![]() |
Tecrübe ve diğer alamadıklarımız - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Tecrübe ve diğer alamadıklarımız (/showthread.php?tid=11910) |
Tecrübe ve diğer alamadıklarımız - Jokaben - 20-07-2019 Merhabalar bunu yazan belki 100. kişiyim fakat tekrar tekrar(bizi anlayacağınızı düşünerek) yazacağım. Oyunda savaşçılar olarak(8-9-10 seviye) tp ve onur kasamamaktan sıkılmış bulunuyoruz. Sizin isteklerinizin aksine bize inisiyatif tanımanız için ön ayak olmak istiyorum. İsteyen arkadaşlar tecrübe puanı alabilmeli diye düşünüyorum. Neden diye soracak olursanız oyundan tam anlamıyla randıman almak istiyoruz ne kadar 11-12 levelde yığılma olmasın diyorsanız bile şu an 11-12 level aktif oyuncu sayısı neredeyse savaşçı sayısından fazla yani yığılma oldu bile! Tecrübeyi kapatıp hiç açmasaydınız bunları yazmazdım çünkü kimse tp alamadığı için bir sorun oluşmazdı fakat esansları açtınız esansı olan hop 11 level oldu. Bizim gibi esansı olmayan oyuncular bir süre daha bekledi tecrübe puanını açmanızı. Tamam buraya kadar böyle geldik fakat sonrasında tecrübeyi 5 te 1 oranında açtınız ve gerçekten level almak imkansız duruma geldi aylardır levelimizde sayıyoruz ve level alabilmek için yine aylarca kovalamamız gerekiyor. Hadi diyelim tecrübe alamıyoruz başka ne alamıyoruz? 1-)Onur puanı alamıyoruz çünkü talar hiçbir şekilde dönmüyor(en azından kendi levelimde) Çünkü insan ırkındaki 10 level oyuncu sayısı 20 evet yanlış görmediniz oyuncu sayısı 20 ve ne kadar aktifler bilmiyorum(Derecelendirmeyi baz alıyorum) 2-)Para kasamıyoruz çünkü gelen para komedi gibi çoğu zaman chati kapatıyorum(moralimi bozuyor). Gelen para normal demeyin 10 level sınırı varken gorgulyadan dünyaları kaldıran oyuncular(kesim sınırı vs de yoktu) gördük şimdiyse 9 level gorgulya 8 ila 16 g arasında para atıyor ve 16 g görmek biraz değil baya şanslı olmayı gerektiyor. İtem drobu yok göz drobu eskiye nazaran daha iyi olmuş yalan yok fakat item ve para gerçekten sıkıntılı. 3-)Meslek kasılmıyor garip bir biçimde cünkü hala oturmamış kaynaklar var nedir onlar;210 tp kaynağın daha nadir olması gerekirken 120 tp kaynaktan bir bölgede daha fazla olması bir bana absürt gelmemiştir sanırım. Bitkici olarak her gün 200 zambak(en az) toplamam gerekiyor fakat 1 bölgede 2 bitkici oldugunda bu durum imkansıza yakın oluyor sadece geceleri zambak çekmek gerekiyor çünkü diğer saatler hep bölgeler dolu. 150 tp kaynakları saymıyorum bile hayran görevlerini nasıl yapacağız inanın hiçbir fikrim yok. 4-)Sessizlik veyahut büyücü dövüşlerinde hiçbir şey yapamıyoruz sebebine gelirsek büyücü arkadaşlar savaşçıları dümdüz ediyor ne kadar efekt basarsak basalım hal böyle olunca hep yenilmekten kim keyif alabilir ki? Bu kadar sorun sıkıntı yazdık peki bu sorun sıkıntılar nasıl düzeltilebilir bir kaç fikir öne süreceğim belki işe yarar. -Tecrübe puanı oyuncu inisiyatifine bırakılmalı nasıl mı? Her levelde bir yaratık (örneğin 10 level kral akrep) 5 te 5 tam tecrübe vermeli eksiksiz bir şekilde level almak isteyen oyuncu kral akrep keser,level almak istemeyen zaten kral akrep kesmez herkes mutlu olur. Ya da bedeli ödenerek tecrübe esansı ya da tecrübe artırıcı iksir satın alınabilir. -Onur alanlarında talar için oyuncu sayısı 5 e düşürülebilir ya da talar için etkinlikler getirilebilir(kömür,ekstra onur) Çünkü bunlar hiçbir şekilde yok yani hiç yok. Yapılan etkinliklerde gelen ekstra onur ise gerçekten komik seviyede ekstra 700 onur(komutanım) bu seviyede üzücü 600k total onurun aylardan beri sadece yarısını kasmak üzücü levelimi bırak bir level altının onurunu dahi kasamamak bu kısıtlamanın üstüne daha da üzüyor. -Kesilen yaratıklar bir nebze daha fazla para vermeli çünkü level arttığında harcanan para da artıyor şu an ben 7-8 levelde aldığım parayı alıyorum gibi geliyor ve bu üzücü. Ek olarak 8-9 level arkadaşlar adada yeti kesmek için sıraya giriyorlar ya yaratıklar direkt yenilenmeli ya da sayısı artırılmalı her bölgede bir oyuncu kesiyor ve diğerleri para kasmak için beklemek zorunda kalıyor bu biraz üzücü. -Meslek için kaynaklar artırılabilir ya da meslek aletinin rengi ve ustaların uğurlu yüzüğü seviyesine göre daha çok iş yapmalı. -Büyücüler savaşçılara hiçbir şekilde dalamamalı çünkü savaşçının hiçbir şansı yok.(savaşçı binbir efekt bassın karşısındaki büyücü iksir içmeyi biliyorsa alamıyorsunuz) Sonuç olarak aylardır her şey kısıtlı durumda ve biz 8-9-10 leveller oyundan bir hayli sıkılmış bulunmaktayız. Premiumu sadece 2x savaş animasyonu için kullanmak istemiyoruz(Bu arada o da sorunlu biz ne kadar hızlı vurursak vuralım karşımızdaki yaratık bizim kadar seri değil ve bekliyor) Premiumu ekstra onur için de kullanmak istiyoruz kendi levelim için 10 dan 11 level olmak için 17.777 adet kral akrep kesmek gerekiyor bu miktar çok fazla günlük kesim sınırı ile aylar sürüyor(esans basmakta öyle) Onur kasamadığımız için cephane itemlerini ve taşlarını kullanamıyoruz,büyücülere karşılık veremediğimiz için sessizliğe veyahut özel etkinliklere de girmek istemiyoruz çünkü bir vahşi cesarete tek yiyoruz. Lütfen biraz olsun bizim için de bir şeyler yapın su zamana dek oyunun level olarak ilerisinde olanlar her şeyi denedi gördü biz hala bir umut bekliyoruz ve bu gerçekten sıkıntı vermeye başladı şu halimizle 12 level oyuncuya hiçbir şekilde yetişemeyeceğiz hep önümüzde olacak yetişmemiz için tp,onur,meslek ve kesim alanlarında bize rahatlamamız için pencere açmanız gerekiyor. Buraya kadar okuduğunuz ve değerli vaktinizi aldığım için teşekkür ederek yazılanlar için ekstra bir görüşünüz var ise paylaşmanızı rica ederim. Cvp: Tecrübe ve diğer alamadıklarımız - -ENSTAR59- - 20-07-2019 Çok güzel konu olmuş ellerine sağlık bende aynı şekilde kaç defa ticket attım adminlere yazdım ama yok hala bi düzenleme AllahTAN insan ırkındaki 2 3 kişinin uğraşıyla talaar dönüyoruz arada ama kesim ve tp çok sıkıntı adadaki yaratıklar direk doğmalı veya gorgulya eski haline gelmeli. Açıkcası bizden öncekiler 1levelden 1hafatda 11 olabiliyorken gorgulyadan sınırsız para kasabiliyoken bize gelince herşey kısıtlandı artık kulak verin sadece 11 12 için şeyler getirmeyin!! Cvp: Tecrübe ve diğer alamadıklarımız - Valkyrie - 20-07-2019 (20-07-2019, Saat: 07:17)Azrail Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar bunu yazan belki 100. kişiyim fakat tekrar tekrar(bizi anlayacağınızı düşünerek) yazacağım. Her söylediğine katılıyorum. Daha zevkli bir oyun için çaba göstermeniz dileği ile... Cvp: Tecrübe ve diğer alamadıklarımız - Hammurabi - 21-07-2019 ![]() Cvp: Tecrübe ve diğer alamadıklarımız - BAR0N - 21-07-2019 normali yokmu bunun ? 19. dovus sonunda 6 k onur aldım gelen tecrube 3 k bunedir ? veya 1000 onur aldıgım dovusten nasıl 1600 tecrube alabiliyorum bunu acılarmısınız ? https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=36804488&stat=1&server_id=1 ben tecrube almamak icin oyuna bile girmiyorum,taalar gününde neden bu tecrube olayını getirme geregini duydunuz ? 1 senede 65 den 75 olan tecrubem 2 saatte 75 den 77 oldu Cvp: Tecrübe ve diğer alamadıklarımız - Acharad - 22-04-2024 Lütfen sil. |