Dragons War Forum
Adaletsiz Bayma Oranı - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Adaletsiz Bayma Oranı (/showthread.php?tid=12395)

Adaletsiz Bayma Oranı - NiweGroup - 19-10-2019

İnsan ırkındaki bayma oranında adaletsizlik olduğunu düşünüyorum haftasonları pvplerde magronlar 1 defa zar zor bayarken insanlar her pvpde ard arda bayıyor.Kimse kusura bakmasın ben artık bunun şans faktörü olduğuna inanmıyorum.

Cvp: Adaletsiz Bayma Oranı - Jesse - 19-10-2019

Abi yıllardır aynı mevzu herkes karşı ırk için ağlıyo , herkese kod aynı işliyo neyin boşu bu anlamıyorum ki RNG işte karşındaki adam daha şanslıdır daha fazla bayar Big Grin

Cvp: Adaletsiz Bayma Oranı - NiweGroup - 19-10-2019

(19-10-2019, Saat: 22:43)SeshXD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi yıllardır aynı mevzu herkes karşı ırk için ağlıyo , herkese kod aynı işliyo neyin boşu bu anlamıyorum ki RNG işte karşındaki adam daha şanslıdır daha fazla bayar Big Grin

her pvpde ard arda baymakta nasıl bir şanssa biz neden bayamıyoruz o kadar magronlar bayıyor diye ağlayan varsa harbi boş yapmıştır daha o kadar bayan bir magron görmedim ben

Cvp: Adaletsiz Bayma Oranı - Jesse - 19-10-2019

(19-10-2019, Saat: 22:47)NiweGroup Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-10-2019, Saat: 22:43)SeshXD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi yıllardır aynı mevzu herkes karşı ırk için ağlıyo , herkese kod aynı işliyo neyin boşu bu anlamıyorum ki RNG işte karşındaki adam daha şanslıdır daha fazla bayar Big Grin

her pvpde ard arda baymakta nasıl bir şanssa biz neden bayamıyoruz o kadar magronlar bayıyor diye ağlayan varsa harbi boş yapmıştır daha o kadar bayan bir magron görmedim ben
Magronlara karşı biz savaşıyoruz çünkü sen nasıl göreceksin XD

Cvp: Adaletsiz Bayma Oranı - NiweGroup - 19-10-2019

(19-10-2019, Saat: 23:03)SeshXD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-10-2019, Saat: 22:47)NiweGroup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: her pvpde ard arda baymakta nasıl bir şanssa biz neden bayamıyoruz o kadar magronlar bayıyor diye ağlayan varsa harbi boş yapmıştır daha o kadar bayan bir magron görmedim ben
Magronlara karşı biz savaşıyoruz çünkü sen nasıl göreceksin XD

bizde o savaşta oluyoruz neden görmeyelim

Cvp: Adaletsiz Bayma Oranı - KILL THE HUMAN - 20-10-2019

Zamanında bizim ırka sunaklar gelmezken de rng diyorlardı sizin ırktakiler her ırkın oranı farklı farklı ayarlanabilir, sonradan bizim ırkın ki düzeltildi insanlara 30 dk tomar atılmadı bir savaşta, bilmediğin konularda atıp tutma istersen.

Cvp: Adaletsiz Bayma Oranı - K1R1K-S - 20-10-2019

yanlış bir forum çünkü şahsım pvpde 1 kere bayamazken enyalios nickli kullanıcı sadece beni 5 kere ve 2 arkadaşımı 8 kere baymıstı şans işi bu oyunda şans önemli faktör o yüzden gerek yok böyle polemiklere

mesela bi talaarda cengo'nun ejderi neredeyse her dövüş patlamıstı cok iyi hatırlıyorum ama hiç muhabbetini yapmadık çünkü şans işi bugun onunki patlar yarın benimki gibi gibi.

Cvp: Adaletsiz Bayma Oranı - - Akhyls - - 20-10-2019

Bug bildirimi, öneri, istek ve şikayetlerinizi destek sistemi yoluyla yapmanız gerekmektedir. Konu kapatılmıştır, keyifli oyunlar dileriz.