![]() |
Adaletsizlik. - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Adaletsizlik. (/showthread.php?tid=12257) |
Adaletsizlik. - Ozoni - 22-09-2019 Ulu Beyaz Ejder [15] ![]() 0 / 0 638 / 61295 Ulu Kara Ejder [15] ![]() 0 / 0 580 / 27077 Helal olsun gene adaletsizlik akıyor yaptığınız işten ![]() Bizim ejder şifa basmıyor dediğimiz de onun bir sınırı var dolunca atmıyor demiştiniz karşı tarafa atılan can ile bizimki arasında nerdeyse 30k ya yakın fark var. Muhafızlarınız bilgisiz ve yönetime bildirin dediklerimizi , oyuncular ile sataşarak geçiştirmeye çalışıyor. , Ticket atın cevabı veriliyor , sanki ticketlara bakılıyor kendi kendine ticketlar kapanıyor zaman aşımına uğrayıp. 9-10 lar savaşa girdiğinde ejder şifa atmadı bile yani beceremiyorsunuz böyle işlere kalkışmayın. Kalkışıyorsanız da doğru düzgün yapın ki insanların canını sıkmayın. Cvp: Adaletsizlik. - Tactical - 22-09-2019 Daha önceki portal savaşında da aynısını oldu, şimdide oldu.Emeklerimize yazık etmeyin. Cvp: Adaletsizlik. - Aylak BakkaL - 22-09-2019 rez .... Cvp: Adaletsizlik. - Hit Machine - 22-09-2019 (22-09-2019, Saat: 00:14)RedCliff Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ulu Beyaz Ejder [15] İnsan ırkı sayı bakımından daha fazla olduğu için ve erken ölen oyuncular olduğunu göz önünde bulundurursak insan ırkına daha fazla şifa atılmıştır ve daha fazla can toplamış bulunmaktadır... Cvp: Adaletsizlik. - burber - 22-09-2019 Öncelikle bunun en büyük etkeni oyuncu sayısı, hiç baktınız mı saydınız mı 3-4-5-6-7-8 leveller kaçar kişi girmiş insan ve magilerde diye ben söyleyeyim insanlar çok daha fazla kişi girmiş. maalesef 11 12lere tomar atılmadığı için sizlere kaçar tomar atıldı bilmiyorum ancak her oyuncuya 3er tomar dahi atılsa bu neredeyse kişi başı 1k can demek oluyor. 2. sebebe gelirsek savaşta dayanabilmek, magron ırkında 1000 hasarı geçemeyen 19 tane bu saydığım level oyuncu varken insan ırkında 12 tane 1000 hasarı geçemeyen oyuncu var bu demek oluyor ki magron oyuncuları çok daha seri ölmüş ve tomardan kendilerini mahrum bırakmışlar. Savaşın orta aşamasında daha biz ve 9 10 leveller bile girmemişken çok ağır bir insan ırkı üstünlüğü vardı bu da yine ejderde ki şifa oranı farklılığına yol açtı. Ayrıca şifalar can yüzdesi ile artış gösterdiğinden ve insan ırkı güçlü olduğundan dolayı savaşta bu da arada ki farkı arttırdı. Bu sorunun çözümü de iblis mantığı gibi dövüşe girenlere şifa aurası verilebilir örneğin 1000 saniye boyunca şifa verebilir yönetim bu da çözüm sağlar. Bir daha ki savaşta daha fazla ölmeden ayakta duran max canı fazla olan ırkın ejderi daha fazla şifa verecektir. Cvp: Adaletsizlik. - K1R1K-S - 22-09-2019 (22-09-2019, Saat: 01:06)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle bunun en büyük etkeni oyuncu sayısı, hiç baktınız mı saydınız mı 3-4-5-6-7-8 leveller kaçar kişi girmiş insan ve magilerde diye ben söyleyeyim insanlar çok daha fazla kişi girmiş. maalesef 11 12lere tomar atılmadığı için sizlere kaçar tomar atıldı bilmiyorum ancak her oyuncuya 3er tomar dahi atılsa bu neredeyse kişi başı 1k can demek oluyor. haklı +1 |