Dragons War Forum
Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] (/showthread.php?tid=12026)

Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] - Pyrozen - 10-08-2019

Merhaba Sevgili Oyuncular,

3. yılımızı doldurmanın mutluluğunu yaşarken, bir de buna yakışır bir sosyal medya etkinliği yapalım dedik. Her sene yapılan #DwarOynarken etkinliğini bu sene de yapıyor, bol bol ödül dağıtıyoruz.  Cool

Bilenler vardır sosyal medya etkinlikleri sizlerin de katılımlarıyla çok renkli ve eğlenceli geçiyor. Bilmeyenler için hemen anlatıyorum. İnstagram hesaplarınızdan  #DwarOynarken hashtagi ile fotoğrafınızı paylaşıp, hesabımızı (dragons_war) etiketleyerek birbirinden güzel sürpriz ödüller kazanma şansı yakalıyorsunuz. Fotoğrafta kendinizin ve Dwar sayfasının bulunması gerekiyor, yapmanız gereken tek şey bu.  Evet

Unutmayın katıldığınıza kesinlikle değecek, gönderdiğiniz fotoğraf sıralamaya girerse sürpriz ödüller kazanacaksınız. Katılımlarınızı bekliyor, hepinize bol şans diliyoruz.  At üstünde

Kurallar:

1- Fotoğrafı kendi hesabınız üzerinden herkese açık bir şekilde paylaşmanız gerekmektedir. Açıklama kısmına #DwarOynarken yazmaz ve hesabımızı etiketlemezseniz  fotoğrafınızı görmemiz mümkün olmayacaktır.
2-Paylaşacağınız fotoğrafta kendiniz bulunmalısınız, ve oynadığınız platformda Dwar sayfasının açık ve belirgin şekilde anlaşılması gerekmektedir.
3- Paylaşacağınız fotoğrafta kesinlikle müstehcen görüntüler bulundurmamalı, her yaş grubundan görüntülenmeye uygun olmalıdır.
4- Spam şeklinde defalarca fotoğraf atan kişinin fotoğrafı kabul olmayacaktır.
5- Bizleri instagramdan hesabımızdan beğenmeli/takip etmelisiniz.
6- Paylaştığınız gönderide açıklama kısmına oyundaki kullanıcı adınızı yazmalı ve hesabımızı etiketlemelisiniz.
7- Son tarih 17.08.2019 Bu tarihten sonra göndereceğiniz fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.

Instagram Hesabımız : dragons_war

Cvp: Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] - - Thanatos - - 10-08-2019

(10-08-2019, Saat: 05:00)Mr Trouble Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Sevgili Oyuncular,

3. yılımızı doldurmanın mutluluğunu yaşarken, bir de buna yakışır bir sosyal medya etkinliği yapalım dedik. Her sene yapılan #DwarOynarken etkinliğini bu sene de yapıyor, bol bol ödül dağıtıyoruz.  Cool

Bilenler vardır sosyal medya etkinlikleri sizlerin de katılımlarıyla çok renkli ve eğlenceli geçiyor. Bilmeyenler için hemen anlatıyorum. İnstagram hesaplarınızdan  #DwarOynarken hashtagi ile fotoğrafınızı paylaşıp, hesabımızı (dragons_war) etiketleyerek birbirinden güzel sürpriz ödüller kazanma şansı yakalıyorsunuz. Fotoğrafta kendinizin ve Dwar sayfasının bulunması gerekiyor, yapmanız gereken tek şey bu.  Evet

Unutmayın katıldığınıza kesinlikle değecek, gönderdiğiniz fotoğraf sıralamaya girerse sürpriz ödüller kazanacaksınız. Katılımlarınızı bekliyor, hepinize bol şans diliyoruz.  At üstünde

Kurallar:

1- Fotoğrafı kendi hesabınız üzerinden herkese açık bir şekilde paylaşmanız gerekmektedir. Açıklama kısmına #DwarOynarken yazmaz ve hesabımızı etiketlemezseniz  fotoğrafınızı görmemiz mümkün olmayacaktır.
2-Paylaşacağınız fotoğrafta kendiniz bulunmalısınız, ve oynadığınız platformda Dwar sayfasının açık ve belirgin şekilde anlaşılması gerekmektedir.
3- Paylaşacağınız fotoğrafta kesinlikle müstehcen görüntüler bulundurmamalı, her yaş grubundan görüntülenmeye uygun olmalıdır.
4- Spam şeklinde defalarca fotoğraf atan kişinin fotoğrafı kabul olmayacaktır.
5- Bizleri instagramdan hesabımızdan beğenmeli/takip etmelisiniz.
6- Paylaştığınız gönderide açıklama kısmına oyundaki kullanıcı adınızı yazmalı ve hesabımızı etiketlemelisiniz.
7- Son tarih 17.08.2019 Bu tarihten sonra göndereceğiniz fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.

Instagram Hesabımız : dragons_war

takıp engelım var :Üzgünüm ama her han olcak seylerı ordan takıp edebılıyorm fotoğraf vb seyler paylasıcam ama tek sıkıntı takıp engelı yoksa butun sosyal medya hesaplarından takıp edıyorum  Evet bu konuda yardmcı olunursa sevınırım

Cvp: Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] - K1R1K-S - 10-08-2019

balkonuda salona katalım mı Smile

Cvp: Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] - E X C O - 11-08-2019

Ramazan bayramında da bu tarz etkinlik yapmıştınız instagram üzerinden, Fotoğraf paylaşmıştım fakat hiçbir ödül verilmedi.

Ayrıca "helios" gibi, instagram dragonswar sayfası benide engellledi. Bu sayfayı kim nasıl yönetiyor bilmiyorum ama, etkinliğe katılın deyip oyuncuları engellemesi pek mantıklı değil.

Cvp: Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] - - Thanatos - - 11-08-2019

(11-08-2019, Saat: 12:07)UCAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ramazan bayramında da bu tarz etkinlik yapmıştınız instagram üzerinden, Fotoğraf paylaşmıştım fakat hiçbir ödül verilmedi.

Ayrıca "helios" gibi, instagram dragonswar sayfası benide engellledi. Bu sayfayı kim nasıl yönetiyor bilmiyorum ama, etkinliğe katılın deyip oyuncuları engellemesi pek mantıklı değil.

Sıkıldım bende ıstek atamama engelı var :Smile ama yenı bır hesap açıp ordan fotoğraf paylasımı yapabılırsın  Tongue 
ben ole yaptım cunku degerlı muhafız arkadasımız bu şekılde yapabılır odulden faydalanabılırsın dedı. Evet

Cvp: Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] - Strange - 11-08-2019

ödül yazmıyo  zaten ödül olarak hiçbişey veriyolar demekki hatta oyuncular küsmesin diye ödülü herkese dağıtıyolar genede 5 elmalı turta yapabilirlerdi bence  Evet

Cvp: Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] - - Thanatos - - 11-08-2019

Smile ben paylastım admınlerımızde fotoyu gorup begendı :Smilehedıyemı ıstıremmm D:  Kalp

Cvp: Sosyal Medya Etkinliği [#DwarOynarken] - KurtBey - 14-08-2019

Banane.. Bu saatten sonra size oyuncumu kastıracam. Vereceğiniz ödüllerin hepsinden alabiliyorum. Ödülleriniz size kalsın...