görevleri yapılmaz, zafer serisi sayılmaz, sadece onur kasılır ve agudar açma görevleri yapılır. Ya da herkesin dövüş alanında eşit itemlere sahip olduğu ve morokların kullanılmadığı bir etkinlik yapılabilir. Konuyu gören bütün 3-4 level oyuncuların görüşlerini belirtmesini ve adminlerin konuya ilgi gösterip gerekli şeyleri yapmasını rica ediyorum. Cvp: 3-4 levellerin durumu - K1R1K-S - 27-10-2019 aynı durumları dibine kadar yaşamış birisi olarak konu ilgimi çekti birkaç öneride bulunayım. hesap sıfırlama sertifikasının oyundan kaldırılması gerektiğini düşünüyorum ya da fiyatı yükseltilmeli. mağarada saldırtma moroklarına kullanım sınırı getirilmeli örneğin en fazla 5 tane atılabilsin. kaybeden taraf eli boş dönmesin teşvik edici bişeyler verilebilir. imonyan görevi şuan ne durumda bilmiyorum ama ben yaparken yapılması cok zor bir görevdi onun gücü düşürülebilir eğer eskisi gibiyse. diğer 250 puanlık veya 5v5 lik önerilere katılmıyorum oyunun ciddiyetini bozacağını düşüyorum ne kadar zor olursa olsun sonuç olarak agudar yapmak tek çare değil mağara girmeyip 6 levelden sonra levelinde son rütbelerde olan cok insan var. bu bi tarafın girmemesi muhabbeti hep oldu, olacaktır çünkü güçsüz taraf hiçbir zaman mağara girmek istemez tabi buna ırkımızın oyun bilgisinin yerlerde olmasıda eklenince sağlam duran insanlar yoksa oyun çekilmez hal alabiliyor ne kadar etik bilmem ancak güçlü tarafın biraz esnek davranması her iki tarafa da fayda sağlar tabi taktik sizlerin gerçi anlaşmalılar ile oyun fazla esnemiş durumda ama elden bişey gelmez. varsa insan ırkında ciddi bir takım kurmak, destek almak isteyen bilgilendirme konusunda elimden geldiğince yardım ederim aynı yollardan bende geçtim az cok anlayabiliyorum sizleri hepinize bol onurlar. Düzenleme: insan ırkına bir tavsiyem acele etmeden meslek ile hesaplarını kasmalarıdır fevri davranmayın zamanında bizde magmarların girmemesinden şikayetci idik gün gelir devran döner sabır ![]() Cvp: 3-4 levellerin durumu - ConSTanTine - 27-10-2019 (27-10-2019, Saat: 21:44)XaRToK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar. En aktif 4 levellerden biri olarak 3-4 level oyuncuların sıkıntılarından bahsetmek istiyorum. Xartok arkadaşıma kesinlikle katılıyorum.Dövüş alanlarında tamamında morokların yasak olması lazım bence saldırtma morogu savaşa çağırma morogu vs bütün hepsi yasak olması lazım ve önerdiği bütün etkinliktir vs durumların hepsine katılıyorum ve yapılmasından gönlüm yanadır Cvp: 3-4 levellerin durumu - OLaLa - 27-10-2019 Merhabalar , Öncelikle şunu söylemem gerekiyor morok yasak olsun diyorsunuz peki imonyan görevini ne ile yapacak millet ? yasak olmamalı ama 2 ırk da birbirine söz vererek morok almadan girmeli bence (bu çok zor tabi benim param var neden almayayım diyenler olacaktır ve morokla girip karşısına moroksuz gelen adamı kesip daha sonra morok savaşlarını tekrar başlatacaktır) ama şöyle bir şey daha olabilir. Yönetimin morok atan kişilere ceza vermesi gibi 30a 40a 50a caydırıcı bir ceza olabilir ve bunu göze alıp 1 mağara kazanmak için 50 60 a civarında bir parayı gözden kimse çıkartamaz diye düşünüyorum. ya da adminler biraz uğraşıp sadece mağarada sadece imonyanda kullanılabilecek özel moroklar yapabilir... İyi Oyunlar ![]() Cvp: 3-4 levellerin durumu - Torque - 28-10-2019 Kesinlikle haklı buluyorum magronlar dövüş alanlarında daha üstün olduğundan iki ırk arasında anlaşmalılar dönmek zorunda kalınıyor çünkü adamlar neden girsin ? hem kaybediyorlar hem görev yapamıyorlar. bu konuyla alakalı bir şeyler yapılabilir adminlerin bu konu karşısında duyarlı olacağından hiç şüphem yok ![]() Cvp: 3-4 levellerin durumu - Berzerk - 28-10-2019 (27-10-2019, Saat: 21:44)XaRToK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar. En aktif 4 levellerden biri olarak 3-4 level oyuncuların sıkıntılarından bahsetmek istiyorum. 4 levelde şampiyon rütbesini elde etmiş ve neredeyse 3 k yşo kasmış xartok arkadaşımız bile bu durumdan bu kadar şikayetci,daha agudarlarını açamayan arkadaşların halini siz düşünün : ![]() Cvp: 3-4 levellerin durumu - IV MURAT - 28-10-2019 Magronların ciddi bir üstünlüğü var dövüş alanlarında. II Roar arkadaşımızın da dediği gibi o kadar morok parasını, efekti, zamanını 350 onur almak harcıyor. Bu da yenilen tarafın bir daha mabed girmemesine sebep oluyor. Çünkü tamamen para ve vakit kaybı. Bu her dövüş alanı için geçerli ve bu yüzden dövüş alanı dönmüyor. Yenilen tarafa kesinlikle ve kesinlikle telafi lazım. Çünkü kazananla kaybeden arasındaki onur farkı çok büyük. Şöyle diyecek olabilirsiniz; "İnsanlarda kendini geliştirip, item kasıp magronları yensin." Bu imkansız birşey çünkü aradaki fark çok büyük. XaRToK'un da dediği gibi 3 ya da 4 level yayıncı birinin hafta sonları dövüş alanlarında etkinlik düzenlemesi lazım. Harika bir çözüm olabilir bu. Dövüş alanlarına canlılık gelirse çoğunlukla pırlantalı oynayan 3-4 level oyuncular hem daha çok pırlanta alacaklardır hem de daha çok oyunu oynayacaklardır. Cvp: 3-4 levellerin durumu - ReiKon - 28-10-2019 FENRIR hanlığı olarak bu durumu düzeltmeye,Magron ırkına denk bir kemik kadro oluşturmaya uğraşıyoruz ancak bu gün geçtikçe zorlaşıyor. Yıkılan tüm hesaplar Magron ırkında. Onun haricinde İnsan ırkındaki iç savaş biz 3-4 lv arkadaşlara bile sıçramış durumda. Bizler bile kendi aramızda ayrılığa düşüyoruz. İnsan ırkında tecrübeli ve sağlam olan 3-4 arkadaşları bile bir araya toplayamıyoruz. Umarım bu düzen bir gün değişir ve herkes oyundan zevk almaya başlar. Cvp: 3-4 levellerin durumu - K1R1K-S - 28-10-2019 (27-10-2019, Saat: 22:53)OLaLa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar , saldırtma moroğuna sınırlama gelsin yazdım imonyanı etkikeyeceğini düşünmüyorum siz saldırtma ile imonyan yapıyorsanız orası ayrı biz genelde çağırma madalyonunu kullanıyorduk ![]() Cvp: 3-4 levellerin durumu - cCcTURKNESILcCc - 28-10-2019 Düşündüklerimi zaten 1 e 1 söylemişsiniz bence çözümü yönetime bırakkırsak bu hayal olur açık ve net hepimiz biliyoruz bence çözüm 2 ırkın 3-4 lvllerine ortak bir dc ortamı hazırlanıp orda hergün toplanılması yani ne biliyim oyunu açan adam dcyide açsın hem mağarada morok olayınada çözüm olur bu satte sonra danışıksız ne mağara ne bi dövüş alanı oynanılamaz bunu yapması gerekenlerde han liderleri |