![]() |
Bug kullanımı devamı - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Bug kullanımı devamı (/showthread.php?tid=12007) Sayfalar:
1
2
|
Bug kullanımı devamı - _RamHERO__kullanılmayan - 07-08-2019 Üstümüze gelen lotu kesmekten daha doğal ne olabilir soruyorum sizlere taş yada bitki toplarken dalan yaratığı kesmiyorsunuz Sevgili yönetici bunun için bizlere ceza kesiyor . Açık konuşacağım ben bu cezayı ödemez oyunuda bırakır alırdım arkadaslarımı dostlarımı baska oyuna gecerdım ya emeklerimiz ? Evet emeklerimize acıyarak birkez daha yanlış karar alıp oyuna devam ettik kestikleri cezayıda ödedik Hak adalet bunun neresinde elinde güç var diye her fırsat gectıgınde kullanmak neden senelerdır oyunda konusup gorusuyoruz karsı ırkta olsa bızım ırkta olsa bırbırımıze saygı cercevesınde yenıyoruz yenılıyoruz pekı admın mudahalesı neden Bana uborg degnekten cıktı dedın yayıncıda sana ticket atan arkadaşta admin attı diyor ee hanı adalet Çarşı zamanları nasıl olsa alırlar dıye normal 6/1 fıyatı 100 a olan kırmızı meslek aletini 14 günlük üstelik aynı paraya sattın bumu adalet Yine çarşıda 30 altınlık 3 lvl baltasını 60 altına sattın (ben 4 yada 5 lvl ken) bumu adalet Sen oyunu zorlaştırarark güzel olucağını zannediyorsun adaletli oyun şeffaf oyun güzeldir her zaman zor iyidir diye bi olay yok Oyunda bi sorun olsa 2 gunden aşağı cevap verecek yok eksiklerimiz var biz tamamlamak için gayret gösterdikçe siz emeğimizi çalmaya çalışıyorsunuz bu çok büyük yanlış (07-08-2019, Saat: 14:44)EfsaneSAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstümüze gelen lotu kesmekten daha doğal ne olabilir soruyorum sizlere taş yada bitki toplarken dalan yaratığı kesmiyorsunuz Bu yanlış cezalar geri ödenmediği sürece her gün buraya 1 konu açıcam beni banlar yada kapatırsanız gören dostlar ve arkadaşlar buraya hergün yeni konu açarlar . Bak şunu yapabilirdin bi msg atıp arkadaşlar orada kesim atmayın yanlışlıkla koydum o lotları oaraya desen kimse kesmezdi hepimiz insanız ve konuşarak anlaşırız Ben boş yere vaktimi harcayıp bu kadar yazı yazmam haksız yere alınan emeğimi geri istiyorum benim ve kesen diğer arkadaşların Cvp: Bug kullanımı devamı - FaTaLiTy - 07-08-2019 Oyunda bir bug oluşmuş ki biz bug olduğunun bile farkında değildik orda yaptığımız kesimdende biz bi fayda sağlamadık yaratıklar sisli adalarda bulunan yaratıklarla aynı ha orda kesmişiz ha başka yerde harcadığımız iksir aynı attığımız binek aynı kazandığımız para aynı bug olmuş olabilir ama biz bu bugtan yararlanmadık kendimize bi fayda sağlamadık cezayı yinede ödedik arkadaşımın dediği gibi sırf emek ve oyundaki arkadaşlarımızı yalnız bırakmamış olmak için.Yönetim veya teknik ekipten kaynaklı bi sorunun faturası bize kesildi.Daha adil bir yönetim istiyoruz. Cvp: Bug kullanımı devamı - MAKE IT BEST - 07-08-2019 Admin buglardan bahsediyor ama ona ısrarla düzeltmesi gereken onlarca bugu atmama rağmen kılını kıpırdatmıyor.Com ile burayı kıyaslıyor birde demircide 45 altına yapılması gereken balta burada 100 küsür altına yapılıyor onuda düzeltsenize Beyaz kale bir aydır açık kaç kişiye görev yaparken o yaratıklar daldı nerdeydiniz bu zamana kadar mentor muhafızlara şikayet gelmedi mi hiç neden düzeltmediniz ? Akrepte 1 yıldır bug var diyoruz yüzük atmıyor düzeltin diyoruz tık yok Oyunda olması gereken hırsız sandıkları ve 10-11-12 level item efekt reçetelerini gezgin çarşısında uçuk fiatlara satarken sorun olmuyorda bize saldıran yaratıkları kesince problem oluyor Malikane binaları komple hatalı bu konuda 10dan fazla tıcket attım kaçını düzelttiniz ? Bu zamana kadar gelen çarşılarda olması gerekenin 2 kat fiyatına silah getiriyorsunuz Bodur destesi aylarca sikke attı o bug değil miydi neden sürekli kendi hatalarınızı oyunculara yüklüyorsunuz Verdiğimiz emeklere kaybettiğimiz zamanlara yazık ne diyelim insan ırkını birkaç çoluk çocuğa sebep bitirdiniz zaten böyle devam edin Cvp: Bug kullanımı devamı - Hareketi Kes - 07-08-2019 Cezamızı suçlu olduğumuğuzu düşünüğümüz için değil anlayışsızlığınızdan dolayı ödedik. Discord'taki cevaplarınızda kısa sürede 400 altın gibi bir miktar kazandığımızı ima edip ceza aldığımız söylenmiş. Gerçeğin yanından geçmeyen ifadelerle zan altında bırakıldık. İtibarımız saçma sapan bir sebepden dolayı zedelenmeye çalışıldı. Admin eğer ki beyaz kaleden 40 dakikada 400 altın gelir elde edildiğini düşünüyorsa malesef üzülerek söylüyorum ki ! kendi yönettiği oyundan zerre anlamıyor anlamına geliyor . Merak edenler için söylüyorum 40 dakikalık kesimden masrafları çıkardığımda 8 altın kâr elde ettim. Ayrıntıları kapanan konuda belirrtim dileyen girip bakabilir. Herhangi bir yaratık kesiminden kat be kat fazlasını elde edebilirdim. Beyaz Kaledeki yaratık saldırma problemini tekrar aktif hale getirin bakalım bir giren bir daha girecek mi ! Cvp: Bug kullanımı devamı - _RamHERO__kullanılmayan - 07-08-2019 Bizim beyaz adada kesim atmamızın tek sebebi birlikte aksiyon yapmak Gelen lotu kesmek bug değil bugsa dalan yaratıga ceza kesin fatura neden bize kasildi ne aklım ne mantığım almıyor Cvp: Bug kullanımı devamı - Hollyrage - 07-08-2019 Son 2 gündür olan kayıtlı dövüşlere bakmak yerine beyaz kaledeki bütün dövüş kayıtlarına baksalardı sadece magronlara ceza verilmezdi. Aylardır herkesin dilinde olduğu bir hata daha var sunaklar gelince ara sıra oyun gidiyor aylardır devam eden bir olay bu. (Not:Sunak gelmiyor ki dediğinizi duyar gibiyim :lol: ) Yaratıklar 2 kere vuruyor ara sıra Savaşlarsa sıra bizde olmasına rağmen karşı taraf ok atabiliyor sıra onlarda iken biz atamıyoruz merak edilen bir konu? Cvp: Bug kullanımı devamı - Bozkurtt - 07-08-2019 Bug kullanımı, extra birşeyler elde etmek, fazlasıyla haksız yere yararlanmak demektir. Bu olayda extra bir durum yok. Masraf aynı masraf yaratık aynı gelir aynı. Hatta dışarıda kesim atsam daha karlı bile olabilirdim. Ki benim yaptığım birşey yok, yaratığa bile isteye ben tıklayarak dalmıyorum. Bir bölgeye giriyorum ve yaratık saldırıyor. Bu benim hatam değil yönetimin hatasıdır. Cezaları ödedik sanmayın ki haklısınız. Bu gibi şeylerde faturanın direkt olarak uyarısız, adaletsizce magron ırkına kesilmesi devam etmesi halinde bu as takımıda kaybedeceksiniz. Ben buraya zevk almaya, arkadaşlarımla vakit geçirmeye giriyorum, haksızlık yapılıp siinir olmaya değil. Cvp: Bug kullanımı devamı - Animask - 07-08-2019 EfsaneSah arkadaşıma başından sonuna kadar katılıyorum bu bug bizimle alakalı bir durum değil. Dünde dedim kütüphanede de yaratık dalıyor admin 60 kez mi kesiyorsun dedi. Diyelimki kütüphaneye girdiniz 5 tane yaratık daldı arkadaşlarınızdan yardım istemezmisiniz ? 5 tane daldıysa takım yapalım lotuda beraber paylaşırız demezmiyiz ? Bununla beyaz kaledeki mantık aynı eğer yaratık kesmek oyun kuralları gereği suçsa meslek kasalım sadece adminimizin biz değerli oyuncularını kırmayıp bu haksız banlarnı iadesini yapacağını düşünüyorum. Saygılarımla Cvp: Bug kullanımı devamı - _RamHERO__kullanılmayan - 07-08-2019 Sayın adminim ve sayın arkadaşlarım biz bu işin parasında değiliz 1a bıle ceza olsa aynı tepkiyi yine verirdik Bizim ne kimsenin sadakasına ihtiyacımız var nede oyunun buguna ıhtıyacımız var biz emeğimizin ve bize atılan çamurun temizlenmesinin peşindeyiz Dikkate alın lütfende işimize bakalım Cvp: Bug kullanımı devamı - Bozkurtt - 07-08-2019 Hemen bir şikayette suçsuz yere ban atılıyor. https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=37354325&stat=1&server_id=1 Fakat bu bugu kaç defa şikayet ettiler hiçbirşey yapılmadı. Bana adaletten bahsetmeyin. Bu haksız verilen onurların geri alınmasını istiyorum. |