Dragons War Forum
saldırılarda lvl sınırlaması saçmalığı - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: saldırılarda lvl sınırlaması saçmalığı (/showthread.php?tid=12236)

saldırılarda lvl sınırlaması saçmalığı - AZEWOLF - 18-09-2019

hiçbir dwar serverinde örneği olmayan bir yasak getirilerek 3 lvl düşüğüne saldırma engeli koyuldu. kaldırılmasını talep ediyorum kendi adıma. ben 2011-2014 arasında eski sw de oynadım ve böyle bir sınırlama yoktu. bu yasağın kaldırılmasını istiyorum.

Cvp: saldırılarda lvl sınırlaması saçmalığı - KILL THE HUMAN - 19-09-2019

(18-09-2019, Saat: 20:29)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hiçbir dwar serverinde örneği olmayan bir yasak getirilerek 3 lvl düşüğüne saldırma engeli koyuldu. kaldırılmasını talep ediyorum kendi adıma. ben 2011-2014 arasında eski sw de oynadım ve böyle bir sınırlama yoktu. bu yasağın kaldırılmasını istiyorum.

Şuan com ve diğer official sv lerde 2 level altına dalarsan ban yiyorsun haberin olsun.

Cvp: saldırılarda lvl sınırlaması saçmalığı - AZEWOLF - 19-09-2019

(19-09-2019, Saat: 00:11)DarthVader Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-09-2019, Saat: 20:29)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hiçbir dwar serverinde örneği olmayan bir yasak getirilerek 3 lvl düşüğüne saldırma engeli koyuldu. kaldırılmasını talep ediyorum kendi adıma. ben 2011-2014 arasında eski sw de oynadım ve böyle bir sınırlama yoktu. bu yasağın kaldırılmasını istiyorum.

Şuan com ve diğer official sv lerde 2 level altına dalarsan ban yiyorsun haberin olsun.

Benim oynadığım eski türk sw sinde böyle bir kural yoktu.

Cvp: saldırılarda lvl sınırlaması saçmalığı - - Thanatos - - 19-09-2019

(19-09-2019, Saat: 00:47)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote pid='47560' dateline='1568837499']

[/quote]

Sıkıldım ıste ınsan ırkı bu yuzden gelısmıyor ona dalcam buna dalcam  Sıkıldım  2 3 levelle ne derdın olabılırkı  Big Grin  guluyorum sıze sadece yazık  Big Grin

Cvp: saldırılarda lvl sınırlaması saçmalığı - KILL THE HUMAN - 19-09-2019

(19-09-2019, Saat: 00:47)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-09-2019, Saat: 00:11)DarthVader Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şuan com ve diğer official sv lerde 2 level altına dalarsan ban yiyorsun haberin olsun.

Senin oynadığın tr sv si kapanalı 6 yıl oldu 20 leve laçıldı haberin olsun Big Grin

Cvp: saldırılarda lvl sınırlaması saçmalığı - burber - 19-09-2019

(19-09-2019, Saat: 00:56)HeLios Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-09-2019, Saat: 00:47)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote pid='47560' dateline='1568837499']

Sıkıldım ıste ınsan ırkı bu yuzden gelısmıyor ona dalcam buna dalcam  Sıkıldım  2 3 levelle ne derdın olabılırkı  Big Grin  guluyorum sıze sadece yazık  Big Grin
[/quote]

aslında mevzu biraz da şu, şimdi sen bir hanlıktasın geneli 4 5 6 level olan için de 2 3 tane de 12 level olan bir hanlık. sana saldıran hanlığın oyuncuları da geneli 11+ olan ama belli bir miktar da düşük level barındıran hanlık. şimdi karşı taraf senin tüm 4 5 6 levellerini gülleleyip aynalıyorken sen kötülük kasmadığın için onlara bir etki yapamıyorsun benim demek istediğim evet kendinden o derece düşük seviyelere saldırmak etik mi tartışılır bence değil ama bu saldırıyı gülle aynayla yapanlara misilleme yapmak için bu konuyu foruma taşımış arkadaş.

Cvp: saldırılarda lvl sınırlaması saçmalığı - ELSAD - 19-09-2019

Gunde iki kez oyuna giriyosun oda ayna saati yenilendiyinde kesimde veya afk olan bi 11 lvl bizlere daliyon 5-6 efekle ama ayna kirmadanda dalmiyosunSmile once durustce savamayi oyren, 12 saatde bir oyuna girib sinsice hainlikle daliyosun bide ondan sonra hemen zanatcilere kacmak hemen oyundan cikmmak ne :Big Grin ustune bide konu acmis alt lvllere dalamiyoruz hanimzida yeterince 12 lvl dengin var dala bileceyin  savasa bileceyin eyer korkuyorsan denginle savasmakdan bu kadar da belli etdirmeseydin