![]() |
Son zamanlarda yaşanan Muhafız atılmaları - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Son zamanlarda yaşanan Muhafız atılmaları (/showthread.php?tid=1197) |
Son zamanlarda yaşanan Muhafız atılmaları - Wolverine - 15-02-2017 Merhaba Sevgili oyuncularımız. Biliyorsunuz insan tarafındaki Muhafız arkadaşlar (Gabby, Cengiz_Han) eagles hanlığında taraf tutması ve oyuncularla anlaşamamazlık kişisel olaylarda Muhafızlık yetkilerini kullanmaları sebebi ile atıldı. Bunlarla alakalı forumda sürekli yeni konular açılmakta ve açan kişiler ceza almaktadırlar ve bu suça ortak olmaktadırlar.Geri dönüşü olmayan cezalar ile karşı karşıya kalırlar. Bunları sebebi oyun içerisinde olmayan bir şey için kargaşaya sebep olmaktadır. Ayrıca bu muhafızlar bozuntuları Oyundaki oyuncu kontrol panelindeki ekran görüntülerini paylaşmaktadır bu görüntüler oyuncunun kişisel bilgileridir ve dijital evraktır paylaşılması link gönderilmesi kesinlikle yasaktır ve ceza sebebidir.Paylaşmaları ve ifşa ettikleri olaylar bizim destek veya kontrol amaçlı oyuncuların hesaplarına girme işlemleridir haliyle aynı ip gözükmektedir normal olarak adminiz ve tüm hesaplarınız bizimdir.Burayı anladıktan sonra (sözüm bu konuyu açanlara). Oyuncu cezalarını yeri geldiğinde mentor muhafız fark etmetsizin veriyoruz ve işliyoruz gerekli indirimleri çoğu oyuncuya yapıyoruz o kadar gaddar olmuyoruz. Ayrıca bu bilgilerinizi paylaşan arkadaşların ip bilgilerini ve gerekli evrakları Bilişim Suçları avukatımız Burçin Hanıma ilettik gerekli işlemler en kısa zamanda yapılacaktır. Bir daha ki bu tarz konuşmalara daha dikkatli olmanızı istiyoruz ve keyifli oyunlar diliyoruz. Unutmayınki bu bir oyun ve bizler size bu oyunu gece gündüz başında duran yöneticileriz.Kendi bindiğiniz dalı kesmek niye! Not olarak Aşağıdaki Resim linkide benim bugun içerisinde girdiğim Oyuncu hesapları Bunların demesine göre bu arkadaşlarda admin hesaplarıdır. https://yadi.sk/i/n62JaWiT3E6ATz Cvp: Son zamanlarda yaşanan Muhafız atılmaları - -FuRKaN- - 15-02-2017 Şimdi anladım olayı adminim kontrol amaçlı girildi diyorsunuz yani.O ssler de o anda alınmış.Ben başka bir konuya değinmek istiyorum.Son etkinlikle ilgili açılacak çarşıya ne oldu ? Güzel haberlerinizi bekliyorum. Cvp: Son zamanlarda yaşanan Muhafız atılmaları - asdf - 15-02-2017 Kendiniz itinayla seçtiğiniz muhafızlar şimdi muhafız bozuntusumu oldu? Yarın öbür gün aynı şeylerin tekrar olmayacağına garanti veriyormusun? Ve son olarak kapanma iddialarına da açıklama yaparmisin heryerde konuşuluyor He birde bilişim suçları avukatı diyorsunuz sicil numarası nedir ? Vergi numaranız nedir? İnsanları aptal yerine koymak nedendir? Cvp: Son zamanlarda yaşanan Muhafız atılmaları - - HeRa - - 15-02-2017 Besle Kargayı.. Oysun gözünü... ![]() Cvp: Son zamanlarda yaşanan Muhafız atılmaları - yolcu - 15-02-2017 (15-02-2017, Saat: 01:30)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Sevgili oyuncularımız. Merhaba adminim ben 4 yıl önce ara vermiştim şimdi servere yeniden başlama kararı aldım.farklı bir forumda buranın ifşa linklerini görerek buraya geldim.O rada başlıklar altında Gotfathere serador verilmesi magmar tarafındaki açıkları kullanan oyuncular 16-17 yaşında çocukların baş muhafız olması açık kullanıp banlanmayan ve para yatıran oyunculara torpil geçilmesi.Olaylarda bir hanlığın bug kullanması ve ceza alan oyunculardan wolverine adminin özür dilemesi asdfg adlı admin hesabına serador verilmesi verilmeden önce muhafızlar arasında sadece insan ırkına ve 1 kişiye çıkarılma muhabbeti para ile magmar ırkına item satılması ve bu olaylardan sonra pinardi gibi bir oyuncunun oyunu bırakması istek üzerine kırılmazlık getirilp istek üzerine kaldırılması.İnsan ve magron ırkına admin hesapları açıp item yüklemesi yapılıp bu hesapların yeni gelen oyunculara satılması oyunda aslen 4 admin olması ama sürekli kendi hatalarını telafi etmek için kendi yapamadıkalrını farklı adminler gelipte yapıyormuş gibi göstererek paralı oyuncuları banlayıp tekrar para yatırmalarını sağlamak ve bu paralı oyuncuların yönetimin içinde geçen muhabbette altın yumurtlayan tavuk olarak tabir edilmesi.İnsan ve magron ırkında değerli nesnelerin ulaşılmasını engellemek ve maddi yatırıma sürüklemek ve bu yakın tarihte (TERP KARTI ÇIKMAMASI VAKASI VE BİR TEST KARAKTERİNDE 19 ADET TERP KARTININ BULUNMASI YANİ OYUNCULARIN KART DESTESİ AÇINCA OTOMATİK TERP KARTININ TEST KARAKTERİNE DÜŞMESİ VE AÇAN OYUNCUYA BAŞKA BİR KART GELMESİ).Ek olarak çok dikkatimi çeken 3 ss var ve bu sslerde erişilmez adlı hesapta oyundaki tek gizemli silah var ve bu oyuncu ilk olarak 18 bin ludial ile aldığını söylemesi 2 saat sonra kutudan çıkardığını söylemesi sonraki admin açıklamasında o hesabın taşınarak geldi gibi açıklama yapması. Bü üstte yazdıklarım başlık başlık olaak bir internet sitesindeki forumda ssler ile paylaşılmış bu konular akkındaki görüşleriniz nelerdir tekrar başlamak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var. Cvp: Son zamanlarda yaşanan Muhafız atılmaları - Wayfear - 15-02-2017 Yani anlaşılan insan baş muhafızı Adminlerin kontrol amaçlı çarlara girdiğini bilmediğinden b** yoluna gitti . Lol ![]() |