Dragons War Forum
Forum Konusunda Düzenleme - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Forum Konusunda Düzenleme (/showthread.php?tid=1208)

Forum Konusunda Düzenleme - MIT - 15-02-2017

Öncellikle merhabalar arkadaşlar...

Forum bildiğiniz üzere sohbet edilebilen oyun kurallarının ve oyunla ilgili gelişmelerin paylaşıldığı ip bildirimi ve alışverişlerin yazıldığı bir çok konuda oyunculara yardımcı olunabildiği bir platformdur bazı konularda forumun amacını farklı şekilde kullanılmaya başlanıldığını tespit etmekteyiz.Forum kullanıcıların forum hakkındaki kuralları okuyup bu kurallar çerçevesinde konu açmakla hükümlüdürler.Forum şikayet yeri değildir forumda oyuncu şikayetleri muhafız ve mentor şikayetlerini yapamazsınız bir görevliye karşı konu açıp onun hakkında karalayıcı bir kampanya başlatamazsınız.Eğer bir görevlinin size karşı herhangi bir yanlış davranışta bulunuyorsa bunun şikayetti forum olmamalıdır.Support(Destek) bu konulardaki şikayetlerinizin değerlendirilmesi için açılan bir sistemdir.Bu şikayetlerinizin paylaşıldığı tek yer DESTEK olmalıdır.Unutmayinki muhafızlar ve mentorlarda bir görevlidir aynı zamandada bir oyuncudur.Nasılki bir oyuncu hakkında işlem yapılmasını istediğinizde desteğe yazıyorsanız onlar içinde destekle iletişime geçmek zorundasınız.

Diğer konu ise forumda artık karalama kampanyası olarak değerlendirdiğimiz ve oyundaki gizli dökümanların paylaşılmasından dolayı hunsurlar sebebiyle doğan bazı oyuncuların oyun yönetimine karşı yaptığı karalayacı ve yargılayıcı forum konuları ve o konuları açan altına destek amaçlı yorum yapan her bir forum ve oyun kullanıcısına ceza işlemleri yapılacaktır.Bundan sonraki süreçte bu konu dağil olmakla birlikte itiraz kabul  edilmiyecektir.İtirazın yeri destek olup o kanalı kullanılması istenilecektir.
Unutmayınki oyun yönetimini yargılamak oyun yönetimine karşı hitamlarda bulunmak ineleyici konular açmak karalama kampanyaları yürütmek ve oyun yönetimine karşı aşalayıcı alay edercesine yorum ve konular beyan etmek suçtur.Bundan sonraki süreçti bu suçu işleyen her kullanıcı hakkında ağır yaptırımlar mevcut olacaktır.Özür ve itirazlarıda hiç bir şekilde kabul edilmiyecektir.İtirazlarınızda kararlıysanız veya oyun yönetimine karşı bir eleştiri yapmak istiyorsanız forumu değil desteği kullanmak zorundasınız.Bunuda asla unutmayın.

Unutmayınki Adalet haksız olana zulüm gibi gelir. Çünkü, her insan kendi gözünde suçsuzdur.Fakat bu cehalette kapılmış her suçlunun savunma mekanizmasından başka birşey değildir. Adalet yargılanamaz adalet zaten yargı bütünüdür...

Cvp: Forum Konusunda Düzenleme - MIT - 15-02-2017

Tamamen yönetimle hem fikir olup bir baş muhafız olarak yönetimin bana bilgilendirmesi ve konu hakkındaki düşünceleri adına açılmıştır. Forum kurallarını düzenleyen bir yetkili olarak forum içerisindeki yanlış ve uygunsuz açılan konu başlık ve yorumları düzenlemekle görevli biriyim.Bu tür konular içinde gerekli yaptırımların yapılcağı konusunda bir uyarı amaçlı açılan bir konu olup açılacak uygunsuz konulara ve yaptırımlardan doğacak itirazlara önlem olarak böyle bir konu açılmıştır.

Cvp: Forum Konusunda Düzenleme - MIT - 18-02-2017

Öncellikle Merhabalar...

Sanırım bu konu dikkatte alınmamış uyarılarımızı yaptık diye umuyoruz.Arkadaşlar hakkınızı forumda karagaşa yönetime karşı karalayıcı ağır kelimeler kullanarak onu yargılayarak karşı gelerek değil ticket atarak itirazınızı ticketten yaparak çözüm bulabilirsiniz forum bu değil forumun kullanım amacından şaşmayın forumu bir protesto yapmak için araç şeklinde kullanmayın.Bakın defalarca uyardık halada uyarmaya devam ediyoruz.Kimsenin bir ceza yemesini hata yapmasını istemiyoruz lütfen biraz daha dikkatlı kullanılsın şu forum.

Cvp: Forum Konusunda Düzenleme - Red Bull - 18-02-2017

-Dinleyici durumunda olanların da söz alabildikleri belli bir konu üzerinde düzenlenmiş toplantı
-Bazı sorunların görüşülerek karara bağlandığı genel toplantı.
-Tartışma alanı

TDK ' nın sayfasına girmenizi öneriyorum.

Forum tartışma alanıdır , acaba bunu yazsam ban yermiyim diye düşünmesi gerekmez insanın , forum agoradır , diğer bir deyişle demokrasi şölenidir.Çünkü yönetici sınıfıyla halk sınıfının karşılıklı olarak tartıştığı alandır forum.Eğer yönetici sınıfa yöneltilmiş en ufak bir tartışma konusu bile kapatılıp kişi banlanıyorsa orası forum , demokrasi şöleni , agora olamaz.Esasen forumda amaç bir konuyu değişik anlayışlarla , farklı boyutlarla ortaya koymaktır.Tek görüş değildir.Sizin tanımını yaptığınız şey forum değildir efendim.

Cvp: Forum Konusunda Düzenleme - MIT - 18-02-2017

Bakın eleştiri yapılmasın konusulmasın istemiyor sizden kimse arkadaşlar.Ama hakaret ederek uygunsuz konular açarak eleştiri yapılmaz.Ne güzel forumu anlatmısın bize ama bunlarında kurallı var bu oyundaki itemin gittiğinde yazıcağın yer destek forumdan gelip yönetim şöyle rezil yönetim şöyle hatalı diye konu açamazsınız.Bunlara dikkat edilirse hiç bir konu kapatılmaz hiç bir oyuncu ceza yemez lütfen olayı lütfen uslubuyla eleştiri yapan herkeze eyvallah diyoruz en doğal hakkınız ama bu yönetimi aşalayarak yönetime hakaret ederek eleştiriye dönerse ordada dur diyoruz.

Cvp: Forum Konusunda Düzenleme - Red Bull - 18-02-2017

Hakaret kime olursa olsun kesinlikle karşıyım affedilemez bir hatadır ve onur kırıcı hakaret zaten kanunlarda bile olduğu gibi suçtur.Fakat ben o konularda hakaret değil aşırı tepki gördüm daha çok.Aşırı tepkileri önlemenin yolunu bana soracak olursanız konu kapatmak değildir.Konuya dahil olursunuz ve bir açıklama yaparsınız değerli arkadaşlarım lütfen herkes sakin olsun en kısa sürede size bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız dersiniz.Tansiyonu bir anda düşürmüş olursunuz , bu kriz yönetimidir.Ama karşı taraf kızar siz kaparsanız yine onlar kızar yine siz kaparsanız bu sonsuz döngü içine girer ve ''köprüyü geçemeyen iki keçi'' örneğine döneriz ve bu zamanla oyuncu ve yönetici arasındaki uçurumu daha da arttırır giderek arttırır.Gerektiğinde siz yetkililer alttan alın ki oyuncular da zaten bu oyunun hatalarını alttan almaya hazır.Tek çare ortak çözüm yolu aramaktır zaten oyuncu ve yönetici omuz omuza yürümeyi başarabilirse istenilen hedefe kısa süre içinde ulaşılacaktır.Benim söyleyeceklerim bu kadar dinlediğiniz için teşekkürler efendim.